Myöhään plussanneet

Mulla on nyt kp 33 ja negatiivista näyttää raskaustestit vaan. Ihmettelen kun ei ole ollut mitään kuukautisoireita, mutta kolmena päivänä peräkkäin on ollut huono olo. Hmm...kummastuttaa 😕 Mites muilla?

31.8.2015
Liinart
Liinart
9-month-old baby

Joo odotan viikonloppuun saakka ja teen sitten taas uuden testin, jos vaikka sitten alkais jotain viivaa näkymään...äitini kertoi juuri että hänellä näytti isoveljestäni r-testi positiivista vasta kolmannella kuulla.

9.9.2015
Liinart
Liinart

Tää odottaminen tuntuu niin loputtomalta...

8.9.2015
Liinart
Liinart

Alkaa ärsyttämään niin paljon! Tänään kp 41 ja negatiivista vaan näyttää r-testi...😓

8.9.2015
Liinart
Liinart

Käytin 8 kuukautta evraa ja heti lopetettuani kuukautiset tulivat ja sen jälkeen ekasta kierrosta en tullut raskaaksi ja kierto oli 33 päivää. En ole käyttänyt ennen evraa mitään muuta hormonaalista ehkäisyä ja en jatkossakaan tule enää käyttämään. Mutta ennen evraa siis kk kierto heitellyt tuossa 28-35 ja joskus tosi harvoin 40 tai enemmän.

1.9.2015
Liinart
Liinart

Onx sulla ollu, mikä ehkäisy ennen tätä haavetta? Ennen esikkoa mulla oli yhd. pillerit. Jätin ne helmikuussa pois ja kesäkuussa menkat sekosi. Kuukautiset oli ainakin kaksi viikkoa myöhässä ja raskaustestit näytti negaa yksi toisensa jälkeen. Menin neuvolaan että mitäs nyt tehdään kun niitä ei kuulu ja raskaanakaan en ole. Hoitaja pyysi saada tehdä vielä yhden testin ja siitä syntyikin plussa. Esikon laskettu aika heitteli ihan hirveesti. Sitä muutettiin 22.2 ja 18.3 välillä mutta loppuraskaus meni oletuksella että la oli 3.3. Uskon sen olevankin niin.😊

Kaivoin sitten kotia päästyäni raskaustestit roskiksesta ja viimeisimpään oli ilmestynyt haamu siellä roskiksessa. En vain osannut sitä silloin ettiä. Tiiä toki olisko näkynytkään...

31.8.2015
myrmeli
myrmeli

Sulla ei ole vielä menkat myöhässä, joten koita malttaa testaamisen kanssa.

Odota nyt ainakin viikko, että menkat on myöhässä ja testaa sitten.

Stressaamalla sä et sitä plussaa saa.

31.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo mun töytyy vaa malttaa mieleni ja odottaa viel. Kaapissa odottaa viel 2 kpl apteekin raskaustestejä 👍🏽😊 jos ei menkkoja ei kuulu niin kokeilen vaikka viikonloppuna kun sitten lauantaina olis jo kp 38.

31.8.2015
Liinart
Liinart

Paitsi että tämä etova olo on ollut monta päivää mutta ei koskaan aikaisemmin ole tämmöistä ollut.

31.8.2015
Liinart
Liinart

No mulla on vähän epäsäännölliset että 28-35. Testailen muutaman päivän päästä uudestaan, mutta se vaan ihmetyttää eniten kun mulla on aina ennen kuukautisia montakin päivää erilaisia kipuja ja nyt ei yhtään mitään...toivon niin kovasti että olisin raskaana.

31.8.2015
Liinart
Liinart

Kuinka pitkä kierto sulla yleensä on?

Mä teen aina testin aikaisintaan kun menkat viikon myöhässä. Ja yleensä silloin saanut vahvan plussan. Poikkeuksena toki tämä viimeisin raskaus. Taisi olla kiertopäivä 40 tai vähän päällekin ja haamuja vaan lykkäsi. Mutta tuossa tuo miun haamujengiläinen yrittää konttimaan lähteä.

Toisaalta kokemusta myös 9 viikon kuvotuksesta joka vastasi täysin mun edellisiä raskauspahoinvointejani enkä ollut raskaana. Vain suunnaton toive raskaudesta.

31.8.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...