Perrrrjantailörppää :-)

Hyvää huomenta!

28.8.2015
riu
riu

No jopas on toimitusaika sängyllä :D Harmi sitä pattia :/ Toivottavasti on harmiton.

Mie äsken paistelin vajaan puolitoista kiloa jauhelihaa. Josko huomenissa sais tehtyä kaalikääryleet ja kaalilaatikon.

Ei tälle illalle jaksanu ruveta nysvää.

28.8.2015
misukka
misukka

no johan on srallalla ollut huono tuuri reissussa! 😱 mutta hyvin töissä 😀 meidän sänky tulee tosi järkevään aikaan.. eli nyt!:-o ja mulla on lähete ultraan ja mammografiaan. on joku patti vielä rinnassa :-(

28.8.2015
teeko
teeko

Ai hittolsinen , sralla :( Onko joku päässy sielä teidän reissussa skimmaa sun kortin? Nihkeempi homma.

Toivottavasti saat rahat takasi.

28.8.2015
misukka
misukka

Sie hoidit sralla homman hyvin kotiin :) Ja jos se johtaja on sopivan uuno ni ei se ees tajunnu sun vittuilevan... Nyt sie vaan näytit et hanskaat hommat.

Ja caratan vaavi on jotain 2 viikkonen ja nkin perhe muuttaa isompaan kämppään.

Ei sit oikein kanttarellikeitto tehny kauppaansa tuolle keskimmäiselle. Se näköjään tykkää vaan paistetuista sienistä. Mut alku sekin.

Sai tuo keksin palkinnoksi kun söi lautasen tyhjäksi vaikkei niin tykännyt. 3 teelusikallista oli keittoa enemmän kuin mitä vaadin sen vähintään syömään. 4 teelusikallista vaadin, et pitää syödä.

Mut jos se tuolla määrällä pärjää ni huhhei.

Vaavin laitoin nukkuu. Se on ny ruvennu vaatii et pitää olla viekussa. Onneksi pieni hetki käsi rinnan päällä riittää.

28.8.2015
misukka
misukka

Huomenia

Kahos vaan, riu ehtiny avaa aamun lörpändeeruksen. :)

tennari se hakkee treeneistä aamuherätyksen :D Ku olis itelläkin edes auttavasti tuohon suuntaan virtaa. Vois päästä jopa sängystä ylös sillon ku herätys käy.

Mut oltiin me reippaita ku ennen kasia mulla oli tuo minityyppi jo aamupuurolla. Ja ennen omaa aamupalaa välppäsin tuon puhtaiden vaatteiden kasan tuosta sohvalta siihen malliin, että voipi viiä kaappiin. Olisko tuohon viikon mittaan kertyny sellanen 6-7 koneellista. Esikko toki verottanu tuota pinoa pitkin viikkoa kun kaivanu sieltä vaatetta päällensä :D

Käytiin me jo superissa superpäiväalennuksia hakemassa 90 eurolla :D liberoita 8eurolla paketti ja lohifileitä 7eutoa kilo. Sit jotain jätskei tarttu matkaan ja kaalia. Jos tekis kaalikääryleitä ja lopusta laatikkoa. Vois siihen laatikkoon hakee tuolta kasvimaalta jatkoksi lehtikaalia. Meillä on ihan hurjan kokosia ne lehdet.

Mä otin isännän vanhan puhelimen käyttöön ku palo käpy omaan. Tässä taitaa olla joku korjausautomatiikka päällä kun vaihtaa sanoja ihan toisiksi. Pitääpä ottaa tuo asetuspuoli käsittelyyn.

Vipelöä menevän kuuloinen päivä tänään. Heikompaa hirvittää jo.

Jiille ihanaa reissua! Ihana poitsu ❤ Suloinen pieni. Älä pode huonoa omaatuntoa vaikka pojalla suru onkin. Kyllä se siitä helppaa.

Tuvitus saakin iha kohtuuhinnalla poitsulle fillarin :)

Monsterilla jännää maanantaina. :) Ihanaa.

Kyllä mun puolesta kesä olis saanu vielä jatkua hetken vaikken miekään mikään hellefani ole. Eihän tässä oikein ehtiny kesää ollakaan.

Täytyy varmaan tänään käydä noita pieneksi jääneitä vauvan vaatteita läpi, että mitä sieltä haluaa ehdottomasti jättää talteen. Jos ukon broidi emäntänsä kera tulee viikonloppuna penkomaan noita. Tuskin siellä montaa juttua on joita ei halua pois antaa.

28.8.2015
misukka
misukka

Joo. Emmä tätä reenii vois tehä tai harrastaa jos olis lyhkäset unet. Viime yö on poikkeus. Ja ainaha sitä päikkäreillä voi paikata.. 😊

Mulla tää painon jämähtäminen johtuu syömisistä..

28.8.2015
tennari
tennari

Tennarille mukavia treenejä.. Ois se kyllä kun jaksais aamusta heti treenata.. No nyt voin vedota ettei ole edes mahdollista.. Tai voishan sitä lenkin vetästä ennen kuin hoidokki tulee ainakin näin kun mies kotona,mutta ei siitä ois hyötyä jos yö unet jäisi liian lyhyeksi.. Mun kaveri yhdessä välissä nukkui vaan 4-5 tunnin unia,kun illalla piti treenata kun lapset sai nukkuun ja aamulla ennen töitä käydä lenkillä.. Ihmetteli miks ei paino tipu,vaan lähes päin vastoin,ei meinannut eka uskoa kun sanoin että laihdutus tarvii myös kunnon yö unet,eikä niin että treenaa hullun lailla niin että ottaa sen unista pois.. No kun vihdoin suostui kokeilla että ei nipistänyt unista,niin rupesin paino tippumaan 😄

Riulle tehokasta siivousta ja herkullista karkki päivää 🍬

28.8.2015
Vipe
Vipe

Huomenta!
Hyi Riu,mitä sä teet täällä näin aikaisin 😄 takasin nukkumaan sieltä.. 😜

Viikon viimeinen työpäivä taas.. Mihin nää viikot menee?
Esikoinen taitaa taas lähteä isin matkaan,on se kumma kun valitsee mieluummin isin 😉
Me mennään pienempien kanssa kerhoon ja mies laittaa ruuan sillein että päästään suoraan pöytään kun tullaan..

Hoidokki lähtee taas päikkäreiden jälkeen eli lyhyt päivä (vaikka ehtiihän tuo lähes 8 tuntia olemaan,mutta en ole silti edelleenkään sisäistänyt sitä,vaan mulle se on lyhyt päivä)
Sitten ois tarkoitus mennä käymään mun tädillä,sillä on tänään synttärit.. Ei se mitään juhli ja todennäköisesti vaivaantuu kun muistetaan mutta onpa hyvä syy mennä käymään,kun varmasti haluaa poikia nähdä.. Vauvan nähnyt viimeks autossa nukkumassa ja sitä ennen varmaan jonain pari kolme kuisena.. Hui kun se aika menee eikä kellään ehdi edes kyläillä 😓
Ajattelin että ehkä voisin esikoisen kanssa käydä touhutalossa ennen sitä,mutta taitaa tulla sitten liian rankka ilta.. Katsotaan nyt miten liikkeelle päästään..

Mutta eipä mitään muuta..

28.8.2015
Vipe
Vipe

Kohta jos nousis aamupalalle. Näillä meidän kakaroilla oli jotenki levoton yö. Vuorotahtiin kinusivat jotai. Esikko näki vissii pahaa unta..

Tarttis varmaa kaupalla käydä jossai välis.

Kohta lähen harkkoihin herättää itteni. 😁

28.8.2015
tennari
tennari

Nyt se vesisade 💧 ylti tännekin. Toisaalta ihana ayyskeli, toisaalta harmi kun oli niin ihania kesäpäivä. Ensi kesää uotellessa, ihana niitä kynttilöitäkin on poltella ja villasukkia neuloa 😊

Tässä koululaisia laittelen maailmalle, pienet pojat viettää miun kanssa kotipäivää. Tarkoitus on pitää semmonen pieni ja tiukka pikasiivous, muuten ei oo mitään suunnitelmia. Tytön kaveri tulee yökylään 😊 Niin juu ja karkkipäivä on tänään! 😀

Mikäs boogie muilla on? 😊

28.8.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...