TIISTAI

Huomenta,mitäs muiden tiistai päivä pitää sisällään? Täällä työpäivä ja väsyttää aika lailla paljon.. Ehkä se tästä taas kun pääsee vähänheräileen..

8.9.2015
Vipe
Vipe

Hani,jos vauva menee tukkoon,niin suosittelen physiomerin baby mist suihketta.. Se on lääkeaineeton joten huoleton käyttää voi käyttää vaikka joka päivä.. Ja nenä tosiaan avautuu.. Meillä esikoisen aikana vana joku niistäjä ja se riitti kun ei esikoinen koskaan oikeastaan ollut kipeä,mutta vauva oli melko pieni kun tuli tukkoiseksi ekan kerran,niin ostin tuota ja hyvin sai kaikki räät nenästä pois.. Ei ehkä vauvalle miellyttävä tapa mutta illalla kun huuhtoi niin pitkälle aamuyöhön/aamuun vauva nukkui ilman tukkoisuutta.. Pitäisi samalla ehkäistä korvatulheduksia yms. Mutta en tiiä,ei tolla ainakaan ole flunssa koskaan pahemmaksi mennyt 😊

8.9.2015
Vipe
Vipe

Mä lähen mutsin kaa leffaan. 😊

8.9.2015
tennari
tennari

Vipe. Harmi, ettei lahjakortin voittaja pääse nauttimaan voitostaan täysillä. Mut tosi hienoa, että suovat tuollaisen pienen elämyksen :)

Mä unohdin täysin, et mulla on tanssitunti tänään. Sinne siis suuntima kunhan saa pienimmälle maitoa napaan. Jos hää suvaitsee maitoa ottaa.

8.9.2015
misukka
misukka

Siis hyvä että lääkkeet saitte! Ei vaatteet

8.9.2015
Vipe
Vipe

Ihana kuulla Tuvitus 😍 toivottavasti sama meno jatkuu.. 👍

Mä en muista kun puhuin silloin että poika voitti sen kuumailmapallo lennon,niisanoinko myöhemmin että kuulin ettei lapsia otettaiskaan lennolle.. No nyt kyselin sitä tuolta ja näin on 7v on ikäraja.. No syitä mm. Että pienempi lapsi voi pelätä ja että ei jaksa olla korissa tuntia,no nää kumoutuis meidän pojan kohdalla koska ei ole pelännyt  vaikka ollaan ihan vieressä oltu katsomassa kun laittaa sitä liekkiä.. Mutta sitten niillä on rajoitus myös pituudessa ja turvallisuus äkkkilasku tilanteessa,joita en oikein voi lähteä kiistämäänkään eli ymmärrän hyvin.. MUTTA ihanasti tarjosivat mahdollisuutta että joku (eli minä) käyttää pojan lentolipun yksin ja poika saa sitten oman "lennon" eli lupasivat että poika pääsee nousemaan 10-15 metrin korkeuteen ankkurissa kiinni olevalla pallolla tyynellä säällä.. Ja tuokin on varmasti pojalle ihana elämys,vaikkei ihan lennolle asti pääsekään,niin pääsee sinne koriin ja nousemaan Maasta.. Ihanaa että on vielä ihmisiä jotka ajattelee muutakin kuin pelkkiä tiukkoja sääntöjä ja rahaa 😍 kivempi oli pojalle kertoa että pääsee vähäksi aikaa pallon kyytiin joka nousee pikkaisen maasta kuin että sori et pääsekään.. 

Vaikka kyllä ajateltiin säästää niin että mennään sitten myöhemmin koko perheen voimin lennolle,kunhan pojat on tarpeeksi vanhoja.. Mutta kun ikäraja on 7 niin vielä reilu 6 vuotta ennenkuin vaavi on sen joten ois se pojan pitkä aika odottaa.. Ja jos vielä ennen sitä kun nuorin on 7 tähän ehtii siunaantua 3 lapsi niin sehän vaan pidentää esikoisen odotusta..Ei varmaan lohduttaa että "no katsotaan sitten joskus 7 vuoden päästä" kun se 7 päivääkin voi olla pitkä odotus lapselle.. 😄

Mutta siis joo,ihania ihmisiä kyllä nuo jotka järjestää totapallolennätystä,kun haluavat antaa pienelle pojalle elämyksen vaikkei ois mikään pakko 😘

8.9.2015
Vipe
Vipe

Tuvitus ei ihme jos sitten kiukuttaa.. Hyvä että nyt vaatteet saitte..

8.9.2015
Vipe
Vipe

Misukka meillä ehostettiin ulkokuorta ja vaihdettiin ikkunat Elikkäs julkisivu remontti oli ja se ramppaaminen kämpässä oli naurettavaa,kun tosiaan yksi kävi katsomassa että joku ruuvi puuttuu jostai,sitten toinen tuli sen laittamaan ja kolmas kävi katsomassa että on laitettu,saattoipa vielä neljäs käydä korjaamassa jos oli huonosti laitettu,mutta harvemmin yhden asian kanssa pääsi ilman että ois kolme miestä käynyt eli kolmena eri päivänä.. Ja ei en valitettavasti liioittele.. 

Mutta en nyt tiedä mikä toi vesikatkos juttu on,kun tosiaan tossa aiemmin tuntui että joka viikko katkos,nyt on ollut melko pitkään (varmaan kuukausi tai pari ellei jopa 3) taukoa,mutta nyt huomenna taasvesikatkos.. Mitä lie sitten tekevät,että johtuuko kun taloyhtiö otti sen skapatin energia säästö jutskan tai minkälie niin asentaisko jotain niitä laitteita tai korjaisko vai mitä tekevät..

Tsempit kirppis juttujen selvittelyyn..

Jiille onnea uudesta työstä vielä ja tuntuvasta palkankorotuksesta.. Mulla lokakuussa palkka tuplaantuu 😝 mutta on ehkä vähän eriasia kun nyt meen vajaalla palkalla 😂

Voi ei Piglet.. Eikö teillä mies pysty valvoo vaikka yhtä yötä vauvan kanssa? Vaikka sillai kun ei joudu töihin aamusta lähteä.. Saisit edes yhden yön nukkua,jos vielä osaat.. Meillä mies aina hoitanut viikonloppujen yö heräämiset vaikkei noi pojat hirveästi heräilekään ja syötöt toki hoitanut minä,mutta muuten vähän jaettu heräämis taakkaa.. Siksi mulle aina ehkä ekana kun puhutaan lasten nukkumisesta tulee että "meidän pojat nukkunut aina hyvin" sitten muistuu että eikun olihan silloin se vaihe ja tuolloin se vaihe 😄 Hyvä että jalka sentään toimii paremmin.. Harmi ettei sitten saa edes päiväunia,kun ei lapsi niistäkään piittaa..

Jaksamista myös Tuvitus,onhan se inha kuunnella rääkymistä koko ajan.. Kyllä on haastavat lapset annettu,eikä varmaan lohduta toi teidän jatkuva sairastelu.. Jaksamista sinne.. 💙 että tietysti kauaa ole vielä ehtineet kokeilla,mutta auttoiko esikoisen kanssa ne pienet kikat jotka se perhetyöntekijä antoi? 

Sralla,toivottavasti pojan pippeli pian paranee,meillä antibiootti tipat auttanut nopeasti ja ollaan saatu pidettyä nyt tulehdukset pois sillä että heti jos vähänkin punoittaa laitan basibact voidetta.. Ei tarvi kuin kerran laittaa niin häviää eikä ylly tulehdukseksi..

8.9.2015
Vipe
Vipe

Näpytin väärin edelliseen. Siis 600 euroa. Ei 300. Ja kuukaudessa.

8.9.2015
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

8.9.2015
misukka
misukka

Huomenet

Teillä Vipe on sit joku astetta isompi remppa siellä taloyhtiössä? Ku tuntuu, et teillä on vähän väliä vedet poikki ja ollu jo ties kuinka kauan. Ja niitä huoltomiehiä juoksee kämpässä milloin mitenkin.

Pigletille toivon päikkäreitä. Nuo teidän muksut on kyllä ihan mahdottomia tuon unettomuutensa kanssa. Hyvä, et ees koipi parempi.

Tuvitukselle tsemppihali. Voin uskoo, ettei oikein jaksa tuommosta jatkuvaa rääkymistä. Yhtä selviytymistä vaan päivästä toiseen. :(

Jiillä komia palkankorotus :) Meillä isännällä nousi liksa sellasen 60% ku vaihto työpaikkaa muttei päässy vielä likellekään sun nykysiäkään tulojas eli toi sun korotus on jo ihan messevä :) Vaikka verottaja toki muistaa viedä siitäkin ilosta pitkän siivun.

Just tossa joku päivä laskin, et 2 mun tuloilla elävää saa nettotuloina noin 300 euroa enemmän käteen ku meillä isännys verojen jälkeen. Et kyl verottaja osaa rokottaa. Ja siis laskin noin siksi kun isännän tulot tupla mun bruttopalkkaani. Sit kuitenki saman verran maksaa päivähoitomaksua jne. Et ei aina ne suuret tulot ku voi jäädä verojen jälkeen vähemmän kouraan ku kahdelta pienempituloiselta. Jossain yh-perheessä sattuu jo tuollainen ero. Kun ei ne asumiskulut ole sen pienemmät oli aikuisia 1 tai 2.

Voi srallan yötä :(

Meillä vissiin vaihteeksi nukuttiin ihan kelvollisesti. En muista kuin 3 tai 4 herätystä. Ja vaavi on aamupäikyillä. Mä syön mannapuuroa aamiaiseksi. Tässä näpyttelyn lomassa... Joo. Esimerkillinen äiti :-S

Kasan vaaleita vaatteita viskasin reiluun oxi action-veteen likoomaan hetkeksi ja nyt ne pyörii koneessa. Siellä oli mustikalla oksennettua bodya ja harsoa, sit yksi mun äippäpaita jossa mystisiä tahroja jotka näky vaan valoa vasten ja sit yks body joka oli kai porkkanalla koristeltu. Kunhan tulevat pyykistä ni näkkee lähtikö ne puhtaaksi.

Sen äippäpaidan ajattelin laittaa kirppiksellä myyntiin.

Viime yönä en illasta saanu unta ku tajusin et se kirppis on jo ens viikolla. Mun tarttee ruveta keräilee myytäviä kamoja kasaan ja ruveta miettii hinnottelua. Sit mun pitää muutenki keräillä narut kasaan sen kirppiksen järjestelyiden kanssa...

8.9.2015
misukka
misukka

Kunhan vaan muistan.. Monesti jos illalla oon tekemässä seuraavan päivän ruokaa valmiiks,niin saattaa tulla aika myöhäänkin se "ai niin se huomisen ruoka" 😂 sitten taas kokkaillaan yötä myöten..

8.9.2015
Vipe
Vipe

Ai niin joo ja huomisen ruoka täytyy tehdä.. Kun huomenna on tottakai vesikatko juuri sen ajan kun pitäis tehdä ruokaa.. Muuten ois ok,kyllä me poikien kanssa voitais sen verta ruokaa myöhäistää mutta kun on hoidokki niin ei oikein voi.. Siis koska myöhästyis huomattavasti.. Ei meillä hoidokin ollessakaan mikään minuutti aika taulu ole,mutta en mä voi kovin monella tunnilla päivää muokata..

8.9.2015
Vipe
Vipe

Juu on se aina yhtä vaikeaa tuo kelloon herääminen.. 

Tänään mennään lasten kanssa kerhoon ja iltapäivällä ulos.. 

Illalla menen jumppaan jos äiti pystyy tulemaan poikia katsomaan.. Sitten ois sauna ja siinä se tiistai sitten onkin vierähtänyt taas 😄 

Mukavaa päivää kaikille..

8.9.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...