Be safe izi combi

Onko kenelläkään kyseistä istuinta? Harkinnassa tilata, mutta kaikki pelottelee, et täytyis olla joku megaluokan tila-auto, et saa istuimen mahtuun. Itellä on normi kokonen sedan, joten mietityttää, uskallanko hankkia.. :/

3.9.2015
Miimuska89
Miimuska89

Meillä on tuo ja en vaihtaisi! poika 3v käyttää sitä edelleen ja mahtuu hyvin selkä menosuuntaan siihen. jätkä on n 100cm ja 16,5 kg ja puoli vuotta sitten olin varma ettei syksyllä enää mene siihen ulkovaatteet päällä ja hankin vyöistuimen mutta hyvin tuo edelleen mahtuu ja nyt on ne syysvaatteet testattu jo 😉 meillä on nyt isossa autossa mutta tuo penkki on ollut myös golfissa ja Audi a4.seassa (se oli pieni auto!) ja pojan serkulla avensiksessa.hyvin on mahtunut kaikissa auto täyteen porukkaa. audissa ja toyotassa oon ite istunut aikuisena keskipenkillä takana kun ollaan reissuun menty. mahduttiin ihan jees mutta hartiat oli ahtaalla. en vaihtaisi!

7.9.2015
teeko
teeko

Meidänkin istuinta voi tulla kokeilemaan jos sattuu olemaan pirkanmaalta.

Mun täytyy sanoa että en yhdy Tipinti kommenteihin. Musta vöiden kiristys taas on helppo verrattuna moneen muuhun istuimeen mitä olen kokeillut. En tiedä sitten kuinka pitkä lapsi meillä oikeasti on normaalipituinen ainakin. Istui 3,5v selkämenosuuntaan mahtui hyvin istuimeen edelleen. Täytyi vaihtaa tuolia että ehtii tottua seuraavaan ennen kuin sisko vie tuon tuolin. Meillä poika on ollut 3,5v 100cm pitkä ja painanut 16kg. Tuo istuinhan on 18kg saakka.

7.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 10-month-old toddler

Ja Astrani on tosiaan farmari, mutta yksi kaveri osti noi istuimet kaksosille ja on kyllä pitänyt niitä Volvon Sedanissa, johon ne mahtui ilman että ajettavuus ja tila etupenkeillä ois mennyt ☺️ Mutta kannattaa kokeilla jossain. Jos ei liikkeessä niin sit jollain kaverilla. Meidän istuinta voi tulla kokeileen jos on Kanta-Hämeessä ☺️

7.9.2015
carata
carata

Meillä on tuo istuin 1,5v pojalla käytössä ja ei ole kyllä kans kuin positiivista sanottavaa 👍🏼 Ja mulla itselläni on Opel Astra ja hyvin mahtuu. Istuin on ehkä joitain muita istuimia isompi, mutta korkeudessa! Tuosta lapsi näkee ulos autosta, niin ei ole ainakaan meidän automiehen matkat olleet koskaan horroria, kun on nähnyt ohiajavat autot! 👍🏼 Ja helppo kiinnittää. Tuolia saa kallistettua, jolloin pää ei roiku nukkuessa 👌🏼

7.9.2015
carata
carata

Meillä on tuo toisessa autossa. Mielestäni turvallinen tuoli jne hyviä puolia varmasti saat selville, joten annan pari vinkkiä ehkä ei niin hyvistä jutuista:
Tuoli on lapselle melko ahdas, joten jos teillä esim pitkä lapsi, jää vöiden osalta pieneksi jo ennen kuin kilot tulee vastaan. Varsinkin talvivaatteissa, kun tulee extraa pepun alle...
Lisäksi vöiden kiristys on minusta hankalahko, eli jäävät helposti liian löysälle, mikä iso miinus turvallisuuteen!
Meillä on pitkä lapsi, joten näin jälkikäteen pidän toista tuoliamme parempana valintana: Maxi cosi Mobi, jossa selkä menosuuntana 25 kg asti, joka on tilava istua ja olkavöiden osalta selvästi enemmän säätövaraa ylöspäin kuin tuossa be safessa. Be safessa meillä vyöt jo nyt tapissa, kun maxi cosissa vielä yksi rei'itys siirtovaraa ylöspäin.
Mutta pienikokoisille lapsille varmasti pitkäikäisempi istuin.
Autoon kannattaa kokeilla tuolia, kuten muutkin jo sanoivat :) Meillä be safe sopii ihan hyvin ja etupenkkiläiselle jää vielä hyvin tilaa. Pitkän taakse ei tosiaan mahdu mikään tuoli kunnolla :P

7.9.2015
Tipinti
Tipinti

Mihinkähän tää viesti tulee, joka paikassa on vaan vastaa nappuloita..
Mä oon niin tykästynyt tohon istuimeen, et se on pakko saada.. Ehtona on toki se, että mahdollisimman kauan mentäis selkä menosuuntaan. Meidän tytsy on muutenkin niin kranttu matkustaan autossa, et matkustusasento on oltava just eikä melkein. Kaukalo-rumpassa tuli jo niin paljo rahallisesti takkiin, kun jouduttiin osteleen ja koitteleen mikä olis hyvä. Nää istuimet alkaa vaan olla jo siinä hintaluokassa, että tahtois sitte kerralla hyvän ja toimivan.

3.9.2015
Miimuska89
Miimuska89

Kannattaa käydä kokeilemassa omaan autoon. Se kun on niin autosta kiinni, miten istuin sinne uppoo. Se, että on sedän, ei vielä kerro mitään paljonko vie autosta tilaa.

Meillä oli vw vento ja nissan almera kun keskimmäiselle istuinta oltiin hankkimassa. Luokka oli verrattavissa mutta nissaniin olisi mahtunut paremmin istuin. Ventossa taas peräloosteri veti muutaman kymmenen litraa enempi roinaa.

Mut kumpaankaan ei mahtunut minkään sorttinen selkä menosuuntaan asennettava istuin niin, että molemmat vanhemmat olisi myös kyytiin mahtuneet. Meille tuli siis palkki-istuin, koska 5-pistevöihin nenä menosuuntaan en missään tapauksessa halunnut laittaa.

3.9.2015
misukka
misukka

Meillä on tuo ja ei ole kuin positiivista sanottavaa. Meillä ei ole omaa autoa ja tuo on kätevä asentaa. Ei tartte käsin kiristää kun on sellainen räikkä systeemi. Kätevä kallistussysteemi. Ainoa "huono" puoli on se että vie tilaa. Mutta minusta kaikki selkä menosuuntaan istuimet vie enemmän tai vähemmän paljon tilaa.

Meillä on ollut monessa autossa Sedanista ei taida olla kokemusta. Ei taida selvitä kuin kokeilemalla omaan autoon. Autista ja takapenkistä riippuen vaikuttaa paljon kuin pystyyn asentoon istuin jää. Meillä on aina ollut lyhyemmän ihmisen takana. Pidemmällä ei varmaan jää paljoa jalka tilaa.

Kysyä saa jos tulee jotakin mieleen.

3.9.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 10-month-old toddler

Meillä besafe kaukalo ja sitten turvavyö istuin eikä ne ainakaan isoja.. Meillä noitten välissä on gracon sellainen istuin en muista mitä mutta saa sekä kasvot että selkä menosuuntaan ja se on aika möhkäle,mutta hyvin mahtuu..

Meille ainakin vyöistuinta ostaessa sanottiin että niissä ei juurikaan ole koko eroja,mutta toki noissa pienempien istuimissa on..

Pystyisitkö käydä jossain liikkeessä katsomassa millainen on? Tai onko siellä mistä tilaat joku palautus oikeus systeemi..?

3.9.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...