misukka hoi!!

Mä olin jostai ketjusta lukevinani et sä oot saanu astmalapsesta vammaistukea? Me saatiin neidin infektioastma kontrollissa b-lausunto ja lääkäri kehotti hakemaan erityiskorvausta ja vammaistukea kun lääkkeetki on menny aika säännöllisesti. Tää oli mulle ihan uus juttu 😲 saitko silleen kerralla tuen ettei tarvinnu selvitellä enempää? Aloin tänään täyttelee sitä hakemusta ja laittoin siihen että on vaikuttanu sen verta että kun niin herkästi on sairastanu niin on ollu paljon poissaoloja töistä viime vuonna ja toki lääkärikäynnit vie aikaa. Ja jos on flunssa ollu niin on vaatinu tarkempaa seurailua koska öisin yskii ja oksentelee limaa ja henkeä ahistaa. Mut vaikea aatella et tosta sais tukea kun en koe sitä niin pahaksi

2.10.2015
Tatja84
Tatja84

Juu, kertalaakista tuli se alin tuki. Lääkäri kirjoitti hyvän lausunnon ja ite pähkin tuon samaisen asian kanssa, että mitä siihen hakemukseen itse kirjoittaa kun musta lapsen olon seuraaminen ja lääkitys aamuin illoin ei ollut mikään iso juttu.

Mut kun sen kirjoitti ylös, että pitää arvioida mitä lääkettä tarvii ja millä annoksella, sit nuo tilan arvioinnit ja rahalliset vaikutukset sekä sairaalakäynnit.

Tulihan siitä lopulta tekstiä.

7-vuotiaaksi asti saatiin sitä alinta tukea. Sitten katsoivat, että lapsi osaa itse säännöstellä lääkkeensä ja ottaa ne. Vaikka kyllähän mä edelleen sille katson annostukset ja arvioin, että pärjääkö vähemmällä tai tarviiko enemmän.

Lääkkeet poika on toki about 8-vuotiaasta ottanut itse. Sitä ennen valvoin vierestä kun otti.

Mut Kelan mielestä se pienemmän valvonta on kai raskaampaa kuin isomman :D

3.10.2015
misukka
misukka

Hop^

3.10.2015
Tatja84
Tatja84
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...