Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jatkuva väsy

Onko muillaki tuota? Tuntuu et koko ajan väsyttää vaik nukkus tyylii 10h kuin pieni murmeli? Jos on nii mite ootte saanu selätettyä sen?

23.8.2015
marsku88
marsku88
newborn baby

Just kun pääsin sanomasta, että helpottaa, niin tänään sitten vetäsin 1,5h päikkärit ja vieläkin ois voinu nukkua, mutta piti lähteä hakemaan tyttö hoidosta. 😂

24.8.2015
Monster
Monster

Mä olen aina ollut alussa väsynyt. Mulla tosin ollut aina jäätävä pahoinvointi joka on vetänyt aika paljon virtaa pois 😬

24.8.2015
carata
carata

Viikko sit tsekattii hemppa ja oli 134 :D ja enne ku aloin oottaa nii oli 144 :D monivitamiini menee jo. Viikot on nyt 10+1

24.8.2015
marsku88
marsku88

Hemoglobiini kannattaa tarkistaa.

Keskimmäisen odotuksessa mulla oli väsymystä +30 viikolle. Syy oli raskausdiabetes, jota tuolloin vasta tutkittiin ja todettiin.

24.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Esikoista kun odotin niin kävin töissä ja sen jälkeen nukahdin sohvalle josta siirryin vessaan pesemään hampaat ja sieltä sänkyyn ja aamulla ylös... Kyllä mä jossain välissä söin ja oksensinkin mutta pääosin mä nukuin. Helppas joskus 12 viikon tietämillä. Tsemppiä. 

Nyt viimeisimmässä raskaudessa kävin huonon hempan takia rautatiputuksessa, silloin olin enemmänkin nuutunut kuin väsynyt... mutta se se oli hyvää tavaraa. En varmaan olisi selvinnyt synnytyksestä enkäloppu raskaudesta jos en tuota apua olisi saanut. Hemppa oli 100 kieppeis ja rautavarastot oli niukat.

23.8.2015
myrmeli
myrmeli

Biotiini puutostila aiheuttaa väsymystä.

23.8.2015
nki91
nki91

Mulla oli kanssa jäätävä väsymys. Ois voinu nukkua kellon ympäri ja siltikin aamulla ei tahtonut saada itseään sängystä ylös ja viimestään sitten kun esikko rupes katsomaan pikkukakkosta, niin otin päikkärit samalla.
Nyt on 11+1 ja ehkä viikon ollut vähän pirteämpi. Ei vieläkään ihan normiolo, mutta pärjään jo ilman niitä päikkäreitä kumminkin. :D
Vitamiinit on käytössä, mutta en tiiä onko ne juuri auttanut. Hemoglobiini kannattaa tosiaan mittauttaa, että onko tarvis lisäraudalle, mutta itsellä ainakin hemppa oli 126 ja silti tuo kuolemanväsymys. Jos tää tästä alkais helpottaa. :)

23.8.2015
Monster
Monster

Olikohan joku B-vitamiini myös sellainen piristävä... En muista kyl, et minkä B-vitamiiinin vajaus aiheutti väsymystä.

23.8.2015
misukka
misukka
3-year-old toddler

Milläs viikoilla sä olet?

Mä olin ihan kuolemanväsynyt tätä viimeisintä odottaessa. Mut rautakuuri auttoi jonkin verran.

Mulla oli tosi stressaava raskaus ja äärettömän stressaava pomo, joten alhaisen hempan ohella uskon niiden olevan suurin syyllinen siihen armottomaan väsymykseen.

Yritä rentoutua ja pyydä neuvolassa ottaa hemppa ni tiedät tarviiko alottaa lisärauta.

Mulla alotettiin heti ekalla käyntikerralla rv 10 ku hemppa oli 111. Yleensä alotellaan vasta puolivälin jälkeen.

23.8.2015
misukka
misukka
3-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...