Kaali ja 11kk lapsi

Kaalikeitto oli ajatuksissani ja nyt vasta hoksasin että onko kaali kiellettyjen listalla alle 1v lapsille.. Tarkistin ettei kaali ole varsinaisesti kiellettyjen listalla,mutta oli että ei suurissa määrin kun aiheuttaa ilmavaivoja.. No kai se kaikille joissain määrin ja sitten kun toi poika on jo lähellä vuotta niin... Mietin että missä menee sitten se raja kun eihän se niin ole että kun on 11kk ja 29 päivää niin ei kestä vatsa kaalia,mutta sitten seuraavana päivänä kun on vuoden niin hupsista vatsa yöllä kehittynyt kestämään paremmin..

29.9.2015
Vipe
Vipe

Katselin noita kaalireseptejä, ja löysin gruusialaisen kaalipadan ohjeen.

Tarkemmin kirjoitin siitä Viisikon ruokaketjussa.

30.9.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos vastauksista..
Mä nyt sitten annoin sellaisen pienen annoksen.. Siis ihan sellaisen jota voi annokseksi kutsua ja joillekin ehkä jopa normi annos,mutta meidän pojan mittakaavassa melko pienen ehkä puolet normi annoksesta ja sitten leivän.. No leipää ei mennyt kuin puolet kun keitosta tykkäsi niin että huusi sen perään.. Maitopullollla sitten hyvittelin pientä annosta 😄
Ja kaiketi toi sen kesti koska ei mun mielestä nukkunut erityisen huonosti.. Heräsi toki jo melko aikasin viereen,kun yleensä herää aamuyöstä,nyt jo puolen yön jälkeen mutta siinä nukkui kuin tukki eikä yhtään levottomasti eikä ole paukutellut erityisemmin.. Eli ehkä uskallan antaa täyden annoksen nyt kun lounaaksi syödään tuota samaa..

30.9.2015
Vipe
Vipe

Anna vähän. Kokeilemallahan tuo selviää, kuinka hyvin maha kestää. Ihan kuten kaikessa muussakin.

29.9.2015
misukka
misukka

Eli kysymys siis oli antaisitteko te n. 11,5kk vanhalle lapselle kaalikeitto?

29.9.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...