Töihin pienellä lämmöllä?

Meikäläisellä on ollut tämä viikko yskää ja ääni poissa. Olen kyllä käynyt töissä (sisätyö). Nyt on tullut kova nuha ja lämpöä oli äsken 37,2. Jos lähden huomenna työhön esim. noilla lukemilla, mitä voi seurata? Työmatkani on sen verran pitkä, että joudun olemaan kotoa poissa klo 7-16.

10.9.2015
odottaja
odottaja

Kiitos kaikille neuvoista. Yöllä tulikin ihan kunnon lämpö, joten jäin suosiolla tänään kotiin yskimään ja niiskuttamaan. Toivottavasti parin päivän lepo auttaa.

11.9.2015
odottaja
odottaja

Ja tosiaan toi lämpö ei kerro mitää... Mun kaverilla kans normi lämpö on alle 36 joten on 37,2 asteessa jo tosi kuumeinen.. Itse taas olen tyyppiä jolla on vähän kipeä ja kuumeinen olo ja huomaakin mittarin näyttävän jotain 38-39 väliin.. Eli toi 37,2 ei välttämättä tunnu missään.. Toki riippuu vähän muistakin oloista ja oireista.. Jos oikein tukossa ja kurkku kipeä nii toki olo on huono vaikka lämpöä vain vähän..

10.9.2015
Vipe
Vipe

Mäkin katsoisin olon mukaan.. Ja opettajan työhön en ilman ääntä lähtisi.. Mutta sama se onko lämpöä jos olo on hyvä.. Jos taas olo jyrän alle jäänyt niin en menis töihin vaikkei ois lämpöä.. 

Mutta yleensä flunssa venyy jos ei lepää,siksi kaikista ärsyttävin on pieni nuha,koska silloin ei osaa levätä..Itse jos oon kahden vaiheilla että olenko työ kuntoinen vai en,niin ilmoitan hoitolasten vanhemmille esim. "kurkku kipeä ja kamala nuha,lämpöä vähän muttei kuumetta,mutta pystyn kyllä töitä tekeen kun omat pojat kuitenkin täytyy hoitaa,mutta tartuttaa saatan" silloin vanhemmat  saavat itse tehdä päätöksen,että järjestävätkö varahoidon vai tuovatko tartunta riskistä huolimatta.. Samoin teen jos omat lapset on sillei kipeänä että jaksavat leikkiä mutta esim. Ulos ei viitsi viedä tai muuten kamala räkätauti.. Sitten jos on lapsella selvästi Veto pois,niin en ota lapsia jotta saa rauhassa levätä.. 

Tosin opettajan työssä on vaikeampi ilmoittaa että jos ette halua tartuntaa niin pysykää pois koulusta 😜.

10.9.2015
Vipe
Vipe

Jos sulla ääni on poissa, älä mene töihin. Et voi tehdä omaa työtäsi, jos et voi puhua. Kuiskatenkaan et voi työpaikallasi puhua, kyllä äänen pitää olla kunnossa.

10.9.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No todennäkösesti tuut enemmän kipeeks.. riippuen ihan mitä työtä teet, mut yritä ottaa ihan rauhallisesti siellä töissä ☺ ja jos aamulla on ihan veto pois, niin sit jäät kotio lepäilee ☺

10.9.2015
sna27
sna27

Oman jaksamisen mukaan tekisin. Mut sinäkin muistaakseni olet opettaja, niin en ihan hirveässä räkiksessä menisi töihin lapsia tartuttamaan.

Ja usein se pieni lämmönnousu, 0,5-1 normaalilämpöä korkeammalla on se kaikkein pahin ja vetää pahiten veteläksi.

Jos kipeänä töihin menet niin todennäköisesti flunssa venyy kun et lepää. Pahimmillasn voi tuöla jälkitautejakin.

10.9.2015
misukka
misukka

Normaalilämpö on mulla 36. Tuo on mulle siis jo kuume. Mutta monelle 37 on normilämpö. Naisilla ovulaation aikoihin ja vähän ennen kuukautisia lämpö nousee. En siis jäis ainakaan lämmön takia pois. Jos olo nuhan kanssa on siis siedettävä ja koet jaksavasi.

10.9.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...