Maanantai!

huomenet kaikille!

7.9.2015
memmu
memmu

Kävikö se riu eilen kuntoilemassa? 😊Ei sitä kannata aatella niin et muka nolaa ittensä.. Jokainen urheilee oman tasonsa mukaan. 😊

7.9.2015
tennari
tennari

Voi että hani.. sehän se vasta varmaan kauheeta oliskii jos ei herra vois harrastaa.. huh.. mie antasin ukolle jo korville jos noin käyttäytys..

Meil oli pikkuneidille puhjennu toinen hammas alas. Eipä ihme et nukuttiki viime yönä sit jo paremmin.

Nyt armotonta pyykkien viikkausta ku mutsi otti lapset leikkipuistoon. On tätä taas kertyny. Sit petivaatteet aattelin vaihdella. 😊

7.9.2015
tennari
tennari

Voi herranen aika sitä hanin poikkista :D Onko se raasu vielä pöpökammoinenkin? Kauheeta ku toiset flunssassa... Ei hyvää päivää!

Mut hani. Voipi olla, ettei vaaville tuu mitään. Meillä nää pojat selvinneet ilman flunssia ekan elinvuotensa. Tai no vikasta voi sanoa muuta ku ekan puoli vuotta selvinny ilman. :) Mulla on kyllä köhinää ollu ja nokka vuotanu, joskus ollu aivot ihan puuroa flunssan takia. Mut vauvat vaan porskuttanu. Ne on multa saaneet niin hyvät vasta-aineet kai, ettei ole lenssut iskeneet.

Tsempit siulle sinne lenssun taltuttamiseen!

7.9.2015
misukka
misukka

Huomenet

Työläisille hyvää työpäivää ja tennarille kivoja harkkoja.

Mulla oli eilen 3 tuntia tanssia ni täytyy vähän kuulostella, mitä tuo kroppa tykkäsi. Alaselässä on painetta mut ei varsinaisesti kipua. Ja hartiat jumissa niinkuin aina. Mut näin äkkiseltään ei kauheita jumeja tunnu. Oli kyl ihan kypsä tanssituntien jälkeen ku kotia pääsi.

Yö meni taas ihan reisille. Nyt taidettiin huutaa hampaita. Illalla oli oksentanu koko iltapalan ylös, sit isännys oli lykänny panadolit naamaan. Kymmenen aikoihin tuo halus maitoa mut ei sit kauheesti kelvannu kuitenkaan imeä. Sängyssään vaan höpötteli kunnes otin kainaloon nukkumaan samalla kun ite könysin punkkaan. Yhden aikoihin käninä ja huutelu alko nousee sellasiin sfääreihin, et annoin buranaa. Ja viideltä piti taas antaa jo panadolia. Ja jokaisessa välissä herätyksiä oli useampia kun oli kai nälkä mut se imeminen ei ollut kivaa.

Silon viiden jälkeen tuo sai hetki lääkkeen oton jälkeen imastua maitoa sen verran, että nyt se nukkuu. Kun me muut ollaan jo pystyssä...

Tällä yksilöllä nuo hampaat on tiukassa.

Vähän mietin, josko tänään jaksais lähteä noiden pienten kanssa pyörähtää Jumbon Jesper juniorissa. Viikonloppuna ei ollut se lahjakortti mukana kun ei suunniteltu jumboon menoa. Mut siellä oli paljon kaikenlaista kivaa mitä voisi noille pojille hommata. Täytyy tuon keskimmäisen haalaritilanne ensin varmistaa. Että missä kunnossa sille haalarit on.

Päikkärit vois olla kans kiva juttu johonkin hetkeen.

7.9.2015
misukka
misukka

Tennarille mukavia harkkoja memmulle työpäivää 😊
Pojan ensimmäinen sana herättyään oli "sataa" ja se tuli sellaisena ilon kiljahduksena 😂

7.9.2015
Vipe
Vipe

Kunhan tästä itteni ylös saan ni puurolle suuntaan. Sit harkkoihin. 😊

Sit jos sais tätä kämppää vähä enempi siivottua.

Nii ja iltapäivästä on hieroja..

7.9.2015
tennari
tennari

Puuroa keittelen..
Tänään esikoisen kerho.. Vauvan kanssa lenkille.. Alkanut herään hirmu aikaisin jostain syystä..

Iltapäivälle ei sitten suunnitelmia olekaan.. Rankasti sataa joten poika varmasti haluaa ulkoilla paljon 😄

7.9.2015
Vipe
Vipe

miksi nuo viikonloput menee aina niin vauhilla?

pitäs saaha silmät kunnolla auki niin vois töitäki alotella..

7.9.2015
memmu
memmu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...