MAANANTAI

Taas kerran.. Viikot ne vaan vierii ja taas edessä uusi viikko.. Mitäs muiden päivään..

31.8.2015
Vipe
Vipe

Ja viikot tosiaan vierii, meidän neiti on huomenna 3vko! 😳😍 Onhan tuo mahtavaa että kasvaa, mutta ei meinaa vauhdissa pysyä. Tää neiti kun ottaa katsekontaktia ja yrittää vähän hymyillä.... Huh.

31.8.2015
carata
carata

Monsterilla niin ihania uutisia että 💗 Onneks vauvalla on kaikki hyvin, sekä teillä nyt miehenkin kanssa. Hulluhan se ois ollut, jos ei ois tuota pakettia kelpuuttanut 😌

31.8.2015
carata
carata

Ainii tänää alko mulla menkat.

31.8.2015
tennari
tennari

Missäs nki sun uus kortti on?

Kohta pyykkäri pyörimään. Ja edelliset lustaamaan.

Jauhelihakeitosta tulikii risotto ja salaattinäin illaks. 😂 syyää just ku esikko ja isäntä tuloovat töistä kottii.

Meillä esikko potkutteli potkupyörällä tänään kaupunkiin ja takas. 😊 tykkäsi ihan älyttömästi. Jahyvin jaksoi vaikkaaattelin et mitenköhän menee..

31.8.2015
tennari
tennari

Me tultiin äsken himaan. Keskimmäinen haluski tulla iskän kyydillä. Isännys tuli kans Selloon kattoo kenkiä ku töistä pääsi. Siinähän se naapurissa on töissä :D
Ei kyl ihan kauheesti tarttunu tavaraa mukaan. Keskimmäiselle ens kesäksi sandaalit 12 eurolla. Toivottavasti ne sit myös mahtuu ku otin 2 kokoo isommat ku nykyset kengät.

Anttilan outletista tarttu ihana body sille tulevalle vauvalle ja yksi kipale 1000-palaista wasqij-palapeliä. Ne on kyl niin hauskoja.

Mulla on maha törkeen kipee. Jostain tais tempasta ilmaa mun mahaan. Just siltä tuntuu et joku pilli tosta mahanahkan läpi olis kiva, ku päästäis ilmat pois kiusaamasta.

Ukko läks kaatelee puita taas. Naapuri kehitti sähköyhtiölle niin paljon hommia ilmajohtojen kanssa, että ne tuumas, jotta siirretään sähköt maan alle ni saahaan kulut toisaalle. :D No sehän passaa. Ei ehkä ole niin vilkkuvaloa tämä meidän elo sen jälkeen. Nyt sit ukko raivaa tontin reunasta puita talteen ennen ku tulevat kaivamaan piuhoja paikoilleen. Tai no tuo naapuri vissiin tekkee kaivuutyöt, että yhtiöltä tule ku ukko vetämään piuhat ja tekemään kytkennät.
Samalla se kaatelee tuolta suunnitellulta talon pohjalta metsänhoidollisesti puita pinoon myös. Ei ole sitten niin iso urakka edessä kun lupa saahaan.

Se homma ei vaan tunnu etenevän mihinkään suuntaan, ku ukolla niin kiirusta töissä ettei ehi tämmösiä omia juttuja hoitamaan :D

31.8.2015
misukka
misukka

Ai. Mä oon käyny fyssarilla ilman lähetettäkii.. mut siis yksityisellä.

Mä jätin reenit väliin. Vähän oli flunssanen olo. Ettei tuu sit pahemmaks. Näköjään ne menkatki alko sit tänää.

Tultii kaupunkiin leikkipuistoon. Esikko tuli potkupyörällä tähän. Koht jos käytäsjossai syömässä ja sit kotia päikkäreille. Pyykin pesuun ja tiskari päälle.

31.8.2015
tennari
tennari

Tsemppiä ultraan monster! juu eiköhän tuo yökuivaksi opi joskus. ärsyttää niin paljon vaan kun se herää yöllä kun tulee hätä mutta ei millään silti mene potalle.. mä sain kyllä pidätellä itkua kun lähdettiin avoimesta kun poikakin niin kovin halasi noita hoitajia 😰

31.8.2015
teeko
teeko

Monster, netistä varmaan löytyy tuon paikan osoite.

Tsemppiä ultraan!

31.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

P&M Just siksi sinne ollaan menossa :D

31.8.2015
misukka
misukka

koulussa istuskelen klo 15 asti. sit pitäis poika hakee hoidosta ja mennä tekee kotii ruoka. isin pitäis tulla tänää meille illemmalla poikaa vahtimaa ku mulla on porvoon perhepalveluiden kehittämis kokous. ja pomolta odottelen puheluu et tiiän oisko huomenna työpäivä ja osaisin sit sanoo isille et tarviiko jäädä meille yöks ja aamulla viedä poika hoitoon.

31.8.2015
zennaes
zennaes

Misukka, Sellon In tersportissa on loppuunmyynti, kun kauppias vaihtuu.

Keskimmäisellä alkaa taas PikkuKokkikerho.

Kaupassaikäynti olis.

31.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Meilläkin olis saanut nukkua muuten mutta keskimmäinen ponkas meidän sänkyyn jo heti seiskan jälkeen. Nyt nuo höpsöttää vaaville tuolla. Ja vaavilla alkaa vissiin olla nälkä.

Teillä on molemmilla menevän puoleiset päivät tiedossa. Mulla on koulun vanhempainilta illalla, siinäpä se.

Kaupassa pitäis kai pyörähtää taas. Jotain pientä oli ostoslistalla. Isännys meinasi, et Sellon Intersportissa pitäis käydä pyörähtää. Pitäisköhän miunkii. Vois samalla käydä kurkkii Jesper juniorissa, et olisko siellä vauvalle mitään kivaa. Se lahjakortti kun on edelleen käyttämättä...

Pulmansa siinäkii, ku kaikkea on jo :D

Teeko, se kuivaksioppiminen voi tulla hyvinkin nopsaan ku hoksaa asian. Meillähän tuo keskimmäinen oli reilu 3v kun lopulta jäi vaipat pois.

31.8.2015
misukka
misukka

huomenta! mä just totesin et onneksi meillä on nuo talven vaatteet. yhdet fleeceset pöksyt mä haluisin vielä mutta en uskalla ostaa ennen pojan synttäreitä. mä eilen tallin jälkeen neuloin pojan hanskoja kun ukkosti etten ehtinyt liberoimaan😀 huonosti on kyllä vipen vapaapäivä osunut 😞 me jää käydään avoimessa päiväkodissa nyt aamulla niin saadaan sanottua hyvästit ja kiitokset. nyt on jo haikea olo 😞 päivällä tulee mun piano vihdoin kotiin ja iltapäivällä mulla on terapia. jonka jälkeen tarvii kuitenkin vielä käydä tallilla kun tarvii satuttaa yksi tamma. eli ohjelmaa riittää kun poikakin heräsi jo puoli 7 kun oli vaippa täynnä ja pissahätä. ihme että tuo siihen heräsi :-o mahtaako milloin yökuivaksi ruveta. epäilen että kouluiässä :|

31.8.2015
teeko
teeko

Meillä esikoisen kerho aamupäivästä ja iltapäivällä ajattelin että käytäisiin vähän shoppailemassa.. Paljon ei ole mitään mitä tarvis hankkia mutta merinovilla alusasun ostan pojalle.. Vanhakin sille kyllä vielä menis,mutta se on body ja sukkahousut,niin on ehkä vähän vauvamainen ja hankala käydä pissalla kun on body,niin siirrän sen vauvalle ja pojalle ostan uuden kun name itillä oli aivan ihania sellaisia.. Jos tulis sitten niitä pakkasia.. Vaikea miettiä noita kun luultavasti käyttöä vasta alkuvuodesta jos silloinkaan mutta jos vasta pakkasten myötä lähtee ostaa noita niin tuskin on edes kokoja enää.. Vauvalle toi esikoisen vanha on hiukan reilu vielä,mutta en uskalla pienempääkään enää ostaa,kun kasvaa kuitenkin.. Ja kun just esim. Noi sukka housut on sellainen vaate että meni vielä esikoiselle,muttei vauvallekaan näyttänyt isolta 😂 Ja vauva siirtyi just 80 senttisiin vaatteisiin ja pojan asu on 86/92 joten eipä siinä paljon eroa ole..

Nyt jaarittelin niin pelkästä alus asusta että unohdin pitikö jotai muuta kirjoittaa.. Niin tänään siis vapaa päivä.. Kiva vaan kun pojat nukkuu eli itsekin saisin nukkua mutta kun on se esikon kerho.. Sinänsä huonolle päivälle osuu aina tää vapaa..
Lokakuussa ehkä mulle tulee toinen hoitolapsi,joka on 1v. Sitten riittää kyllä hommaa 3 alle 2 vuotiasta 😄 Poika raukka joutuu oleen yksin vanhimpana "vauvojen" keskellä.. Onneksi sillä on sen kerho,että saa ikäistään seuraa välillä..

Eilen kun vauva luki kirjaa itsekseen niin että käänsi sivuja ja osoitteli sieltä jotain ja "sanoi" aina jotain ja oli niin ison pojan oloinen,niin "itkin" että äidillä ei enää ole vauvaa,niin poika tuli ja lohdutti:"no,sulla on koira" ja leikki itse sitä koiraa 😂 pienestä on oppinut että koira on vauvan korvike 😝

31.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...