Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Petetty !!

Onko täällä kukaan sellainen että mies ois pettänyt toisen naisen kanssa ja ero edessä ? Miten ootte selvinneet ??

26.8.2015
ninnura28
ninnura28

Ninnura, miten teillä arki jatkui?

Sori ku oon utelias ☺

28.9.2015
sna27
sna27

Voimia sulle! Kannattaa ajatella et onneks tää kävi ni et tuhlannut enää yhtään aikaa koko puoskariin yritä kääntää tää positiiviseksi. Kaikki ajan kanssa järjestyy vaikka varmasti koville ottaa! Ite en oo kokenut mut sivusta seurannut ja dr philliä fanittanut! 😊

27.8.2015
kisu8
kisu8

Voimia sinulle ikävään tilanteeseen. Meillä mies petti kahden vuoden yhdessäolon jälkeen, mutta nyt kaksi vuotta myöhemmin olemme onnellisia pienokaisen vanhempia. Helppoa ei aina ole ollut ja huonoja päiviä on edelleen välillä, mutta suhteen eteen on tehty töitä. En syytä pettämisestä enään itseäni ja mies on sitä mieltä, että se johtui hänen huonosta itsetunnosta, jota täytyi pönkittää, eikä esim. meidän huonosta suhteesta. Asia käy mielssäni jollakin tasolla lähes päivittäin ja luottaminen on edelleen vaikeaa, mutta mies on kärsivällisesti hyväksynyt ja ymmärtänyt luottamuspulani, jota ajan kanssa kasvatetaan pikkuhiljaa takaisin. Vaikka sinulla on edessä ero, neuvoni on: älä syytä itseäsi tai mieti mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Yritä käydä tapahtunut kerralla kunnolla läpi, niin että sitä ei tarvitse pyöritellä mielessä kokoajaa, sellaista jatkuvaa asian miettimisä pääkoppa ei kestä. Olemme erilaisia ja käsittelemme asioita erilailla, mutta anna mielellesi ja kehollesi aikaa käsitellä kaikkia negatiivisia tunteita, pettymystä, vihaa, surua ja yritä muistaa niitä hyviä ja iloisia asioita elämässäsi. Hyväksy se, että kokemasi tulee vaikuttamaan erityisesti tuleviin ihmissuhteisiin ja varsinkin ihmisiin luottamiseen. Aika ei aina paranna kaikkia syvempiä haavoja, vaan jättää arven. Itse päätät miten syvä haava sinulla on ja millainen arpi siitä jää. Tsemppiä.

27.8.2015
keves
keves

Hyvin carata tiivistit sen mitä tarkoitin 👍

27.8.2015
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Pettäminen ei ole kyllä koskaan petetyn syy. Kyllä sillä pettäjällä pitäis olla sen verran tunteita, että tajuais sanoa ennen pettämistä että se suhde on nyt siinä. Enkä kyllä ymmärrä, että jos huonosti menee, niin etsitään toinen ja jätetään sit kun on löytynyt joku jonka kanssa olla. Koska se toinenhan on voinut elää siinä toivossa että suhdetta vois vielä korjata.

27.8.2015
carata
carata

Hani,mun mielestä on aika karua että olet alistunut uskoon että pettäminen johtui myös sinusta.. Siis en sano että katkera pitäisi olla loppu ikänsä,mutta kyllä musta pettäminen johtuu vain ja ainoastaan pettäjästä..

Toki siihen voi ajaa tietyt asiat.. Eli jos suhde ei ole kunnossa,nii voi syrjähyppy tapahtua helpommin ja suhteen rakoiluun todennäköisesti molemmat on omalta osaltaan syyllisiä,vaikka ei aina,joskus toinen yrittää ja toista ei kiinnosta..

Mutta musta se ei ole syy pettämiseen.. Silloin pitäisi toisen kanssa puhua suhteen tilasta,yrittää joko korjata tai sitten suosiolla erota ja vasta erottua hypätä toisen sänkyyn..
Musta on tyhmiä selityksiä pettämiselle kaikki nää "no meillä meni jo huonosti" tai muut,koska miksi ei jätä toista ja sitten vasta aloita uutta.. Ihmisillä on ihme tapa "varmistaa" että on edes joku.. "kokeilen nyt uutta suhdetta,mutta jätän vanhan vasta kun oon uudesta varma"

Musta se on tyhmää.. Voihan naisen käytös ajaa miehen luotaan,mutta ei silti tulisi pettää vaan sanoa että nyt riitti..
Mun kaverin suhde kun oli heikolla tolalla ja hän ihastui toiseen mieheen (jota ei olisi ehkä käynyt jos olisi ollut onnellinen parisuhteessa) mutta jätti edellisen,ennenkuin alkoi heilastella uuden kanssa.. Karultahan sekin ehkä jätetystä tuntuu,mutta ei niin karulta kuin että olisi ollut ensin jonkun aikaa toinen..

27.8.2015
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Eli siis aikaa vaaditaan, tsemppiä ja voimia paljon sulle ja koko perheelle! Toivottavasti ei olisi riitaisa ero.. 😯

26.8.2015
sna27
sna27

Mullakin edellinen suhde kaatui noihin miehen pettämisiin.. ensin sain kuulla yhdestä, sitten toisesta...ja niitä oli aika monta.

Asuimme tuolloin yhdessä. Kun asioita alkoi tulla ilmi, ensin annoin anteeksi. Kun asioita tuli lisää ilmi alkoi pikkuhiljaa riittämään..en jaksanut välittää miehen tekemisistä, ja aloin itse katselemaan muita miehiä. Elettiin kuin sinkut, vaikkayhdessä asuttiinkin. Missään vaiheessa ei kuitenkaan riidelty koskaan kunnolla. Mies halusi että yhdessä asutaan.

Sitten päätin muuttaa pois, omaan asuntoon. Yhdessä muutettiin mut uuteen asuntoon. Ero tapahtui hyvissä väleissä siis.

Sitten eksäni alkoi seurustelemaan yhden hoitonsa kanssa (olin erittäin katkera siitä) , ja laittoi välimme poikki vuosiksi. Nykyään ollaan taas kavereita, vaikkakin eksä yrittää aina silloin tällöin vongata sänkyynsä.. MUTTA mua ei todellakaan kiinnosta, mulla on nykyyään maailman ihanin poika ja mies ☺

26.8.2015
sna27
sna27

Aikaa se vaatii..kaikkein pisin suhde päättyi minulla vuosia sitten vastaavasti..siitä selviäminen vaatii aikaa ja luottamusta muihin on myös hankala rakentaa..siksi kai olin todella monta vuotta yksin..ollaan kuitenkin ystäviä nykyään ja huomattu molempien tekemät virheet, miksi kävi niin..en voi väittää että vikaa oli vain hänessä, sillä minustakin sitä löytyi vaikka sillon en sitä huomannut..jaksamisia sinulle ja toivottavasti pystytte jatkamaan vielä jossain vaiheessa ystävinä..

26.8.2015
hanipazui
hanipazui

Ei ole kokemusta,mutta tahdon sanoa vaan että jaksamista ja voimia sinne 💔 varmasti tosi rankkaa 😢

Voima hali ja tsempit tuleviin viikkoihin/kuukausiin tai kuinka kauan ikinä kestääkin että sydän on taas ehjä,tai edes jotenkin paikattu kuntoon 💞

26.8.2015
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...