Säästöpankki vs. Nordea

Mielipiteitä, kokemuksia? Kumpi parempi? Oma pankki (OP) on totaalisesti ulkona meidän rakennushankkeen rahoituksesta joten pitää vaihtaa. Mut kumpaan?

25.8.2015
misukka
misukka

Säästöpankissa meillä on ollut ainakin kerran vuodessa tapaaminen. Vaihdettu kuulumiset ja katsottu et kaikki on jees. En tosiaan valita. OP:n kanssa asiat oli aivan toisin ja maksettiin paljon turhasta, kun otettiin tyhminä vakuutuksetkin sieltä ja piti tulla 0€ laskuja, mut eipä näkynyt. Meillä nyt siis Säästöpankki (mulla myös Handelsbanken) pankkina ja vakuutuksissa Tapiola.

26.8.2015
carata
carata

S-pankilla oli ihan järjetön marginaali. Unohdettiin se heti alkumetreillä.

20 vuoden mukaan on kuukausierä laskettu, et pystytään maksaa.

Op rupes nillittää, et meidän hinta-arvio on liian halpa. Ne ei ottanu kuuleviin korviin sitä että mies on alalla ja suorat yhteydet tehtaisiin ettei tarvii esim. kiintokalusteista maksaa millekään välikädelle. Kuten myös betonielkut tulee suoraan tehtaalta. Maanrakennus tehdään naapuriapuna pelkillä löpökuluilla. Sen verran paljon isännys tuota naapurin isäntää jeesannu monessa hommassa että saadaan koneet sieltä ja varmaan työapuakin. 95% kuluista on jo olemassa tarjous kirjallisena. Sillä ei ollut oplle mitään painoarvoa kun heillä on oma tablitsansa jonka mukaan tuon kokoista taloa ei voi rakentaa alle 400 000 euron.

25.8.2015
misukka
misukka

Minä peukutan säästöpankin puolesta 😊 meillä ainaki pankin täti on maailman paras hoitamaan meidän laina ym. raha-asiat 😊 aikonaan kun hain yksin lainaa okt varten, oli säästäpankki ainoa joka piti minua jopa ihmisenä.. muut pankit olivat sitä mieltä että asp pitää ensin laittaa. Toki mun miehellä on vielä "päätili" nordeassa, sillä kun on sijoitusasunnon laina sieltä ja nyt yhteinen laina on säästöpankista. Enemmän ollaan tekemisissä, käydään kahvilla jne säästöpankissa. Nordeasta ottavat mieheen yhteyttä kun on papereiden tarkastusten aika ☺

25.8.2015
manna_87
manna_87
2 years, 4-month-old toddler

Ja Säästöpankilla on kiva mobiilisovellus 👍🏼

25.8.2015
carata
carata

Säästöpankki 👍🏼☺️ Meillä oli aikaisemmin OP ja voi taivas. Surkea kaikinpuolin, oli meillä kanssa heti ulkona. Handelsbank oli kans mietinnässä, kun mulla siellä on tilejä, mut heiltä saatiin vähän Säästöpankkia huonompi tarjous joten siksi siis Säästöpankki ☺️

25.8.2015
carata
carata

mä kilpailuttaisin nuo kaks kun kummallakin ihan hyvin kaikki toimii ainakin täällä päin. me tehtiin niin koska niistä saatiin parhaat tarjoukset ja ehdottomasti parempi marginaali tuli nordealta joka ratkaisi meillä tän homman.hetkeäkään en oo katunut ja Nummelassa me asioidaan. pojan tili meillä on säästöpankissa. op.stä on tullut ihan surkea täällä päin ja heti kun mun opintolaina on sinne maksettu lähtee mun vikakin tili sieltä kun on niin ihmeasioista palvelumaksujakin ettei kukaan muu pankki viitsi sellaisesta edes veloittaa...

25.8.2015
teeko
teeko

Meillä op ei anna lainaa rakennusprojektiin ollenkaan. Noilta molemmilta on lainalupaus.

Kyllä nuo meille opsta on vähintään joka toinen vuosi soitelleet ainakin, että onko jotain tarpeita. Ja vakuutuksia tietty tarjonneet vielä useammin.

Onhan tässä nyt hetki aikaa vielä pohtia. Vaihdetaan kuitenkin vasta kun rakennuslupa on kourassa ja oikeasti alkaa tapahtua. Siihen asti kannattaa lyhennellä nykyisillä ehdoilla ja puolet pienemmällä korolla :D Alle 0,5 marginaalia kun ei kumpikaan tule missään tapauksessa tarjoamaan.

25.8.2015
misukka
misukka

Nordean verkkopankki on mullekin tuttu kun yhdistyksen raha-asioita hoidan yrityspuolella.

Isännällä on yksityisasiakkaan tunnukset mut en oo kattonu, eroaako se verkkopankki oleellisesti yrityspuolesta.

Täällä on konttori kyllä muttei rahapalveluita. Pitää lähteä naapurikuntaan parinkymmenen kilsan päähän jos haluaa käteistä käsitellä.

Säästöpankki ei ole mulle millään tavalla tuttu laitos.

25.8.2015
misukka
misukka

Itse vaihdoin asuntolainan myötä SP:stä Nordeaan ja olen ollut tyytyväinen palveluun ja mm. verkkopankin helppouteen. Asun paikkakunnalla, jossa on vielä Nordean konttori, mutta eipä sielä ole ollut tarvetta käydä, kun niin moni asia hoituu verkkopankin kautta!

25.8.2015
Sannukki
Sannukki
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...