KESKIVIIKKO

Huomenta.. Ei näkynyt aloitusta mulle ainakaan.. Mitäs muiden päivään..?

30.9.2015
Vipe
Vipe

Teeko, kiitos:) Uskon tosin että tuo meidän betonisliippari oli sen verran taidokas jotta nuille valulattioille ei tarvinne laittaa mitään tasoitetta enää vaan suoraan valmispinta:) kävin tutkailemassa tasaisuutta ja vain muutaman millin heittoja oli, ei mitään sellaista niin lyhyellä matkalla että se tuntuisi/näkyisi enää laminaatin päällä.

3.10.2015
Blanco
Blanco

Tänään esikoinen sai oman oikomislaitteensa.

Esikoisen hammaslääkäri säätää keskimmäisen alahammastukea huomenna. Täällä tehokasta toimintaa, kun nopeaa hammaslääkäriaikaa tarvitsee, sen saa.

1.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

30.9.2015
Minnie
Minnie

Hah, mie mihkään päikyille ehtiny kun tuo vaavi päätti, että 45 minuuttia on ihan riittävä päikkäri. Huoh. Ehkä myöhemmin sitten...

30.9.2015
misukka
misukka

Päiviä

Teekon pojulle synttärionnittelut! Kiva, että uusi rytmi pelittää 👍

Anteeksi piglet, mutta pisti vähän naurattamaan tuo sattumus. Näin sieluni silmin tapahtuman. Varmasti teki kipeetä. Toivottavasti ei murtunu kuitenkaan.

Harmi, ettei anmahä saanut kuitenkaan nukutuksi vaikka lapset nukkuikin "pitkään".

Vipelle kivaa työpäivää ja peliä! Tsemppiä illan rutistukseen.

Oonko mä jotenkin outo, kun mua ei yhtään häikkää laittaa muksuja yksinäni nukkumaan... Ai niin, mut noi on jo niin isoja. Siinähän se selitys lienee. Jos olis kaksi tai useampi pieni, ni vois ehkä häiritä enempi.

Mä sain just vauvan nukkuu. Se lopultaki suvaitsi nukahtaa rattaisiin. Hirveellä huudolla syötiin lounas, olisko nieleminen sit tehny kipeetä korvaan. Väliin tuikkasin buranaa. Jospa se alkoi vaikuttaa ni nukahti. Sänkyyn en nyt laittanu ku aattelin, et kivempi nukkuu tuolleen hitusen istuvassa asennossa.

Meidän yö meni perinteiseen tyyliin. Yhdeltätoista, kahden jälkeen ja puolen viiden maissa herätykset, tutituksia en laskenut kun ei ne vaadi oikeaa heräämistä. Seiskan pintaan koko kööri jo pystyssä.

Keskimmäisen vein päikkyyn ja sieltä pienimmän kanssa kaupoille.

Nyt mä voisin hetkeksi pötkähtää vaikka sohvalle. Väsyttää jonkin verran.

Ainiin, pitää mun ensin yksi puhelu soittaa...

30.9.2015
misukka
misukka

No johan on pigletillä huonoa tuuria matkassa! 😱
Toivottavasti ei olis nyt murtunut 😔

Me oltiin eilen taas päiväkodissa ip ja jouduin vaihtaa pojalle uuden istuimen autoon kun pää tuli yli. Kauheeta että tuo on jo noin iso poika.
Tänään kolme vuotta täynnä.

Aamulla mäkin ihmettelin puoli seiskan aikaan kun ei ollut aamuketjua kun aamupalan jälkeen olis ollut hetki aikaa. 😄 meillä tänään kuudelta herättiin kun saatiin arkirytmi nyt vihdoin päälle.
Tallillakin on jo käyty ja ruoka syöty, poika äsken nukahti päiväunille joten uusi rytmi toimii. Huomenna se arki sitten koittaa 😞

Eiliseen vielä blancolle onnittelut valusta!
Jos olisitte yhtään lähempänä niin multa liikenis muutama lattiatasoitesäkki jos pesuhuoneeseen tms tarvis. Et jos Lohjan suuntaan on asiaa teillä niin tervetuloa hakemaan!

30.9.2015
teeko
teeko

Anmahä vastailen sulle vaikka oman ketjun paremmalla ajalla..

30.9.2015
Vipe
Vipe

Anmahälle. Käy Kelan sivuilta lukemassa, kun omaa työaikaa voi lyhentää, ja kela maksaa siitä.

Myöhemmin  1.-2.luokkalaisen vanhempi voi lyhentää työaikaansa. Kela maksaa siitä myös.

Oletko ollut HUS:in Iho-ja allergiasairaalaan yhteydessä? Tukiasiat ja pojan sairaus.

Meillä muskari.

Vipelle hyvää työpäivää.

30.9.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja se palkka on käsittääkseni aika pieni, siis minusta se on yhtä sitovaa kuin mikä tahansa työ ja vaativaakin niin miksi ei arvostus näy palkassa?!

30.9.2015
Minnie
Minnie

Kyllä, meidän lapsille tämä oli myöhäinen aamu! 😄
Poika kyllä itkeskeli useamman kerran yöllä ja tyttö kerran että tuntuu ite tosi väsyneeltä olo, mutta eiköhän se tästä!!

Vipe, ootko pitänyt työstäsi? Ootko kauan jo ollut perhepäivähoitajana?

Oon harkinnut asiaa tän 4v mutta en vieläkään ole uskaltanut lupautua moiseen!
Pelottaa se sitoutuminen, jäis kaikki kerhot ja harrastukset jos hoitolapset ois pitkälle iltaan asti jne...
Hoidettavia kun ei käsittääkseni saa kuskata autolla ja meiltä ei kävellen pääse mihinkään 😱

Silti edelleen mietin asiaa kun kotihoidontuki loppuu keväällä enkä todellakaan ole viemässä poikaani täyspäiväiseen hoitoon!

30.9.2015
Minnie
Minnie

Niin ja toivottavasti tytön suu paranee nopeasti.. Enpä osaa neuvoa,itse ajattelisin että mahdollisimman "mietoa" ruokaa antaisin eikä mitään kirvelevää esim. Jotain kamalan suolasta (sitä nyt tuskin lapsille muutenkaan annetaan) enkä ehkä mitään tomaattia tai sitrus hedelmiä yms. Antaisi,koska ne varmasti tuntuu pahalta..

30.9.2015
Vipe
Vipe

Anmahä ihana että teillä nukuttu noinkin pitkään aamusta! Ja kiva kuulla että reissu meni hyvin.. Ja voin kuvitella että jos tähän laittais päälle vielä teidän valvomiset,niin huh 😓
Ja juu perhepäivähoitajana olen 😊

30.9.2015
Vipe
Vipe

Vipe, oletko siis perhepäivähoitaja vai kuinka?

30.9.2015
Minnie
Minnie

Huomenta-päivää kaikille!

Vipe, tuo ilta on mullakin se kaikkein eniten vaativa hetki päivästä lasten kanssa!
Ja juuri varsinkin jos, kuten eilen muskarista, tullaan harrastuksista tms 'liian myöhään' eli lapset nälkäisiä ja väsyneitä ja molemmat pienet tarvitsisi apua kaikessa!
Ja siis kun yksin kotona hein kanssa.
Harvoin mun mies työkeikalla sillälailla enää kun nyt erilainen vakityö, mutta ennen aina ja sitte jos ei töissä niin harrastuksissa!

Me tultiin eilen bussilla reissusta ja hyvin meni matka lasten kanssa!
Nyt odotellaan sitten Isiä kovasti kotiin sunnuntaina!

Poika tuli kuudelta luokseni ja sanoi "saisinko puuroa?"
Oli varmasti hirmunen nälkä kun eilen oli matkan ja muskarien vuoksi syömiset vähän sitä sun tätä. Illalla tekemäni puolukkapuuro oli hälle uutta eikä oikein maistunut.
Ei muuta kun keittämään, mutta tyttö nukkui 7 asti!!! 😊
Nyt on aamupalat syöty, lapset leikkii yhdessä ja sauna taitaa olla juuri lämmennyt eli mennään aamusaunaan 😃

Osaattekos muuten äidit neuvoa, mitä tekis kun tytöllä on samanlaiset pulskat posket suun puolelta kuin minulla, että jäävät vähän väliä hampaiden väliin, ja taas aamusta kipeä haava toisessa poskessa.
Itkeskelee sitä (tiedän itse kuinka hirveän kipeä on!) ja syöminen hankalaa.
Tein hälle sellaista pehmeää munakokkelia, ainakin itellä kananmunan b vitamiini nopeuttaa paranemista.
Mutta meneehän siinä joku hetki aikaa ja helposti seuraavana päivänä jo uudestaan!

30.9.2015
Minnie
Minnie

Voi ei,paranemista Tuvituksen pienelle miehelle..

30.9.2015
Vipe
Vipe

Tuvitus myöhästyit vähän 😂 Mä odottelin aikani että joku näistä aikaisista linnuista kuten Tuvitus tai piglet aloittaisi mutta ei kuulunut niin aloitin 😉

30.9.2015
Vipe
Vipe

Tänään työpäivä Kuinkas muutenkaan.. Itse vielä aamiais pöydässä,pojat leikkii nätisti kaikki yhdessä.. Uusi hoidokki tulee tänäänkin parin tunnin harjoitus käynnille ja huomenna sitten alkaa hänellä varsinainen hoito.. Koululainen ei tänään tule joten itsekin saan hengähdys hetken Päikkäri aikaan.. Mikä ihan hyvä koska illalla peli.. Ja ei se peli vielä,mutta kun mies ei ole kotona niin kun myöhään pelistä kotiudutaan niin en voi suoraa heittäytyä sohvalle,vaan pitää saada kiireesti lapset nukkumaan ja ihan yksin tottakai.. Se on se pahin tässä yksin olossa.. Se ilta ja etenkin sellainen ilta kun koko päivä ollut menoa ja sitten kotiin tullaan vasta nukkuma aikaan tai sen jälkeen.. Mutta eiköhän tämä tästä hoidu,mä sentään olen yksinhuoltaja vain 4 päivää viikossa ja siitäkin neljäntenä iltana mies jo tulee kotiin ja onhan tässä tätä tukiverkkoakin,että sinänsä ei oikein voi valittaa.. 😄

Siinä ne sitten päivän suunnitelmat onkin,eipä muuta tarvikkaan.. Nyt tuli aamupalakin viimeisteltyä.. Käyn kurkkaamassa lapsia kun epäilyttävän nätisti leikkii.. Jaa hoidokki juoksikin jo tohon olkkariin leikkiin.. Pienempää tarvii silti käydä katsomassa kun on ihan hiljaa.. Sitten keittiön siivoukseen..

Mukavaa päivää kaikille..

30.9.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...