Lauantain huomenet

Mitäpäs perheiden päivään kuuluu? Onko kodit ehjänä myrskyn jäljiltä?

3.10.2015
misukka
misukka

Voi älä meidän muiden kirjoituksista huolta kanna.. Taidan poistaa tuon oman pph ketjun ainakin niin ei sun tarvi sieltä erikseen omiasi poistaa..

3.10.2015
Vipe
Vipe

Nyt on kädet puuduksissa näpytelty poista painikkeita 😤
Kiitos Misukka neuvosta!
Omien aloitusteni myötä meni sitten teidänkin kirjoituksia, olen hyvin pahoillani!
Vielä jää tietenkin suurin osa poistettavaa jäljelle kun mahdoton kahlata läpi näitä kaikkia ketjuja mitä olen kommentoinut!

3.10.2015
Minnie
Minnie

Anmahä, oumai! Enpä ois arvannut. Huh.

3.10.2015
carata
carata

Meillä "isi pesi suunsa kermavaahdolla" 😂 näin poika julisti kun oli käynyt vessassa samaan aikaan kun isi ajoi partaansa 😂

3.10.2015
Vipe
Vipe

Mitä ihmettä Anmahä:O? Jokuko vetänyt herneenpalkoja nenään vai kuinka? En mie ainakaan nyt keksimälläkään muista siulta mitään sellasta kirjotusta josta voisin kuvitella jonkun pahoittavan mieltänsä..

Meillä ei myrskynnyt sen koommin. Olin ihan kauhuissani kun tajusi että meidän paskasammiohan odottaa asennustaan tuossa keskinurmella kaltevalla tasolla, et jumantsuikka kun tuuli sen siitä repäsee, niin seh'än pyörii hirveellä voimalla joko tuvan seinästä sisään tai parhaimmassa tapauksessa "vain" tontin rajalle puroon. Mut eih, kaikki oli pihalla omalla paikallaan, ei ees pressukatokset olleet kärsineet:)

Tänään tuli timpuri hakemaan tarvikkeensa meiltä. Kuuntelin vielä kuinka se isäukolle selitti tekemäänsä lattiaa, kuinka "Blanco käski ensin toisin ja sitten toisin.." enkä oikiasti jaksanut nähdä enää edes vaivaa alkaakseni möykkäämään, että jumankauta KOLMASTI ohjeistin lattian teossa ja päin persettä se sen ihan omatoimisesti teki! Mietin vaan, että on se kumma miten ei kehtaa vaan myöntää että oma moka, tai että käsitti väärin. Mut että väittää mun kuulleni mun ensin tahtoneen jotain muuta, ja sitten vain muuttaneen suunnitelmiani kesken duunin... huoh.. No, eipä tarvihe sen enää ressata tästä työmaasta mittään. Isäukon kanssa purettiin lattia poies ja rakennettiin uusiksi. Huomiselle jäi korkoon kiilaus ja uunin ympärys, mutta lasten kanssa vuorovahdein homma ei tietenkään etene niin nopiaan kun ei montaa tuntia pääse kerralla nykertään.
Silti, mies kävi heti passilla kahtomassa runkoa läpi ja oli tyytyväinen, vaikkei siellä siis ollut runko kun päistään kiinni. Ja mieshän tunnetusti valittaa aina kaikesta xD Eli kai myö jossain hyvin sit onnistuttiin, hehhe!

3.10.2015
Blanco
Blanco

Kurja juttu anmahä :(

Mut siis omat aloituksesi voit poistaa siitä ketjun aloitusruudusta. Just sen lisää vastaus-tekstin yläpuolelta oman kirjoituksen alta. Tai siis liberovaipat-sivulla näin. Siitä uudenmuotoisesta sivusta en tiedä.

Varmasti nopeiten homma hoituu aspan kautta. Ne varmasti löytää sun kaikki tekstit ja voi poistaa ne.

3.10.2015
misukka
misukka

Aloitukset löysin, mutta vaikeaksi menee itse ruveta poistamaan kirjoituksia...
Täytyy odottaa maanantaihin jotta voi soittaa ylläpitoon...toivottavasti pystyvät/suostuvat poistamaan.
Piti tämäkin kokea mitä tietysti vähän pelkäsinkin kun en mihinkään muualle koskaan oo kirjoittanut! 😫😰

3.10.2015
Minnie
Minnie

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.10.2015
Minnie
Minnie

Sääli anmahä 😭

Me oltiin kaksin vauvan kanssa uimassa kun pojan saama vamma jalassa näytti vielä sen verran pahalta ettei viitsinyt viedä uimaan saamaan mitään pöpöä siihen.. Astui mehukannun kannen päälle nii että kahdesta varpaasta kuoriutui alapuolelta nahka ihan huolella.. Tapahtui jo Torstaina muistaakseni mutta hankala paikka niin oli vielä ihan auki eikä rupeutunut niin en vienyt uimaan.. Ja toi pienempi.. Ihan eri lapsi!! Arka ja hiljainen.. Miten voi olla lapsi joka menee parrakkaiden vähän pelottavan näköisten miestenkin syliin omasta tahdosta ei tykännyt mistään eikä kestään.. Oli kyllä helppo kun pysyi lähellä mutta oli valokuvaus ja kaikki niin aika myrtsejä kuvia tuli ei kerro yhtään millainen normaalisti on uimassa..

No nyt joku ajattelee että tottakai isoveljen puuttuessa pienempi ujostaa kun ei ole isompaa siinä turvana jonka perässä mennä.. Joo ymmärrän selityksen että siksi usein pienemmät rohkeita kun seuraa isomman mallia,MUTTA kun meillä ei näin ole.. Isoveikka jos ei uskalla jotain tehdä,nii pienempi menee sitten yksin.. Uimassakin isompi on mun kanssa suihkussa ja pienempi yksinään käy hurmaamassa muita ja isoveli kun ui sen kanssa kuka meillä nyt onkaan mukana ja vauva sukeltelee mun kanssa altaan matalassa päässä tai jos oon yksin nii alkuleikit mä olen isomman kanssa ja pienempi leikkii ohjaajan kanssa eli en tiedä miten noin koville otti veljen puuttuminen.. Autoon kun pääsi Veikan viereen niin hymy levisi ja alkoi höpötys.. Ja vähän siihen sävyyn kuin ois marmattanut veljelleen kun jätti hänet yksin 😂

En tiedä kai noiden side on niin vahva että se isoveli on henkinen tuki ja turva vaikkei olekaan esimerkkinä reippaudessa.. Vaikka vauva solmii suhteita muihin ihmisiin ihan yksin aivan kuin ei huomaisi onko veli paikalla vai ei,mutta kai se sille kuitenkin on sellainen takaportti että jos asiat menee pieleen niin voi juosta sen luo tai se tulee pelastaan.. En tiedä mutta tosi outoa.. Ja siis kyllä toi yksin pärjää paikoissa johon mennään ekaa kertaa tai ei koskaan ole ollut veli mukana.. No oli miten oli,niin musta on hassua että menee tollei vaikkei isoveli ole ollut se joka on rohkaissut pienempää ihmisten pariin vaan mieluummin päin vastoin 😄

Ai niin meidän isompi oli eilen ekaa kertaa parturissa ja hienosti antoi leikata ja sai taas kehuja.. Toimi harjoitus kappaleena kun oli eka lapsi jota kyseinen parturi leikkas ja sen pomo sanoi että "et sä ainakaan helpompaa lasta ois voinut saada,yleensä ton ikäisiltä vedetään nopeasti mahdollisimman lyhyeksi ettei tarvi heti tulla uudestaan" kun siis meidän pojalle saksittiin ihan ns. Kampaus ja hyvä tuli,juuri sellainen kun mietin,kun en raaskinut juurikin mitään parin millin sänkeä eli isojen poikien kampausta enkä myöskään sellaista potta mallia vaan sellaisen perus poikien tukan 😄 toi poika on kyllä ihana kun vaikka on ujo ja arka niin tollaiset tilanteet hoitaa todella reippaasti ja nätisti samoin kuin kaikki lääkäri käynnit ja sellaiset.. Sit saattaa olla vaikeaa kun käytävässä pitäis sanoa naapurille moi 😄

3.10.2015
Vipe
Vipe

Voi anmahä.. Ikävää tollanen.. Ei mun mielestä kyl sun kirjotuksis oo ollu mitää sellasta mistä kukaa vois mitää suuttua.. Höh.. Mut meitä on moneen lähtöön.. Tsemppiä sinne.. 😦

3.10.2015
tennari
tennari

Olen tehnyt peruuttamattomasti virheen että olen kirjoittanut poikani sairaudesta (isootysotsam väärinpäin) nimellä, on niin harvinainen että nyt googlettamalla löytää nimimerkkini ja eräs päässyt seuraamaan eikä hyvä seuraa.

3.10.2015
Minnie
Minnie

Tietääkö joku kuinka täältä näkee kaikki omat kirjoitukset?
Joudun valitettavasti tunnistettuna poistamaan oman nimimerkkini ja jos suinkin mahdollista kaikki kirjoitukseni.
Aion soittaa ylläpitoon heti ma virka-aikana!
Pötyä en oo kirjoittanut kertaakaan mutta valitettavasti näin on tilanne.

3.10.2015
Minnie
Minnie

Olis kyl kauheeta jos kävelijää pitäis väkisin estää, ettei saa kävellä. Sehän olis yhtä huutoa vaan.

Kaippa nuo muksut ite tietää, millon ne on valmiita lähtemään liikkeelle.

Sen kerran kun mulla ei olis kiirettä tuon lapsen liikkumisen kanssa ni lapsella on. Mut kukin tahtiinsa.

3.10.2015
misukka
misukka

Tennarin treeni kuulosti hauskalta. Että vetten päälle juoksemaan. Siinä saa jo kummasti polkea :D

Keskimmäisen eka kiekkokoulukerta meni kuulemma hyvin. Vanhempien varusteinfo vähän venähti ni poitsu ilmotti kaukalon reunalla heti et hän oli mua etsinyt. Joku apuvalkuistakin taputti tuota kypärään ja huikkas et meni hienosti, kun pukkariin käppäiltiin. Mut keskiviikkona seukki kerta ja mä varmaan änkäsen itseni mukaan luistelemaan. Mahtaakohan siitä tulla mitään.

Alkuun ku jätin keskimmäisen sinne kaukaloon ni tämä lenti samointein kumoon vesilammikkoon. Löyti sen ainoan lammikon jääkoneen jäljiltä :D Joku apuvalkuista kävi tsekkaa tilanteen, avitti kaadetun maalin viereen, et saa siitä tukea ja kokeili terätkin. Mut olipas terotettu :p Et ihan oli kokemattomuudesta kiinni.

Mut hirveän hyvin pysyi pystyssä kun miettii et edellisestä kerrasta on melkein 2 vuotta aikaa. Ja sillon ei ikää ollu kolmea vuottakaan.

Meidän piti lähteä käymään Vantaalla XXLssä shopoailee tarvikkeita mut vauva nukkuu ja niin kuulostaa nukkuvan isännyskin. Varsinainen vauvan nukuttaja :D

3.10.2015
misukka
misukka

Aurinkoista päivää! 😃
Täällä niin ihanan raikas päivä valjennut eilisen myrskyn jäljiltä!!
Kyllä oli melkonen myrsky myöhään illalla! (Järven rannalla oikein puhuroi)
Onneksi pääsin marjasta ennen kuin kunnolla voimistui.
Ei pahempia tuhoja näkynyt rapulta, kohta mennään lasten kans ulos ni tarkistan vähän lisää...

Misukan vauvalla onkin aika tahti!! Hui hirviä, eihän hän vauvalta kuulosta lainkaan enää!
Isoveljeni käveli kuulemma väkisin 7-8kk ja silloin neuvolassa sanoivat äidille ettei sen ikäinen saa vielä kävellä että luut vääntyy kun pehmeät vielä eikä lonkkamalja vielä tarpeeksi tukevaksi muotoutunut. Oli siinä äidillä pitelemistä kun toinen meni väkisin ja odotti jo toista! Taitaa olla sen ajan käsityksiä! Lapsi kävelee juur sillon kun on siihen valmis, uskon minä.
Vaikka äidille vois olla helpompaa et ensin tulis järkeä ennen kuin vauhtia 😅

Tuvituksen porukoilla onkin mukav retki tiedossa! Pidän kovasti sellaisista!
Täällä myös tulossa huomenna ruskaretki (ei mitään oheistoimintaa kylläkään), oli ajatus mennä sinne mutta nyt emmin kun mies ei tulekaan vielä kotiin ja tämä flunssa alkoi...miten mahdan pärjätä sisarusrattaiden kanssa yksin kun 5km reitillä on yksi aivan mahdoton ylämäki! Jos molemmat lapset päättää olla kävelemättä sitä ylös, siis rattaissa vain istua niin niitä ei kyllä yksin työnnä. Miehen kanssa ollaan kyllä työnnetty. Joten katsotaan miltä huomenna vaikuttaa sää ja flunssa...

Mutta Tuvituksen miehen viisurin leikkaus, huh 😰 muistan kuinka kipeää! Kait antoivat antibiootin? Ettei tulehdu. Toipumisia sinne!

3.10.2015
Minnie
Minnie

Jahans. Juoksua veden päällä olis reeneis.. 😂 Jeesukseksiko sitä pittää ruveta? Suattaapi olla aikas rankkaa juosta 25 metriä vedenpäällä.. noh, nukuttaapahan illalla sit. 😆

3.10.2015
tennari
tennari

Huomenta
Misukan pojalle hauskaa kiekkoilua toivottavasti vastaa lapsen odotuksia ja on hauskaa 😊 Ja jos yhtään lohduttaa meillä poika 7kuisena nousi tukea vasten ja siinä 8kk käveli hyvin tukea vasten,silti vasta vuoden ikäisenä lähti tuetta käveleen.. Toki sitten toi toinen nousi suunnilleen samaan aikaan ja lähti nopeammin käveleen tuetta mutta sekin silti vasta 10kuisena.. Toki osahan lähtee jo 8-9kuisena ja kai 7kuisenakin voi kiirehtiä mutta 8kk aikaisin jonka itse olen kuullut että voihan olla että kohta teillä mennään,mutta on myös mahdollista että vauhti pyrähdyksen jälkeen kehitys hetkeksi tyssää.. Aika sen näyttää..

Ihana toi Tuvituksen retki.. Luulen että täällä oli saman tyyppinen viime tai edellis viikonloppuna mutten ollut huomannut vasta luin lehdestä kun se oli jo ollut 😭 mukavaa retkeilyä ja anoppilaa..

Tennarille mukavaa uintia ja harkkoja uimahallissa..

Teekolle kivaa tallipäivää ja Monsterille motivaatioo läksyihin yms.

Mekin mennään tänään uimaan,sitten kauppaan,sitten peliin ja saunaan.. Siinähän onkin päivän lähes jokainen tunti täytetty eli ei siinä.Kai muuta.. Vauva pääsee taas nauttiin kun on paljon sosiaalisia tilanteita 😄

Hauskaa päivää kaikille.. Lähden tästä miehen valmistamalle lettu aamiaiselle..

3.10.2015
Vipe
Vipe

Tuvitukselle ihanaa retkeä. Kuulostaa hienolle ja hauskalle :)

Tennarille hyviä uinteja. Ei tuolla pienellä kyl tarttis noin kiirus olla. Vähempikin riittäis.

Teekolle kivaa tallipäivää. Ja laita viestiä kun olet tulossa käymään. Loppuviikosta mulla on keskimmäisen päikkykuljetuksia aamusta ja illat oon kiinni oikeastaan kaikki päivät perjantaita lukuunottamatta.

Monsterille tsempit läksyurakkaan ja siivoukseen.

3.10.2015
misukka
misukka

hauskaa kiekkokoulua misukan keskimmäiselle! kyllä on kiire veljien perään teidän pienellä 😀😱 juu ei täällä mitää myrskyä näkyny. me herättiin puoli 7 et kyllä on pojalla jäänyt hyvin rytmi päälle. mä olisin kyllä voinu nukkua vielä muutaman tunnin. mutta nyt tallille kun ei poika halunnut vielä tehdä muuta kuin katsoa televisiota

3.10.2015
teeko
teeko

Huomenta. Tääl kyl tuuli niin et ihmettelen jos katto ehjänä myrskyn jäljiltä. Kaupungis puita oli vissii kaatunu.. Ja sähköt oli osan iltaa poikki.. Sisko joutu jäämään Mikkeliin yöksi ku ei illalla uskaltanu takas ajella..

Me mennää tänää perheuintiin muksujen kaa. Anoppi lähtee kaveriks. Sit iltasella on reenit ja nekin uimahallilla altaassa. Taitaa meikäläiselle räpylät kasvaa ku koko päivän uimahallilla lotraa.. 😆

Misukka teidän pikkunen on yhtä kiireinen ku meillä. Just sanoin eilen et kuukauden päästä (ikää sillo 9 kk ) tuo neiti varmaan kävelee jo pieniä matkoja tuetta. Nykyään kavellen työntää kaikkee edessään ja irrottaa jo toista kättään tuesta..

3.10.2015
tennari
tennari

Voi jee. Meidän pieni on huomenna 7kk ja tuossa se äsken "käveli" polvillaan pitkin kylppäriä pottaansa nojaillen. Ja eilen otti kolme askelta kun pidin käsistä kiinni. On sillä kauhia hoppu liikkeelle...

3.10.2015
misukka
misukka

Täällä ei kyllä koko myrskyä juuri huomannut. Eilen kentän laidalla meinasi hitusen vilu tulla kun tuuli välillä vilpoisesti. Kotona lueskelin nettilehdistä, että ainakin Jyväskylän suunnalla ollut kunnon myräkkä.

Meidän pienin heräsi pariin kertaan syömään ja paristi tutin kaipuuseen. Kohtuu hyvästä yöstä kiitoksena hänen mielestään 6.20 on hyvä aika herätä. Pakkohan se oli nousta olkkarin puolelle leikkimään, ettei kaikki muut herää tuon kiljumiseen.

Meillä keskimmäisellä alkaa tänään kympiltä kiekkokoulu. Siitä sitten päivää eteenpäin.

Oli tuo illasta hiukka koomisen näköinen kaikissa varusteissaan ja hirveesti ylisuuressa paidassa :D Mutta onnellinen jätkä. Sehän se on pääasia.

Mukavaa päivää kaikille ja hyvää viikonloppua!

3.10.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...