Petetty !!

Onko täällä kukaan sellainen että mies ois pettänyt toisen naisen kanssa ja ero edessä ? Miten ootte selvinneet ??

26.8.2015
ninnura28
ninnura28

Ninnura, miten teillä arki jatkui?

Sori ku oon utelias ☺

28.9.2015
sna27
sna27

Hyvin carata tiivistit sen mitä tarkoitin 👍

27.8.2015
Vipe
Vipe

Pettäminen ei ole kyllä koskaan petetyn syy. Kyllä sillä pettäjällä pitäis olla sen verran tunteita, että tajuais sanoa ennen pettämistä että se suhde on nyt siinä. Enkä kyllä ymmärrä, että jos huonosti menee, niin etsitään toinen ja jätetään sit kun on löytynyt joku jonka kanssa olla. Koska se toinenhan on voinut elää siinä toivossa että suhdetta vois vielä korjata.

27.8.2015
carata
carata

Hani,mun mielestä on aika karua että olet alistunut uskoon että pettäminen johtui myös sinusta.. Siis en sano että katkera pitäisi olla loppu ikänsä,mutta kyllä musta pettäminen johtuu vain ja ainoastaan pettäjästä..

Toki siihen voi ajaa tietyt asiat.. Eli jos suhde ei ole kunnossa,nii voi syrjähyppy tapahtua helpommin ja suhteen rakoiluun todennäköisesti molemmat on omalta osaltaan syyllisiä,vaikka ei aina,joskus toinen yrittää ja toista ei kiinnosta..

Mutta musta se ei ole syy pettämiseen.. Silloin pitäisi toisen kanssa puhua suhteen tilasta,yrittää joko korjata tai sitten suosiolla erota ja vasta erottua hypätä toisen sänkyyn..
Musta on tyhmiä selityksiä pettämiselle kaikki nää "no meillä meni jo huonosti" tai muut,koska miksi ei jätä toista ja sitten vasta aloita uutta.. Ihmisillä on ihme tapa "varmistaa" että on edes joku.. "kokeilen nyt uutta suhdetta,mutta jätän vanhan vasta kun oon uudesta varma"

Musta se on tyhmää.. Voihan naisen käytös ajaa miehen luotaan,mutta ei silti tulisi pettää vaan sanoa että nyt riitti..
Mun kaverin suhde kun oli heikolla tolalla ja hän ihastui toiseen mieheen (jota ei olisi ehkä käynyt jos olisi ollut onnellinen parisuhteessa) mutta jätti edellisen,ennenkuin alkoi heilastella uuden kanssa.. Karultahan sekin ehkä jätetystä tuntuu,mutta ei niin karulta kuin että olisi ollut ensin jonkun aikaa toinen..

27.8.2015
Vipe
Vipe

Eli siis aikaa vaaditaan, tsemppiä ja voimia paljon sulle ja koko perheelle! Toivottavasti ei olisi riitaisa ero.. 😯

26.8.2015
sna27
sna27

Mullakin edellinen suhde kaatui noihin miehen pettämisiin.. ensin sain kuulla yhdestä, sitten toisesta...ja niitä oli aika monta.

Asuimme tuolloin yhdessä. Kun asioita alkoi tulla ilmi, ensin annoin anteeksi. Kun asioita tuli lisää ilmi alkoi pikkuhiljaa riittämään..en jaksanut välittää miehen tekemisistä, ja aloin itse katselemaan muita miehiä. Elettiin kuin sinkut, vaikkayhdessä asuttiinkin. Missään vaiheessa ei kuitenkaan riidelty koskaan kunnolla. Mies halusi että yhdessä asutaan.

Sitten päätin muuttaa pois, omaan asuntoon. Yhdessä muutettiin mut uuteen asuntoon. Ero tapahtui hyvissä väleissä siis.

Sitten eksäni alkoi seurustelemaan yhden hoitonsa kanssa (olin erittäin katkera siitä) , ja laittoi välimme poikki vuosiksi. Nykyään ollaan taas kavereita, vaikkakin eksä yrittää aina silloin tällöin vongata sänkyynsä.. MUTTA mua ei todellakaan kiinnosta, mulla on nykyyään maailman ihanin poika ja mies ☺

26.8.2015
sna27
sna27

Ei ole kokemusta,mutta tahdon sanoa vaan että jaksamista ja voimia sinne 💔 varmasti tosi rankkaa 😢

Voima hali ja tsempit tuleviin viikkoihin/kuukausiin tai kuinka kauan ikinä kestääkin että sydän on taas ehjä,tai edes jotenkin paikattu kuntoon 💞

26.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...