Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

TENNARI!!!!!

Muualta ketjusta luin että olet aloittamassa "ruokaremonttia"... Kuka sulle tekee suunnitelman?

27.8.2015
Viisikko
Viisikko

Mulla on vissii se ongelma et juon liika vähän ja syön liian vähän kulutukseen nähden ku imetän ja reenaan crossfittiä 4-6 krt viikossa..

Saan sellaset suositukset et miten syyäreenipäivinä ja miten sit niinä päivinä ku ei kuluta niin paljoo.

Ja ku imetys loppuu ni rukataan ruokavalio lopullisesti siihen malliin mikä on hyvä.

Innolla ootan ku moni ketä tos valmennuksessa on ollu ni on sanoneet etteivät ikinä oo syöneet niin paljoo.

3.9.2015
tennari
tennari

Myös niistä superdieeteistäkin saa hyvän lähdön painonpudotukseen :)
Vuosi sitten aloitin dieettaan, eka vaan omilla neuvoilla, tai oikeestaan jätin vain leivän pois ja pienempiä annoksia söin, sit kuukauden jälkeen alotin 6viikkoa kestävän suoerdieetin, sillä lähti joku 6-7kg ja sillä omalla dieetillä lähti joku 2kg..
Rahka on jäänyt osaksi elämää. Sekä säännöllisyys. Enkä ihan niin paljon enää syö herkkuja, kuin ennen ja silloin niitä meni päivittäin(!!) :p
Vuosi sitten lähtöpainoni oli 78kg ja nyt tänä aamuna 60,1kg, bmi 21,3 (kun vuosi sitten bmi 27,6) :)))) vyötäröltä on lähtenyt -17cm.

Olo on niin hyvä nyt, melkein joka päivä itseäni kiitän, että lähdin dieettaan :) ja siitä, että tästä on tullut mulle elämäntapa (ei tokikaan siis niillä ruuilla mennä, mitä siihen kuuden viikon jaksoon sisältyi, vaan ihan normiruokaa ja harvoin leipääkin) :)

Tsemiä muillekkin :)

3.9.2015
surkelo
surkelo

Mä oon nyt opetellu syömään aamulla puuron. 😊 Ja parina päivänä oon syöny rahkaa. Pikkuhiljaa. Keskiviikkona eka tapaaminen ravintovalmentajan kanssa.

Mä harrastan 4-6 krt viikossa crossfittiä. Se on aika kovatehosta harjottelua välillä. Et se on mulla syömisestä kii ku ei kilot lähde, liikuntaa ei oikeen voi enää lisätä, mitä nyt arkiliikuntaa.. Siihen kaipaan apuja et miten, mitä ja millon syön treenipäivinä. Ja miten sit lepopäivinä. Ja yksinkertasesti vinkkejä ja reseptejä terveelliseen ruokaan.

Tottakai välillä pitää herkutella mut nyt on tällä viikolla jo 3 päivä ku mässyä menee ni se on jo liikaa..

29.8.2015
tennari
tennari

Kiitos. 😊 Sitä tarvitaan. En nimittäin oikeen o koskaan osannu syyä oikein. Nyt on mukava opetella sekin. Jospa sitä myötä makeanhimo ja yleensäkin "pakko saada herkkuja" fiilis jäis vähän tonne takavasemmalle. 😊

29.8.2015
tennari
tennari

Ok!
Toivottelen sinulle paljon onnea valmennukseesi!!!

28.8.2015
Viisikko
Viisikko

Moi. Ihan ravinto-ohjaaja / ravintovalmentaja kattoo mulle mun tarpeisiin sopivan ruokavalion. 😊 se on tavallaan 6 kk kestävä "valmennus" minkä aikana opitaan syömään oikein.

Kerran viikossa ilmotetaan sille valmentajalle paino. Kerran kuussa on tapaaminen missä otetaan mittoja. Tarvittaessa voi olla yhteydessä vaikka päivittäin tähän valmentajaan ja kysellä neuvoja.

Ennen ekaa tapaamista pitää täyttää 3 pv ruokapäiväkirja ja käydä inbody mittauksessa. 😊

28.8.2015
tennari
tennari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...