Tyrnipyre

Mulla on tuossa kolmisen desiä tyrnimarjoja joista pitäisi jotain tehdä. Löysin kauhean kasan ohjeita joissa käytetään tyrnipyrettä. Mutta ei yhden yhtä ohjetta, miten se tyrnipyre tehdään... Haluaisin käyttää marjasta kaiken yhteen tuotteeseen eli mehu, hedelmäliha, kuoret ja siemenet. Noin pienestä määrästä ei oikein kannata lähteä erikseen siemeniä kuivaamaan. Ja nyt ne olisi tuoreeltaan helppo murskata kun ovat pehmeitä. Onko kellään ajatusta miten tuollainen tyrnipyre tehdään? Hilloaminenkin on nähtävästi puhtaalla tyrnillä haastavaa kun ei hilloudu hillosokerilla.

14.9.2015
misukka
misukka

Oho, ei sulla ollukkaan kun 3 desiä niitä, katoin eka että sulla 3litraa niitä ☺

14.9.2015
sna27
sna27

Ei oo omakohtasta kokemusta, mut ite ehkä keittäisin ne pienessä vedessä, kaataisin vedet purkkiin ja painelisin ne marjat sekaan siivilän läpi. Ja sit sokeria vielä jos tarttee. Ja tekisin siis vaan pienestä määrästä, loput laittasin pakkaseen oottamaan ☺

14.9.2015
sna27
sna27
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...