libero pisteet mega paketista

Osaako joku sanoa paljonko pisteitä saa megapaketista vaippoja? Sen saman 100 pistettä kuin normaali paketistakin vai enemmän. Itse en ole sellaista ostanut kuin täällä niitä on vain prismoissa. Mutta nyt mietin kannattaisiko lähteä varta vasten hakemaan. Mullakun puuttuu pistekaupan legosta 140pistettä. Kiitos jos joku osaa auttaa.

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Meille tuli niissä kaiketi aina eri pussi kun kaikkiaan 3 ehkä ollaan tilattu.. Mutta joo on toi kyllä pora tai vastaava..
Toivottavasti sitten saatte sen..

15.9.2015
Vipe
Vipe

Vipe housuja ovat. Esikon vajaan teippipaketin olenkin jo käyttänyt. Nimenomaan laittamalla teipit limittäin. 

Poraksi mä sen katoin siis sen terä osan. Meiltä puuttuu juuri se kaivureita ym kyllä löytyy. Että saisi se pora olla muuten meni kalliit pisteet hukkaan. 2000 pistettä vastaa aika montaa vaippa pakettia ja euroa.

Niissä duplo pusseissa toki luki valikoima saattaa vaihdella teksti mielestäni aikoinaan. Itsekin niitä tilasin 2 kerrallaan ja paketissa tuli 2 samaa pussia. Toivoin silloinkin että olisivat nyt edes eri pussit laittaneet.

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Alexsandra onko housut vai teippi vaippoja.. Teippivaipoista ainakin varmasti menisi 7.. Tai en tiedä kun meillä ei olla seiskaan koskaan päästy,esikoinen kun oppi jo yli vuosi sitten kuivaksi ja on aika pieni kokoinen.. Ja vauva ei vielä niin iso ole.. Mutta meillä on vauvalla 5 koko ja 6 teippivaipat menee ihan hyvin.. Laitan tarrat vähän limittäin.. Housuvaipoissa koko onkin tarkempi,mutta ainahan voi kokeilla..

15.9.2015
Vipe
Vipe

Katsoin ton kaivuriksi ja tilasin pojalle.. No pora on kivempi kun sellaista ei ole.. Mutta luulen että sama kuin duploissa eli arpa peliä mitä tulee.. Koska ei mainittu että ois pora vaan että Lego city palikoita joista voi yhdessä rakentaa..

Toivon kuitenkin että saatais joku kiva työkone tai ajoneuvo.. Mutta aika näyttää..

15.9.2015
Vipe
Vipe

Meillä oli esikon aikaan noi seiskat yövaippoina. Kun kutoset ei jaksanu imasta koko yön pisuja sisäänsä. Laiska mutsi ei halunnu herätä yöllä vaipan vaihtoon :D

15.9.2015
misukka
misukka

On mullakin vaatehuoneessa parikin pkt esikoisen vanhoja seiskoja se kun oppi yht äkkiä kuivaksi ja äiti oli ostanut tarjouksesta vaippoja valmiiksi. Saa vaan nähdä oppiiko kuopus kuivaksi ennen kuin 7saisi ottaa käyttöön. Meillä kun painoa on 10kg ja 6käytössä nekin alkaa vasta 13kg. Olen tosin miettinyt että kun vaipoissa 6 ja 7 ei koollisesti ole paljon eroa niin pysyisiköhän nuo 7 päällä ja pitäisi pissat sisällään.

Nyt on tosin menty pikkasen takapakkia kun ei tarkene sisälle enää pelkillä pikkareilla. Samoin tää flunssa tekee sen että pissaa helpommin housuun ja laitoin sille suosiolla vaipat jalkaan.

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Musta siinä paketin kyljessä ainaki mainitaan tuplapisteistä. :) Just tossa yks megapackin koodi vartoo, et sen lykkään menemään johonki.

Onhan siinä oma hommansa saada taottua päähänsä ettei enää tarvii tarjouksia metsästää.

Meillä aina jääny ainakin puolikas paketti roikkuu ku oppinu kuivaksi. Esikolta jäi sekä kutosia, että seiskoja. Keskimmäisen puolikas säkillinen kutosia on tuolla vessassa oottelemassa että tämä vauva kasvaa siihen kokoon.

15.9.2015
misukka
misukka

Tuli siitä 200pistettä ja sain poran tilaukseen. Mummu soitti heti kassojen jälkeen. Toivotaan vielä että paketista löytyy sama kuin kuvasta huomasin ettei siinä tekstissä puhuta mitään porasta.

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Kiitos misukallekin. Mitään tietoa en liberon sivuilta löytänyt. Se kyllä luki että pikku paketista alle 33 vaippaa tulee vaan 50pistettä.

Toivottavasti tulee edes se 150pistettä. Mummu lähti meinaan just prismaan hakemaan vaippapaketin että saadaan pojalle tilattua hieno legopora. Sitten onkin kaappi täynnä tarjouksesta ostettua koodit jo käytetty vaippoja jotka toivottavasti riittää kunnes meillä ollaan kokonaan kuivia.

Osaakohan sitä olla ostamatta vaippoja kaupasta kun on niitä 5v kantanut kotio ja tarjouksista metsästänyt.

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Miustaki pitäis tulla tuplapisteet.

Enpäs ole koko legohommelia huomannut. Hienoa, että vihdoin myös isommillekin muksuille jotain. Toivottavasti noita tulee lisää ja erilaisia. 👍

15.9.2015
misukka
misukka

Kiitos tuvitus. Elikä prismaan mars. Harmi kun matkaa on ja heti ei pääse kun lapset on kipeänä. Mun tuurilla legot loppuu sitä ennen.

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Etusivulle!

15.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...