Tärkeät kappaleet

Eli onko TEILLÄ jotain tärkeitä kappaleita? Jos on, niin mitä ja miksi?

6.9.2015
carata
carata

Niin ja siis "Aunen kioski" on tuo ihana rekkamies biisi.. 😄

23.9.2015
Vipe
Vipe

Pakko tähän ketjuun sanoa vielä yleisesti että tykkään kuunnella Edu Kettusta.. Tiedän että kyseisestä artistista joko tykkää tai ei ja jotkut suorastaan vihaa mutta mä rakastan..
Juuri taas kuuntelin ja mietin kuinka kauniin haukeasti voikaan kertoa siitä että rekkamies pysähtyy kioskilla.. Kuinka siihen saakaan sanoilla sen mikä pysäyttää kuuntelemaan.. Melkeinpä haluamaan se kioskin pitäjän saappaisiin vaikka elämä onkin haikeaa.. Ja kuinka kauniisti voi sanoa että on vanha.. "kaukokiidon haalareissa,joiden kuosissa jo kiiltää vähiin käyvä ikuisuus,jalostunut arvokkuus eessä vääjäämättömän"

Eduhan vihaa syksyä ja talvea tosi elämässä ja sen kuulee lauluissa.. Mutta senkin kauneuden muodossa.. Syksyä ei mollata vaan sillä kuvataan haikeutta.. Itse rakastan syksyä,mutta silti pidän lauluista.. Rakastanhan syksyä juurikin sen tietyn haikeuden ja koleuden takia..

23.9.2015
Vipe
Vipe

Mulla tulee tosta Tapion puista (joka ihana kappale) mieleen yön-hetki kahden..

me viimein saatiin lapset nukkumaan
silmät meilläkin on hiekkaa tulvillaan
kuule, istutaanko hetki, jutellaan
niin kuin ennenkin, joskus aikoinaan

yhteinen hetki kahden
toisiamme kuunnellaan
vain hetki kahden
retki samaan maailmaan,
kai kauniimpaan

juurtunutkin oon
näihin maisemiin,
tuohon kuutamoon,
noihin lehmuksiin,
sinuun tottakai
ja tähän tunnelmaan,
kun ollaan kahdestaan...

pihapuumme yötä siivilöi,
telkkarissa mies toista miestä löi
noita aikoja en enää ikävöi
nyt kun rakkaus meidät ympäröi

11.9.2015
Vipe
Vipe

Ihania 💜 Mäkin muistan ton Oikeesti kappaleen. Sitä soitettiin jossain vaiheessa jo vähän liikaa, mutta onhan se ihana. Mekin miehen kanssa tavattiin noihin aikoihin kun toi tuli ☺️

7.9.2015
carata
carata

Johanna Kurkela - rakkauslaulu serkkuni lauloi tämän meidän häissä, oli meidän häävalssi ❤ Johanna kurkela - ainutlaatuinen tätä kuunneltiin paljon raskausaikoina, myös synnärillä ❤ cheek - syypää Sun hymyyn tämä alkoi soimaan radiossa kun alettiin tuon miehekkeen kans hengailemaan 😊 Alex c - sweetest ass in the World ja klamydian -kaunehin oot nää on niitä ränkytyksiä ajoilta kun oltiin vielä "nuoria" tuon miehen kans ja se soitti mulle näitä 😂 vieläki lähtee jalan alle ku kuulee, toista huudatettiin hääautossa repeatilla 😂🙊💑

7.9.2015
manna_87
manna_87
1 year, 10-month-old toddler

Mulla on montakin biisiä ja yhdessäkin on monia koska me molemmat kuunnellaan paljon ja erilaista musiikkia ja jaloatetaan toistemme musamakua. :)

Vaikeiden aikojen yli on auttanut tämä ; "It`s a bitch but life's a rollercoaster ride. The ups and downs will make you scream sometimes. It's hard to believe that the thrill is gone but we got to go around again so let's hold on".

6.9.2015
Mummy83
Mummy83

Suvi Teräsniskan Jos menet pois saa palan kurkkuun ja kyyneleet valumaan vieläkin. Tämä osui ja upposi kun menetettiin kolmonen. Silmissäni näen meidän pienen mytyn kun hän makasi kätilön kämmenellä.
"Sinä olet niin kaunis en henkeä saa, unta hetket on vain haihtuvaa."

6.9.2015
misukka
misukka

Meidän biisi on Finlandersin "Oikeesti" ♡💟💜💓💗💖💝💘💞. Se oli kova hitti silloin 9v sitten ku alettiin seurustelemaan. Nykyään naimisissa ja 10kk pojan onnelliset vanhemmat!💑 "Joka päivä kaiken aikaa mietin onko tämä totta ollenkaan että kanssas tätä taikaa rakkauden me koetaan että kantaa oikeasti Tämä tunne aina päivään huomiseen ja taas hetken ihanasti tunnen sydämeni lentoon lähteneen Tahdon oikeesti olla sinun enkä vain leikisti rakastaa Kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa Tahdon syliisi painaa pääni Tahdon lämpöösi nukahtaa Olla kanssasi oikeesti onnellinen Sua oikeesti rakastaa Uskonut en silloin ennen että todellisen onnen löytäisin Kun mä aina tullen mennen sitä juuri pakenin Mutta nyt on kaikki toisin, luotas lähteä mä koskaan tahdo en Olet nainen suurenmoisin Mulle lahjoitit sä aidon rakkauden Tahdon oikeesti olla sinun enkä vain leikisti rakastaa Kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa Tahdon syliisi painaa pääni Tahdon lämpöösi nukahtaa Olla kanssasi oikeesti onnellinen Sua oikeesti rakastaa Tahdon oikeesti olla sinun enkä vain leikisti rakastaa Kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa Tahdon syliisi painaa pääni Tahdon lämpöösi nukahtaa Olla kanssasi oikeesti onnellinen Sua oikeesti rakastaa Olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa."

6.9.2015
NemiMilla
NemiMilla

Voi vaikka kuinka ja paljon! Ei kaikkea voi listata..
Mutta yksi mikä on painunut mieleen kuin meille tehtynä on klamydian-älä pelkää!

Sitten omien poikien myötä yön ihana kappale-ihmisen poika on saanut uuden henkilökohtaisen merkityksen ja erilailla nykyään herkistyy kun sitä kuuntelee..

Odotan toisaalta myös että esikoinen täyttää 5,niin pääsen samaistuun Hectorin-tuulisina öinä kappaleen kohtaan "pojistani vanhempi täytti viisi,elämää se rankasti rakentaa" 😂

Kauheaa kun on tärkeitä kappaleita vaikka kuinka muttei muistu..

Edu Kettuselta-jotenkin vaan niin Cool.. Tietty kohta siitä kolahtaa mun ja miehen väleihin ennen seurustelua..

Ja onhan klamydian-elämän halu (jos muistan nimen oikein) niin ihana,kertoo siis lapsen syntymästä joka tottakai koskettaa henkilökohtaisesti jokaista vanhempaa..

No muita en nyt ihan äkkiä muista..

Mahtuuhan Noita elämän varrelle..

6.9.2015
Vipe
Vipe

Happoradio puhu äänellä jonka kuulen
Esikoista ootin ku tämä soi kokoajan, tämä soi synnärillä ja matkalla kotiin ja se hetki ku tämä soi kotimatkalla oli käsittämättömän kaunis

6.9.2015
memmu
memmu

Jukka Takalo - Jokisuuta kohti (kamala kappale omasta mielestä, mutta sanat...😓)

6.9.2015
carata
carata

Arttu Wiskari - Sirpa (muutettiin just keskustasta maalle kun tää ilmestyi) 😉

6.9.2015
carata
carata

Juha Tapio - Meillä on aikaa vielä

6.9.2015
carata
carata

Juha Tapio ja Anna Puu - Planeetat, enkelit ja kuu

6.9.2015
carata
carata

Antti Railio - Ruostunut ankkuri (moni meidän elämää täällä seurannut tietää mitä mies tän mulle linkatessaan on käynyt ehkä päässään läpi) 💗

6.9.2015
carata
carata

Mulla ja miehellä on valtavasti, koska mies kuuntelee töissä 8-16h musiikkia koneessa ja välillä kertookin fiiliksistään vain kappaleen muodossa.

6.9.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...