PERJANTAI

No tähän ihan ensiksi ONNEA NINNUP JA PERHE POJASTA!! Ihanaa.. Ja sitten Misukalle kiitti vinkistä.. Eipä oikeastaan yhtään flunssainen olo herätessä,kurkussa ei pienintäkään kipua ja vain toinen sierain vähän tukossa,mutta sekin tuntuu enemmän aamu tukkoisuudelta kuin flunssa tukkoisuudelta.. Ehkä vielä varmuudeksi Huuhtaisen sen auki 😄 Muille oikein mukavaa viikonlopun alkua..

18.9.2015
Vipe
Vipe

Luonnollisesti tulostin rupesi kenkkuilemaan mulle kun pitäisi juttuja tulostella. Plääh. Känny huutaa viiden ja puolen tunnin päästä herätystä. Varmaan pirtee olo aamulla...

19.9.2015
misukka
misukka

Myrmeli, mie oon huono delegoimaan ja noi muffinsit oli vaan oma hölmö päähänpisto. Oli sovittu, et paistetaan pasteijoita ja muut hoitaa makeat. Eli lähinnä mokkapalat.

Ja omia kamojani mä hinnoittelen. Mitäs jätin viime tinkaan...

Eihän tässä muuten kauheesti hommaa oliskaan ollut.

Tällä kertaa myyjät myy omiaan. Viimeksi tehtiin niin, et myyjät toi kamat ja me lajiteltiin pöydille koottain. Mut se on aina parin päivän täysurakka.

Oma mokahan se on sekin, et ottaa vastuun koko kirppiksen järjestämisestä.

Mut tohon kirppiksen käytäntöihin liittyen, mun pitää vielä tälle iltaa tarkastaa kuka on maksanut pöydän ja keltä pitää käydä huomenna pyytämässä käteisenä.

Pitkäksi mennee tämä ilta. Onneksi noita vaatteita ole enää ku 68-kokoiset laittamatta. Ja sit jonkunmoinen kasa leluja. Päätettiin vähän tehdä tilaa tuonne poikien huoneeseen. Ei silti et puolikas kuutio roinaa näkyis missään :D

18.9.2015
misukka
misukka

Mites päivä mennyt, kun julkinen liikenne ei ole toiminut?

Esikoinen pyöräili kouluun ja takaisin. Mies pyöräilee muutenkin töihin, ilman mielenilmaisuakin.

18.9.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Enää en muista mitä kaikkea päivän mittaan lueskellut mutta mummy toi on kyllä ärsyttävää kun yrittää hyvä hyvyyttään auttaa ja saa töykeän kohtelun.. Hyvä että edes yhdestä jäi hyvä mieli,ettei usko hyvyyteen täysin katoa..

Ja ainakin Tennarille piti sanoa että meillä toi vaihe onneksi meni ohi nopeasti.. Esikoiselta se jäi kokonaan välistä vaikka nousi seisoon jo 7kk,niin oli sen verran varovainen ettei kopsuja tullut.. Mutta tää toinen vaikka nousi pari viikkoa myöhemmin niin pää kolisi kun unohti pitää kii ja lisäksi nousi ihan mitä vaan vasten,housun puntteja esikoisen mopoa ja ihan mitä vaan.. Esikko varmisti että kohde on tukeva mitä vasten nousi.. Esikoisen aikana ajattelin että maailman turhin ja ylisuojelevin keksintö on konttaus kypärä ja ihmettelin äitejä jotka moiseen "sortuu" no tota toista katsellessa mietin että ehkei se nyt ihan niin tyhmä juttu olekaan,että voisin jopa itse harkita 😄 tosin ehkä sitten toi ei osaisi vieläkään varoa.. Oppi meinaan yllättävän nopeasti kaatuessa pitämään pään ylhäällä.. Toki toi edelleen kolhu alttiimpi kuin esikoinen,mutta oppinut sentään vähän varovaisuuttakin..

No nyt unohtui sitten loputkin 😅

Ai niin Misukalle tsemppiä paljon on sulla hommaa...

Ja Tuvitukselle harmi diagnoosista mutta toisaalta hyvähän se että tuli ilmi..

18.9.2015
Vipe
Vipe

jestas kun kirjoitusvirheitä, toivottavasti jaksatte lukea ja saatte selvää!!!

18.9.2015
myrmeli
myrmeli

Siis misukka. Tekeekö teidän hallituksesta kukaan muu kuin sinä? Kuinka iso tapahtuma toi kirppuroti on tewillä päin? ja miten toteutatte sen? Onko teillä myyjät jotka myyvät omiansa vai mitenkä?

Meillä kun oli kirpparin yhteydessä kahvio niin me kaikkii leivottiin sinne jotain mut meidän kirppari myynti liikkuukin vain siellä 2-3 tonnin hujakoilla. Pieni paikkakunta niin minkäs teet ja ihan tyytyväisiä kumminkin ollaanoltu myyjä määriin ja kävijöihin...ja kahvio tuotto on sitten se suurin osa arpamyynnin kanssa...siis mitä jää meille ittelle, toki nyt tänä syksynä jäi jotain pöytämaksuistakin kun pikkasen nostettiin.

Tuvituksen diagnoosi ihmetyttää ku sä silloin laitoit sen yhden kuvanki tänne niin olit niin pikkuinen, mutta hienoa että menit ja nyt voit saada olotilaan helpotusta ja niinku misukkakin sanoi niin hienoa että ajois saatiin kiinni. Mitä se arvo oli ja mitä se olis saanu olla? ja eihän sun arvoa verrattu mihinkään raskaus arvoihin? Mulla on sellainen käsitys että ne on raskaana olles vielä tiukemmat kuin ilman raskautta? korjatkaa jos joku tietää paremmin. Minä siis oon ykköstyypin diabeetikko niin en yhtään tiedä noista mistään arvoista ja rasituksista (ainakaan) oman kokemuksen kautta...

Meidän pikkuinen nukkui päikkäreitä vaunuissa pikkasen päälle 4 ja puoli tuntia. Hassua kun viime yönäkin nukkui jonkun kellon ympäryksen, välis oli tunnin hereillä. On nyt viime aikoina nukkunut hyvin, välissä oli jopa 6 ja puolen tunnin kokonainen pätkä itselle taukoamatonta unta. Voi järkkyä kuinka mun pää oli seuraavana päivänä sekaisin. Ja kaikki tehotkin musta katos... Oon syöttäny tupla iltapaloja ja lisäksi on kaksi poskihampulia tullut läpi. Toivon että niistä löytyy selitys siihen nukkumattomuudelle. Ja laitoinhan mä iltaisin sille joskus kokeeksi suppojakin mutta jos ne laittaa 8 mais illalla niin ei ne taida kolmen mais enää kovin vaikuttaa... En vain käsittänyt sitä siinä yliväsyneenä että olis toisinkin voinu kokeilla...

18.9.2015
myrmeli
myrmeli

Hyvä, et olo parani mut harmi tuo diagnoosi :/ Mut parempi saada ajoissa hoitoon.

Taas on 49 muffinsia uunissa. Taikinaa on vielä toiseen mokomaan.

Vaavi pitää kai kohtsillään taas syöttää. Mä en oo tänään kyl juuri muualla ollu ku keittiössä.

Ja noi vaatteet odottaa vielä läpikäyntiä.

18.9.2015
misukka
misukka

Voi jösses et mä kohta laitan ton pienemmän johki pehmustettuun huoneeseen. Koko ajan pää kolisee johonki kun on noustava ja mentävä vaikkei taidot oikeen riitä..

Sain esikon anopin matkaan ulos hetkeks ni.jos jotai yrittäs tässä kotona touhuta. Vaikka pyykkiä viikata.. sitä hommaa riittää aina..

Toivottavasti tuvituksella jo parempi olo.. 😊

18.9.2015
tennari
tennari

Carata. Ei sen kummempia ku sarvikuonolla huljutellen ku vähänkin tuntuu et lenssu iskemässä. Nähtävästi toimi Vipellä myös :) Jos ehtii saada tuehyet tukkoon jo, niin silloin siitä ei ole mitään apua enää.

Monster. Mulla ainaki tuossa laatikossa lukee sarvikuono...

Myrmelin pienelle uni maittaa :) Vai meinaa poitsu et typy siepattu. Jänniä mielleyhtymiä :D

Mä olen tälle päivälle tehnyt hervottomat ostokset, paistanu satakunta pasteijaa, tehny pienen nipun gluteenittomia suklaamuffineita ja kohta rupeen tekee vehnäjauhoilla mut maidottomana lisää. Ukko haki karhunvatukoita pensaasta ni yhen satsin vois tehdä niillä.

Myytävät kirppiskamat on edelleen vaiheessa... Kai ne huomiseen mennessä...

18.9.2015
misukka
misukka

Meillä pienin nukkuu jo viidettä tuntia päikkäreitä? Keskimmäinen epäilee että se on siepattu.=)

Pihalla ihana nukkua kun on sateen jälkeen raikas ilma. 

Mä oon pessy koneellisen pyykkiä, imuroinu alakerran ja tehny läjän dumle muffinseja lasten kanssa ja leipomisen jälkeen imuroinu keittiön uudestaan. Ja jahtasin mä noita banaanikärpäsiäkin jonkin aikaa sillä imurilla. Vielä pitäis ruokaa tehdä ja keittiöstä ja ruokailu tilasta lattiat pestä ja vessat...öh, yhtään ei huvittaisi enää... Mut jos vessat säästäis huomiseksi niin sitten olis aika soppeli=)

Ja illalla ajattelin rantautua teeveen ääreen ja kattoa vain elämää ja possea=) Tiedättekö etten ole koko viikkona kattonu teeveestä muuta kuin sen sipilän puheen ja siitäkin jäi alkupää kattomattomatta. Mä oon ollu ihan kriisis ku ei oo tullu mitään kattottavaa. Sitä siltaa kattoin mutta sekin loppui, koska lie alkaa uusilla... ja eilen meinasin kattoa antti holmaa mutta ehkä joku 4 yli yhdeksän (ohjelma alkas 9ltä) meille tuli ukkoinen ja oli ihan kohdilla niin menikin seinästä johtojen nyppimiseksi ja lasten rauhoitteluksi ku ne niin säikkäyi.

Ninnupille suuret onnittelut!!!!!

18.9.2015
myrmeli
myrmeli

Mitä nuha vinkkejä Misukka on täällä jakanut?! Mulla ei auta mikään 😩

18.9.2015
carata
carata

Ja totta, tänään on se lakko?! Pitäiskö munkin ilmoittaa lapsille, että oon lakossa 😅 Tai lapsienhan siihen pitäis ruveta, heiltähän jo lapsilisistä vietiin.

18.9.2015
carata
carata

Ja Ninnupille vielä onnea, tänäänkin 💗

18.9.2015
carata
carata

Me heräiltiin pojan kanssa aamulla 8:30 kun tytöt jäi vielä nukkumaan. 10 aikoihin kaikki oli olleet jo aamupalalla ja päivävaatteetkin oltiin saatu niskaan. Tyttö halus katsoa Itse Ilkimystä (koska Minioni) ja pojan kanssa siivottiin. Matot jäi vieläkin pihalle, mutta saatiin imuroitua hyvin ennen päiväunia. Ja matot tosiaan on pihalla vaikka on kamala sade. Onnea on kyllä toi katettu terassi ☺️ Tehtiin ruoaksi pastaa ja jauhelihakastiketta, illaksi pyöräytin samalla pastan kanssa kanakeiton. Ompahan valmiina ☺️ Jotenkin kiva päivä, vaikkaki toi vesisade ja ukkonen tekee kyllä sen, että pihalle ei mennä. Vauvaa en sinne viitsi raahata rattaissa enkä liinassa. Ulkoillaan sit huomenna kun mies on kotona ja vauvan voi jättää sisälle nukkumaan.

18.9.2015
carata
carata

Nki:lle nopeasti sanomaan että jos puu kaatuu linjalle,niin todellakin sähkömiehet tulevat sen poistamaan.. Sitä ei saa lähteä poistaa itse ja jopa vaarallista.. Sähkömiehet sen poistaa tai metsuri,mutta metsurikaan ei saa yksin vaan siinä on sähkömies mukana avustamassa.. Meillä ainakin mies käynyt koulutuksen puun poistoon ja usein myrskyillä poistavat noita puita.. Sama jos itse kaataa vahingossa puun linjalle niin soitto sähköyhtiölle eikä kannata itse lähteä mokaa korjaan.. Noiden linjojen kanssa ei kuitenkaan leikin asia.. Kyseiselle sähköyhtiölle voi tehdä vikailmoituksen ja sieltä tulee miehet poistaan puun ja korjaan linjan.. Mutta missään Tapauksessa sinne ei itse kannata mennä hosumaan.. Ja mitä mies kertonut niin vaikkei linjassa enää ois jännitettä,niin vaara tulee pelkästään jo siitä että linjalla lepäävä puu on arvaamaton..

18.9.2015
Vipe
Vipe

Ja toi ruokavalio alkaa vissiin tepsiä. Viikossa lähteny 1.2 kiloo. 😊 ja todellakaa tarvinnu millään dieetillä olla..

18.9.2015
tennari
tennari

Morjes. Eilistä ketjua kattelin ni ei o Ninnupilla kauaa menny pikkumiehen tulossa.. Hui.. Täältä olis hyvällä säkällä ehtiny kaasu pohjassa sairaalan eteiseen.. 😀

Aamulla kävin harkat. Sit käytii kaupungis ja kastuttiin. Tuli vettä sen verta ettei tarvinnu ku autolle juosta ni oli jo litimärkä.

Kämppä olis ku hävityksen jäljiltä mut taida jaksaa mitää tehdä. Taidan olla minäkin lakossa. 😀

Ainii meil pienempi neiti tippu rattaista tänään.. siis oikeesti, toi isompi neiti on istunu rattaissa aina niin mallikkaasti et ole tarvinnu mitään valjaita käyttää.. Nyt tarttee.. Muksahti onneks silleen ettei ny päässä ainakaamitään jälkiä näkyny.

18.9.2015
tennari
tennari

ai niin ja ninnupille oikein paljon onnea

18.9.2015
Mummy83
Mummy83

päiviä. kotipäivä täälläkin, kun pk on kiinni. onneks silti koska vaikka tytön koululinja kulki aamulla, niin se lakkoilee just tän 11-13 ja tyttö pääsi 11.30 koulusta. Käveltiin minin kans vastaan ja ekalla pysäkillä oli joku lähi-idästä kotoisin olevan näköinen mun ikäinen mies. Sanoin sille että seuraava bussi tulee vasta parin tunnin päästä että ei kannata turhaan seisoa pysäkillä. Ihan suuvaa suomea puhui muuten mut ei ymmärtänyt sanaa lakko :) sit kiitteli kovin että kerroin ettei tirhaan seisonu pysäkillä odottamassa. Seuraavalla pysäkillä oli samaten mun ikäinen mies mutta näytti ihan suomalaiselta, sellainen hipsterin ja pukumiehen sekoitus. Sanoin hänelle saman, jolloin vain mulkaisi ja totes et aha ja lähti pois. Teki mieli huikata perään että ei se lakko mun vika ole. Sit tulikin jo semmoinen olo et hitot mä mitään autan ketään jos ei itse ole vaivautunut katsomaan uutisia niin olkoon.

mut seuraavalla pysäkillä oli kaks ihmistä, noin 50-60v nainen ja mies. Totesin sit niillekkin et seuraava bussi tulee vasta tunnin päästä, jolloin mies oikein aggressiivisena että eiku 5min päästä ja osoitti sen digitaalisen näytön suuntaan jikä näyttää montako minuuttia bussin tuloon. Koska se nainen vaikutti vähän hämmentynerltä, sanoin hänelle että aamulla ainakin oli netissä poikkeusaikataulu ja siinä luki ettei 11-13 tule busseja. No sit ne tais molemmat uskoa kun lähtivät pysäkiltä pois.

Jännä miten eri tavalla ihmiset reagoi. :)

tänään olis siivouspäivä ja tytön treenit. mies sai uuden työpaikan ja käy sopparit kirjoittamassa tänään. Nyt alkaakin sitten taas kunnon säätö töiden, päiväkodin, koulun, läksyjen ja harkkojen yhteensovittamisessa.

18.9.2015
Mummy83
Mummy83

Tuvitukselle jaksamista ja Misukalle lisätunteja päivään.. Voit ottaa vaikka Tuvitukselta muutaman niin se saa päivän aikasemmin päätökseen 😜

Mulle tuli sen verran muutosta että mies ottaakin ton vauva mukaan joten mulla vain hoidokki.. Eli helppo päivä tiedossa.. 😄

Pitää tosissaan alkaa käyttää jotai muuta nimitystä,kun toi vauva ei kuulosta jotenkin oikealta,kun tuo tossa istuu itsekseen syömässä aamiaista 😄

18.9.2015
Vipe
Vipe

Huomenet

Kiva, että oli apua :) Tuo on niin helppo keino välttyä lentsulta... Kivaa työpäivää Vipe.

Mulla on tänään ravaus/järjestelypäivä kun pitää huomiseksi ostella ja kasailla tavaroita valmiiksi. Sit pitäs pyykkiä pyörittää kun eilen kaivoin autsista vaaville 80-koon bodyja esiin ja keskimmäiselle 110 cm housuja ja muutaman pienemmästä päästä olevan 116cm paidan.
Lisäksi pitäisi paistella kasa pikkusuolaista, eli pasteijoita kirppiksen buffaan myyntiin.

Mä viime viikolla mietin, et pitäis hinnoitella noi omat myytävät kamat etukäteen mut tiiä sitten ehtiikö semmosta enää tekemään.

18.9.2015
misukka
misukka

Juu tänään ei siis enää sellainen olo että oisin kipeäksi tulossa,väsyttää kylläkin kun taas kello soi liian varhain ja itse kukuin liian myöhään 😄

Esikko meni mummolaan yökylään,minkä taisin unohtaa eilen mainita.. Se on siis siellä.. Innoissaan taas lähti vaikka isikin ois tullut kotiin..

Hoidokki tulee hetken päästä ja lähden noiden kanssa kerhoileen.. Muuten perus päivä ei suunnitelmia.. Katsotaan josko tänään kaupassa kävis mikäli ei nyt ihan kaikki kiinni ole 😄

Mukavaa päivää kaikille,vaikka se toisinkin jo sanoa..

18.9.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...