Riu! Leijona-kiekkokoulus​ta...

Mie bongasin paikallislehdestä, että täälläkin on leijona kiekkokoulu ja ekana vuonna superhalpa jopa. 20 euroa koko kausi. 👍 Mut varustelista olikin sitten melkoinen heti alkuunsa. Onko noi oltava mukana heti ekalla kerralla? Kyllähän mie jo laitoin kasan tyhmiä kyssäreitä aiheeseen liittyen mut tulee hippasen hoppu kun lauantaina on eka kerta jo :D Enhän mä mitenkään myöhässä ole tai mitään? Heh. Tuli vähän puskista tää idea taas. :) Ja meillä on harmaa ristikollinen kypärä mut seuran väri on sininen. Jessus, onko tosiaan niin tähdellistä heti ekalle kerralle? Me kun ajateltiin, et käydään eka vaikka vaan kattomassa, et onko kivaa.

28.9.2015
misukka
misukka

Joo, poika tykkäsi kovasti kyllä. Ensi kerralla menen varmaan itsekin jäälle tueksi. Nyt varusteinfo haukkasi koko kerran.

4.10.2015
misukka
misukka

Meillä on kiekkokoulu l 55 € / kausi ja kiekkokoulu ll 75 €. Eli sen 110 € koko vuodelta. Meillä on kiekkokoulu 3-9 vuotiaille ja sinne kakkoseen mennään kun omat taidot riittää. Nyt 2007 syntyneille perustettiin joukkue, mutta saman ikäisiä on vielä kiekkokoulussa. Tänä vuonna tuo kiekkoilu maksaa 400 koko vuodelta, loput kerätään talkoilla. Treenejä on 2-4 kertaa viikossa. Ja meijän poika tykkää tosi paljon! Taikka pojat, pienempi kun on kiekkokoulussa 😊

3.10.2015
riu
riu

Noilla hinnoilla pitää olla jo kroisos, että voi lapset harrastaa. Huh! Viime vuonna esikko kävi ip-kerhoa jota veti tuo jalkisseura ja sen nuoriso (täysi-ikäisiä toki). Alkuun ip oli 3krt viikossa ja hinta 80e/kk. Se oli musta ihan ok. Sitten kun saivat kunnalta avustuksen niin tuli yksi lisäpäivä ja välipalat.

Mut ei me paljon tuota kalliimpaan pystyttäis. Eikä me mitään huonosti pärjääviä kuitenkaan olla.

3.10.2015
misukka
misukka

Joo no porkkanana ymmärrän...
Täällä tuo ~100€( vai mahtoiko olla reilusti ylikin?!) maksu oli 4v - ryhmässäkin yhdeltä kaudelta, siis kevät ja syksy erikseen maksettava ja musta se oli liian kallis.
Siis näin pienituloisille.

Monster, täällä samaa hintaluokkaa taitoluistelu ja sen jätin myös harkinnasta.
Se on eri seuran järjestämä kuin kiekkokoulu.

No, me harjoitellaan luistelua sitten edelleen perheen voimin 😀
Tyttö pysy luistimilla tasan 1vuotiaana kun oli tässä kotijärvessä hyvä luistelujää ja melkein päivittäin oltiin rannassa, mutta luistimien vaihdon ja taukojen myötä joutuu aina syksyllä opettelemaan uudestaan pystyssä pysymisen, mikä on aina vaikeampaa kun pituutta tulee lisää.

3.10.2015
Minnie
Minnie

Tämä on nyt tälle vuodelle porkkanana saada uusia kiekkokoululaisia. Toinen vuosi maksaa noin 19e/kk eli koko kaudella se oli jotain toista sataa. Kolmas vuosi olikin jo 39e/kk. Mut ei toi nyt paha maksu ole musta tuossakaan. Sit en tiedä, mitä seuramaksut on sen jälkeen.

Kiekkokoulu on täällä ainakin 3-10 vuotiaille. Harjoitukset on kahdesti viikossa.

Ekalla "luokalla" eli aloittelijoilla harkat on 40 min kerta ja kakkosluokasta eteenpäin 90 minuuttia.

Sit luokalta toiselle siirryttäessä varusteiden määrä kasvaa eli ekalla pakollisia on kypärä, jotkut hanskat ja teroitetut luistimet. Roinan määrä lisääntyy sit kauden aikana. Tosin kyllä mä mietin, et kun kerran housutkin on jo, niin josko laittais heti ekalle kerralle ne päälle. Ei ehkä pyllähdys sattuis niin kovasti takamukseen.

3.10.2015
misukka
misukka

Ja kysyn vielä että minkä ikäiset teillä pääsee kouluun??

2.10.2015
Minnie
Minnie

Ihan mielenkiinnosta tulin lukemaan tätä ketjua kun kattelin joku aika sitten oman paikkakuntamme kiekkokouluhintoja ja ne oli lähemmäs 100€ ja siihen loppu miettiminen.
Olís vaan pikkuiselle kannustavampaa opetella luistelemista porukassa kuin yksin vanhemman kanssa...
Mut onks muillakin noin halpaa kuin Misukan mainitsema 20€ KOKO KAUSI?!

2.10.2015
Minnie
Minnie

Okei, kiitokset. Näillä eväillä lähdetään liikkeelle :)

1.10.2015
misukka
misukka

Välikausivehkeillä eikä mitään pipoa koska luistellessa tulee kuuma. Jääkiekkohanskojenkaan sisään ei enää sormikkaita. Meillä on pojilla aina hiki sen päälle 😊

1.10.2015
riu
riu

Minkäslaisella varustuksella sinne jäälle on muuten paree mennä? Noin niinku vaatekertoja ku miettii.

Mulla itelläni on pieni ikuisuus ku oon viimeksi jäähallissa ollu ni ei oikein raksuta, et kummosillako vermeillä sinne pittää mennä. Siis se jää hohkaa kylmää mut pärjääkö ihan välikausivehkeillä vai pitääkö olla jotain paksumpaa? Ja jos meillä on ne lätkähanskat ni niihin sisään sormikkaat?

1.10.2015
misukka
misukka

Meillä saa mennä jäälle kenkineenkin, eikä aikuisella oo ollut kypäräpakkoa. Mie oon ollut jäällä kunnes on oppinut pysymään tuen kanssa kyllin hyvin pystyssä ja nousemaan seisaalleen itse. Sen jälkeen oon ollut vaihtoaitiossa juomapulloa vahtimassa 😄

Meillä oli syksyn eka kiekkokoulu tuolla kolmosella maanantaina ja voi mikä riemun ja onnen päivä! Tuo tykkää tosissaan luistelemisesta, pelaaminen ei niinkään kiinnosta. Kivaa kiekkokouluilua teillekin 😊

30.9.2015
riu
riu

Täällä saavat lainamailan. Kuuluu hintaan. Ja kun siltä yhteyshenkilöltä tyhmänä kyselin ni pääasia, et on alkuun se kypärä. Ja muita varusteita sen mukaan mitä löytyy.

Täytyy kyl käydä varasto pyörimässä läpi, et minkä kokosta luistinta meiltä löytyy. Tiedän varmaksi, että löytyy, mut mitkä niistä on sopivat. :)

En kyl tiiä kuinka lie tuon pystyssä pysyminen, kun toissa talvena kyllä jo luisteli vähän omineen mut viime talvena ei päästy jäälle ollenkaan.

Mut sittenhän tuon näkkee :D

Ootko sie ite menny jäälle vai seurannu reunalta? Täällä kuulemma pitää aikuisella olla luistimet, kypärä ja hanskat jos meinaa jäälle mennä. Mulla taida olla ku ne luistimet.

Mut juu. Lauantaina olis eka kerta, ni voi tässä hiukka hoppu tulla jos kauheesti tarttis tavaraa hankkia. Vähän puskista kekkasin tän jutun taas.

29.9.2015
misukka
misukka

Niin ja meillä saa käyvä muutaman kerran kokeilemassa että tykkääkö ennen kuin tarvii maksaa mitään 😊

29.9.2015
riu
riu

No täällä kypärän värillä ei todellakaan ole väliä 😄 Varusteina meillä on alkuun luistimet, mieluiten ristikollinen kypärä. Jos ei osaa vielä luistella niin mailaakaan ei tarvii, vasta sitten kun pysyy pystyssä omineen. Jonkinlaiset paksut hanskat on hyvä olla, ihan lapasilla en lähtis. Aika ikävää jos joku luistelee sormien päältä. Kaulasuojakin on meillä ollut, mutta se ei ole välttämätöntä. Niin ja juomapullo😊

Kiekkokouluissa taitaa olla vähän paikkakuntakohtaisia eroja, meillä on kiekkokoulu 1 jossa riittää nuo varusteet eikä tarvii osata luistella. Kiekkokoulu 2 on sitten semmonen missä pitää olla kaikki varusteet ja on kehittyneemmille lapsille.

Kiekkokoulu on kuitenkii tosi kivaa lapsista, siellä leikitään ja pelataan, ja aloitetaan ihan alkeista. Eli kaatumisesta 😄 Ja hirveen hyödyllistä, on tasapainoa, ristikkäisliikettä, avaruudellista hahmottamista, kaverisuhteita, yhdessä tekemistä ja ryhmässä toimimista 😊

29.9.2015
riu
riu

Nostetaan riulle.

28.9.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja ootteko te vanhemmat mukana siellä jäällä vai seurailetteko sivusta?

28.9.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...