TIISTAI

Jaahas.. Taas aikainen aamu,työpäivä.. Tosin melko lyhyt,kun loppuu päikkäreiden jälkeen.. Tuleehan siitäkin tosin 7-8 tuntia,mutta mulle se on edelleen lyhyt.. Tottunut että jos töissä oon,niin se on sitten lähemmäs kellonympäri.. Mitäs muille..?

25.8.2015
Vipe
Vipe

jipii nki! onnea!!

25.8.2015
teeko
teeko

ja nki. Ihan huippuhienoa! :) Tsemppiä muuttoon.

Toivottavasti pankki on keväällä suosiollinen laina-ajatuksille 👍

25.8.2015
misukka
misukka

Monster, esikolta otettiin apparit pois eskarissa kun piti ruveta oppii ilman appareita ajo kun ei noihin 20" fillareihin viiti enää appareita erikseen hankkimaan.

Keskimmäiseltä otin viime syksynä jo pois. Keväällä täytti 4v. Ja ihan siksi ku meni sillä potkupyörällä niin hyvin etten halunnu sotkee pyörällä ajoon appareita. Tasapaino kun oli jo hyvä.

25.8.2015
misukka
misukka

Millos nki pääsette muuttamaan? Hieno homma et saitte sen. 😊

25.8.2015
tennari
tennari

Joo mut ne muut veti 300 kyykkyy, 200 kaffakuulaa ja 100 istumaannousua. 😀 Mut siis hyvin meni mullakii. Tiiätteks te mä jaksan päivät paremmin ku alotan vähän räväkämmin. 😊 Viel ku saa ruokapuolen kohdilleen ni jaksaa paremmin. 😊 oon miettiny et varma sit joskus ku töihin meen ni on mentävä aamun ekoille harkoille ja siitä sit suihkun kautta töihin.. 😊

Äsken kaupalla kävin ja seurakunnalle vein pilttipurkkeja.

Tai sit kannattaa piglet käydä eka fyssarilla, tietää varmaan paremmin mikä mahdollisesti vikana. 😊

25.8.2015
tennari
tennari

eiköhän tuon mistukka saa palautettua 😀 uskomatonta tennari miten sä jaksat!! 😰 nyt on kaatovalu tehty ja huomenna en mee tallille. 😀 vaan huomenna on päivällä lääkäri ja tarvis käydä auto katsastaa. ehtis sit To ajaa heinää jos vaan toimittajalle passaa. sit mulla alkaa olee hyvä fiilis koska sit kun tallilla on heinäshow ohi, ei mun tarvii ressata siellä enää mistään.. Pe mulla onkin taas lääkäri ja aamulla ennekuin pääsen liikkeelle tulee tefalin miehet korjaa meidän viallisen peilikaapin.. Niin ja illalla tulee sänky 😀 et misukka ens viikolla ainakin ehditään teillekin viimeistään!! 😀 mua oikeasti vähän huvittaa kuinka paljon tuo meidän poika höpöttää. se tänään juoksi siellä puistossa parin muun pojan kanssa ja ei ollut hetkeäkään hiljaa vaan suu vaahdossa höpötti tauotta

25.8.2015
teeko
teeko

ja tennari, sie oot ihan kone!

25.8.2015
misukka
misukka

Voi kehno. En sit taas lukenu mitä purkin kyljessä luki ni taas ostin sellasta puurojauhetta jossa maitoa. Muksun maissi-riisipuuro. Saiskohan tuon palautettua prismaan...

25.8.2015
misukka
misukka

Kokeilitko piglet sitä pohkeen hieromista? Mulla nimittäin ku pohjetta paineli ympäriinsä, löytyi sellanen melkeen kosketusarka kohta ja kun sitä jaksoi aikansa hieroo ni nilkkakipu helpotti. En koskaan olis itte osannu moista epäillä mut fyssari käski tehdä niin..

Mitäs tässä. 249 kyykkyä , 170 kahvakuulaheilautusta ja 100 vatsalihasliikettä takana. Yritän tänää nyt vähän kirjailla syömisiäni ylös sitä ens viikon ravintohomman aloitusta varten. 😊

Siis nki ei saanu sitä kämppää? On menny joteski ohi vissiin..

25.8.2015
tennari
tennari

väsynyttä iltapäivää. me oltiin tallilla ja avoimen kanssa puistossa. nyt kotiin ja kellariin tekemään kaatovalu kodinhoitohuonerseen. meidän poika se polkee kolmipyöräisellä. ei kyllä muunlaisella pysyisi meidän pihassa pystyssä. potkupyörää oon toivonut sille synttärilahjaksi, saa nähdä saako.. Mutta tuo poika on kyllä tosi varovainen ja ei kyllä ole mikään hyvä tasapaino. tuli hyvin ilmi tänään puistossa. tai on tietyissä tilanteissa.. hui mikä yö misukalla ollut takana 😨

25.8.2015
teeko
teeko

Tuvituksen poika on kyllä pitkä.. Meillä alkukesästä teki tiukkaa yltää polkemaan edes tolla 12 tuumasella 😂 meidän pitäis kans kaivaa potkupyörä esiin ja kokeilla sitä mutta ei ole saanut aikaseksi varmaan satulakin pitäis nostaa.. Viime kesänä toi vaan käveli sen kanssa,mutta nyt vois kokeilla jos uskaltaisi jo mennä sillei kuin oikeasti.. Meinaan sillä ois hyvä harjoitella toi tasa paino..
Meillä esikko niin arka että olen päättänyt että siltä lähtee apparit hitaasti ja varmasti.. Eli ehkä ens kesänä kun on hetki ajettu niin nostetaan niitä hiukan ja katsotaan että kuinka paljon menee niiden varassa.. Jos menee puolelta toiselle lasketaan suosiolla takasin,jos menee hyvin,niin voidaan harkita poistamista..
Mutta tolla kaikki oppiminen on menny nii. Että ensin osaa sitten vasta tekee,nii. En painosta sitä pyöräilyssäkään harjoittelun kautta oppimaan.. Meidän poika ei vaan ole harjoittelija,se käy päässään asiat läpi ja opettelee katsomalla ja odottamalla oikeaa hetkeä ja sitten se vaan tekee.. Vauva sitten taas on erilainen.. Se harjoittelee kaiken kolhujen kautta 😄

Pigletille tsempit jalan kanssa ja toivotaan että paha tuuli kääntyy hyväksi 👍

Monster,odotapa vaan millainen siitä toisesta sitten tulee.. Meillä ei esikoinen ole koskaan laittanut kakka showta pystyyn.. Tai no kerran,mutta siinäkin vika oli isässä joka vaihtoi elämänsä ekaa vaippaa 😂 toi vauva on kakkinut kyllä matolle ja lattialle varmaan viidesti ellei useammin.. Mutta pojista aina sanotaan että pissaa vaipan vaihdossa vauvana,niin meillä esikko ei koskaan ole pissannut kenenkään päälle ja vauvakin vain pari kertaa kun isi ei ole ollut valppaana ja kerran mun kanssa,kun vielä uskoin että ois samanlainen kuin esikoinen 😄

Misukalla ollut mielenkiintoinen yö.. 😮

Tuvitus,toivottavasti auttaa toi taulukko.. Ja paranemista teille taas jos en eilen sanonut..

Nyt meillä virallisesti kävellään.. Tai niin että hyväksyn sen ihan oikeaksi kunnon kävelyksi.. Johan sitä viikon harjoitteli 😄

25.8.2015
Vipe
Vipe

Ihan varmasti onnistuu hyvin jo nyt syksystä. Ei tuolla meidän keskimmäisellä ole polkemisen kanssa tosiaan mitään ongelmaa. Vain liikkeelle lähtö ja pysähtyminen kun ei kinttu ihan yletä satulasta maahan asti. Ja nyt se pelko, että kaatuu ja sattuu kun ei saa jalkaa maahan ottamaan vastaan.

25.8.2015
misukka
misukka

104 cm on keskimmäisellä pituutta.

Me vuosi sitten kesällä hommattiin tuolle semmonen potkupyörä. Nyt ei sit tosiaan kaipaa appareita enää kun saanut sillä tasapainon niin hyväksi. Nyt se pelkää pyörällä kaatumista ni ei siksi uskalla ajaa isolla pyörällä. Hitusen lisää mittaa ni yltäis varpaat maahan.

25.8.2015
misukka
misukka

Tuosta pyöräilystä mun piti vielä... Meillä ei voi lähteä appareitten kanssa tuonne tielle. Viettää niin kovasti reunalle että appareitten kanssa painopiste menee lian sivulle ni kellahtaa nurin. Mä oon nyt yrittäny tuota keskimmäistä rohkasta kokeilee 16" fillarilla ajelua. Se on hitusen iso vielä. Pystyy kyl ajaa tosi hyvin ilman appareita sillä mut liikkeelle lähtö ja pysähtyminen hankalaa kun ei jalka yletä kunnolla maahan.

25.8.2015
misukka
misukka

Huomenet

Sattuuhan noita kakkaepisodeja :D Meillä ei yksikään noin tehnyt mutta on osattu kyllä muuten. Kivaa työpäivää sulle!

Monsterille siivousintoa!

Pigletille kestämistä koiven kanssa. Toivotaan, että paranis pian.

Mie oon viime yönä imettäny enemmän ku olis ollu tarvis. Nimittäin yöllä havahduin, et istuin sängyssä mukamas syöttämässä vauvaa mut yhtäkkiä se vauva vaan katos. Paniikissa tunnustelin ympäriltäni et missä se vauva on mut en löytäny. Sit hilauduin kohti yöpöytää, et saan kännystä valoa tarkistaakseni et onko sittenkin sängyssään. Oli sit suuntavaisto pielessä ja hilasin itteni kohti pinnistä ja tipuin puolittain sängyn ja pinniksen välissä olevaan rakoon. Kaula nappas tuosta sivusta kiinni pinniksen laitaan ku tipuin. Kauhee ryminä mut ei vauva heränny. Valon ku sain lopulta päälle ni siellähän se vaavi tyytyväisenä veteli sikeitä pylly pystyssä.

Nyt pesukoneessa erä pyykkiä valmistu just eli sitä heittelee kuivuriin seuraavaksi. Ja kai mun pitää toi puhtaiden pyykkien vuori käydä läpi kun se on tuossa viikonlopusta asti oottanu.

Keskimmäinen itkua tuhertaa keittiössä kun en anna poistua pöydästä ennen ku syöny jugurttinsa. Tuli sitä pyytää ja kysyin et jaksaako oikeasti. Juu, jaksaa jaksaa. Sanoin, et se on sit syötävä loppuun jos kerran nyt ottaa. No nyt saa sit syödä sen loppuun. Vaikka siinä menis koko päivä.

Kahtoin poikien välikausikengät ja näköjään molemmille pitää hommata uudet isommat. Jee! Ne esikolle naisten osastolta ostetut vaelluskengät oli käytössä 2kk. Saiskohan noista jotain kirppiksellä... Enemmän ku 5 tai 10 euroa. 130 euron kengät kuitenkin. Lähtöhinnaltaan. Enhän mä niistä ihan täyttä hintaa tietty maksanu mut ihan riittävästi kuitenkin.

Paljonko te maksaisitte tollasista Salomonin 2kk käytetyistä hyväkuntosista kengistä?

Seuraavat voikin sit varmaan jäädä mulle käyttöön ku jäävät pojalle pieneksi :D 38-kokoiset mun täytyy sille seuraavaksi varmaan hommata.

25.8.2015
misukka
misukka

Niin ja nki:lle harmi että meni toiselle.. 😢 toivotaan että seuraavan kanssa tärppää..

25.8.2015
Vipe
Vipe

Me mennään kerhoon ja sitten tosiaan kotii päikkäreille.. Illalla mä meen jumppaan ja äiti tulee tänne poikien kanssa.. Sen jälkeen ehkä menen poikien kanssa saunaan.. Ja siinähän se taas ilta vierähtää..

Eilen vähän ilta venähti kun vauvan kummi Pyysikin jätskille ja puistoon.. Uskaltauduin sitten kaupunkiin lähtee niin että ekaa kertaa myös mulla oli pyörä,kun poika pyöräili.. Hyvin kyllä meni.. Poika pyöräili jo aika kovia ylämäkiäkin ja alamäissä osas jarruttaa ja hidastaa vauhtia,se vaan että hidastaa melkein liikaakin aina 😂 ja sitten jos tuli ihan voittamaton mäki niin hienosti talutti vaikka ei kauhean kiva taluttaa pyörää jossa apparit..
No mutta ilta venyi sitten.. Iltapalan jälkeen pojat istui nätisti yhdessä potalla joten ajattelin että nyt ehdin käydä äkkiä siistimässä lastenhuoneen loppuun.. Meni ehkä korkeintaan minuutti,palasin katsoon mitä pojat niin kovasti nauraa.. No vauva oli tottakai noussut potalta,kakannut lattialle ja talloi omaa kakkaansa 😱 silloin ei paljon naurattanut vaikka olihan se jälkikäteen koominen tilanne,ja se räkätys mitä noi piti.. No kivoin oli edessä kun nosti vauvaa niin se niillä kakka jaloilla potki mutkin kakkaan (pidemmistä käsistä ois ollut hyötyä) ja nyt sitten toivon ettei poika kerro tarinaa eteen päin näin:"äidillä meni pikkareihin kakkaa niin sen piti vaihtaa ne" vaan toivon että kertoo ne oleelliset osiot eli että se oli vauvan kakkaa 😝

No Mutt se siitä,josko tänään ilta sujuisi ilman showta ja pääsis ajoissa nukkumaan.. Vaikka tuskin..

Mukavaa päivää kaikille!

25.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...