PERJANTAI

Huomenta kaikille!! Se ois vihdoin perjantai joten nopeasti taas meni tämäkin viikko.. Kuinhan nopeasti mahtaakaan ens viikko mennä,kun se ois nyt niin että meillä on tasanviikon vielä vauva talossa,kunnes siitä tulee virallisesti taapero 😭 Mukavaa päivää kaikille

9.10.2015
Vipe
Vipe

perjantaita!

mulla oli töissä hyvä päivä. tai omasta mielestäni sain juttuja hyvin hoidetuksi, kokonaisuuden kannalta vaikka kaikki yksilöt ei ihan samaa mieltä olleet. Mutta sitäpä se esimiestyö on, aina ei voi kaikkia miellyttää ja täytyy ne kritiikitkin käsitellä. Oppiipahan näistäkin tilanteista.

Nyt on kyllä sillern kaikkena antanut olo, kun töistä fillaroin tarhan kautta kotiin nappaan tytön ja lähdettiin samantein harkkoihin. Minin kans rimpuloitiin hulluilla päivillä sen aikaa kun tyttö treenas ja rimpuloitiin, koska toista huvitti tasan tarkkaan heittäytyminen lattialle makaamaan ja kiukuttelu.

selvisin siitä puolestatoista tunnin helvetistä, niin tyttö harkoista ja miehen työpaikan kautta kotiin tekeen ruokaa, pyykit koneeseen ja tiskit ja sit olikin jo iltatoimet, nyt molemmat nukkuu ja mä en jaksa nousta et sitä vertaa ylös et ottais ruokaa.

huomenna on oltava jo ysiltä hallilla, kun tytöllä on kisat.

teekolle ja poitsulle tsempit , kyllä se siitä, toivotaan että sopeudutte molemmat/kaikki uuteen tilanteeseen nopeasti.

pigletillä oli hyvä tuuri :) tio tehdasvierailu kuullostaa kyllä hyvältä. Oon Fazerilla käynyt kerran, samoin Estrellalla eikä kyllä mikään sipsi ole ikinä ollut niin hyvää kuin se uunituore.

9.10.2015
Mummy83
Mummy83

Onnea voitosta, piglet! Harmi, ettet saanut häiriöttä nautiskella.

9.10.2015
misukka
misukka

Päiviä

Teekolle ja poitsulle halit. Pitäkää ihmeessä muutamana yönä viekussa kun läheisyyttä kaipaa ja on ikävä.

Vain viikko Vipellä enää vauva talossa. Hui sentään.

Pigletin reissu Pandalle kuulostaa liian hyvältä. Täällä kuule kuola vaan valuu.

Myrmelille hinnoitteluun intoa. Toivon, että teillä ilmapiiri paranis. Kurjaa jos on kovin tuiskahteleva meininki :/

Paha sanoa noista liberon kirppisketjuista. Ei oo ylläpito availlu pitkään aikaan kirppariketjuja.

Nkin esikolle tsemit hoitoon.

Mä,aamulla vein keskimmäisen hoitoon. Meidän tiellä tuli naapurin vitosluokkalainen vastaan ja aloin miettii et kuin se kävelee tähän aikaan kotia päin. Käänsin auton ympäri ja napattiin se kyytiin. Oli myöhästyny bussista. Sit käytiin vauvan kanssa kaupassa ja kirppiksellä. Esikolle löysin pari Skylanders-hahmoa ja sit yhden klassikkopelin sekä alle kouluikäisten ajatusmaailmaa käsittelevän kirjan. Tuskin sen lukeminen hukkaankaan menee.

Tultiin kotiin syömään ja vaavin pistin unille rattaisiin. Ite tässä suunnittelen kanssa pötkähdystä kun väsyttää ihan mielettömästi. Esikko on päässy koulusta 10 minsaa sitten joten eiköhän sekin kotiin ilmesty kunhan taksi saa rundinsa kierrettyä. Kuulemma näin perjantaisin kestää se matka tosi pitkään, kun se siksakkaa niin monessa paikassa.

Tänä iltana olis taas esikolla futis, että harkkakuskailua tiedossa. Ja huomenna aamusta keskimmäisen kiekkokoulu. Jospa siellä tällä kertaa olis joku jopa seuran puolesta vähän opettamassa luistelee.

9.10.2015
misukka
misukka

Voi Teeko.. Tosi Inhottavaa jos itku alkaa jo ennen kuin ootte edes lähdössä.. 😢 ja samaa mieltä että ota toki viereen tankkaan läheisyyttä.. Hoidonaloitus on pienelle tosi iso muutos..!!

Myrmelille hinnoittelu inspiraatiota kamalat jonot kyllä ollut.. Ja toivottavasti räjähdys herkkä ilmapiiri pian hellittää.. Mä oon tyytyväinen tohon meidän kerhoon,nyt oli vanhempain ilta,johon oli hauskasti keksitty ohjelma numeroksi syyssadon keräys.. Olivat lapset askarrelleet omenia,porkkanoita ja sieniä.. Ja niistä sai kerätä oman lapsen teokset pussiin ja viedä kotiin 😄 Ja mua kun oli ärsyttänyt että miksi mitään askarteluja ei saa kotiin,mutta siinä syy ja muut askartelut oli seinillä taidenäyttelynä.. Vanhempain varttejakin pitävät jos tarvetta tulee,mutta niitä ei muuten ole..

Pigletille herkullista reissua,olipa pakko käydä kaapilla hakemassa muutama pala suklaata ennenkuin koululainen saapuu.. Meillä meni tänään nappiin,sain noi pikaisesti nukkuun kun kerhosta tultiin ja kaikki nukahti helposti.. Vauva nukahti jo matkalla mutta ei herännyt vaikka riisuin ja laitoin sänkyyn.. Eli mulle jäi kuin jäikin pieni hetki hengähtää.. Tai no vähän isompikin koska lupasin koululaiselle tänään elokuva päivän.. Ja juu käydään joka peli,viime kaudella multa jäi pari peliä väliin kun en kehdannut viedä vauvaa heti parin päivän ikäisenä enkä kyllä jättää kotiinkaan niin pitkäksi aikaa.. Mentiin vasta ku vauva oli jonkun ehkä 3-4 viikkoa 😂

Nki:n isommalle tsempit hoitoon..

9.10.2015
Vipe
Vipe

oho tulipa jaariteltua! teekolle piti sanoa että ikävää jos pieni itkee hoitoon menoa jo noin aikases vaihees, mutta kiva ettei hoidossa itkeny. Ja ota vaan kainaloon nukkumaan, ikävähän teillä kaikilla on kun arki muuttunu. Tsemppiä!

9.10.2015
myrmeli
myrmeli

Mun pitäis laittaa hintalappoja kirpparitavaroihin. Yöllä vähän jo laittelin mutta nyt pitäis inspiraatio jostain löytää. Tavarat pitäis illalla viedä. Tänne "lähelle" on avattu tollanen jättikirppis ja kun kuukausi sitten soitin pöytää niin mä pääsin 200 jonon hännille. Ihan uskomatonta mun mielestä ja nyt kuulemma kuukaudessa jono on vielä tuplaantunu. Mutta toivon myyntiä todella, on tuota tavaraa niin kertyny. Osan oon laittanu vaatekeräyksiinki ja nyt kuvittelen parhaimpia myyväni. Täällä liberossakos ei voi mitään myydä tai ostaa enää? En vain ole ketjuja enää hetkeen nähny... Vaikka tais niis aika hiljaista olla.

Vipelle eiliseen viestiin että tuo seurakunnan kerho ja sen keskustelu kuulostaa tosi uskomattomalta mutta toki hienolta että jossain paikois viittitään. Mä oon vähän pettyny tähän paikalliseen toimintaan, ohjaajat on sairaslomalla ja sijaista ei oteta (edes kolmen kuukauden sairaslomalle) ja sitten ne askartelee kierrätysmateriaalista mikä kyllä valitettavasti näkyy siis että ne on kuin vähä väkisin keksittyjä... vähä sellainen kielteinen tunnelma kaikinpuolin.

Ja voi piglet kuinka täydellisen ihanalta kuulostaa tuo pandan tehdasreissu. Oon laihiksella niin voit varmaan kuvitella kuinka mielikuvitus lähtee juoksemaan kun edes vähän ajattelee. NAMS!!! Ja mikäs sen parempi päivä tuohonkaan kuin perjantai ennen syyslomaa. 

Nyt pitäis kauppaan mennä pienimmän kanssa ennen sen päikkäreitä. Keskimmäinen on paapan kans peltohommis ja esikko koulus, syys loma täälläkin alkaa. Äiti-puoli tulee piipahtamaan toivottavasti edes eteisessä asti, hakee multa adressin kun isä ja äitipuoli menee huomenna sukulaisemme hautajaisiin. 

Vähän oli meillä suunnitelmis lähteä rukalle nyt syysloman kunniaksi, mutta mies on unohtanu tädilleen mökin lainaamisesta soittaa joten tilanne on nyt ihan auki ja meillä kyllä eilen illalla rävähti täys riitakin päälle jotta en tiedä sitten jaksaako senkään takia lähteä. Siis ei sen riidan takia vaan sen että tunnelma tuntuu olevan niin räjähdys herkkä...=)

9.10.2015
myrmeli
myrmeli

on kyllä täälläkin nuo heräämistä ihan tuskaa kun 6.10 soi kello. Poika itki niin paljon viime yönä päiväkotiin menoa että otin viereen nukkumaan. muuten meillä ei olis nukkunut kukaan.. itku alkoi jo illalla ja jatkui herätessä. silti jäi itkemättä tänään hoitoon mutta surullisena. toivottavasti tää loppuu nopeasti..

9.10.2015
teeko
teeko

Työpäivä Kuinkas muutenkaan ja voi että nää aamuheräämiset on kamalia.. No pienemmällä oli vaihe että heräsi joskus kuuden maissa eikä nukkunut enää,niin silloin pystyi miettii että no enpä joka tapauksessa oisi saanut nukkua.. Nyt on muuttunut niin että tuo jatkaa unta vieressä ja sitten mun herätys kello repii mut pois sen ihanan lämpöisen tuhisevan pienen vierestä ja sinne se jää nukkuun,nii voi että kun tekisi mieli jäädä sänkyyn 😴 onneksi tämä olo häviää hyvinkin pian kun liikkeelle pääsee,mutta aamut on aina hankalia..

Tänään on kerhopäivä ja illalla peli.. Eipä siis paljon muuta tarvikkaan suunnitella päivään 😄

9.10.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...