LAUANTAI HUOMENTA!

Mun ois varmana nyt hyväksyttävä että toi vauveli osaa kävellä,kun heti ensimmäisenä aamusta lähti tepsutteleen.. Mutta kun se on vielä niin hataraa ja paljon vielä Konttaa.. Ehkä katson vielä tämän päivän jos paljon kävelee niin sitten hyväksyn.. Etenkin kun nyt kävelee ihan itsekseen omasta tahdosta eikä.sillei että mun tarvis jättää se seisoon tuetta ja houkutella luokseni.. Ja kun eilen käveli jo ulkonakin pehmeällä hiekalla kengät jalassa aika pitkän Matkan 😭 On se äidin elämä rankkaa kun odottaa koska lapsi oppii käveleen ja sitten surettaa kun oppii 😄 Mitäs muille?

22.8.2015
Vipe
Vipe

Aattele nki et kaikelle on tarkoitus. 😊 Jos sattuu ettette saa sitä ni teitä oottaa joku parempi.

22.8.2015
tennari
tennari

Iltaa

Me tultiin just kotiin.

Aamupäivästä käytiin kirkonkylällä markkinoilla. Reilu 3 tuntia hujahti siellä. Siitä kaupan kautta kotona pyörähdys ja jatkettiin suoriltaan miehen broidin luokse viettää iltaa.

Ihan kiva päivä, mut väsyttää ja kintut on iha kipeenä.

22.8.2015
misukka
misukka

Hahaa. Elossa ollaan. Jalat olis vieneet vaikka kuin mit henki loppu kesken.. 😂 1915 metriä tuli mittariin. Ihan hyvä ku edellin v. 2009 on ollu näköjään 1830 m. Kymppi kiloo laihempana viel. 😆

Esikko juos mun matkassa 2 kierrosta ku oli loppuverryttely. Aika huima matka 2 vuotiaalle, 800 m. 😊 Nyt maistuuki uni sit ku käytii viel puistossa ennen ku kotii tultii syömään.

Illasta väsään tortillat ja sit käydään ajelee lokariautolla. 😊

22.8.2015
tennari
tennari

huomenta :)

vipen pikkuiselle onnea kävelytaidosta ja äidille jaksamista asian totutteluun :) toivottavasti saatte käydä keskenänne uimassa.

pigletille mukavaa peruslauantaita.

tennari, kerro sit miten selviydyit coopperista.

tuvitukselle mukavaa päivää ja toivottavasti se appi nyt ottais ja ymmärtäisi asian, olis kivempi viedä hoitoonkin kun ymmärrän kyllä täysin et tulee kynnys viedä yöksi jos sitä joutuu seuraavan viikon taisteleen asioisya sen jälkeen.

me lähdetään uimaan kylpylään ja kerrankin mieskin lupas tulla mukaan. Muuten ei mitään kummallisempaa, lenkin jos ehtis jossain kohtaa vetäistä ja muutamia suunnitelmia pitäis tehdä, mutta saa nähdä nyt, mulla on mojo kadoksissa.

22.8.2015
Mummy83
Mummy83

Aijuu ja ihan vähän nihkeästi on toiminut tää libresse. Pariin päivään ei oo antanut oikein vastailla ketjuihin ja aamuketjuakaan ei ole näkynyt ennen kuin oon ite tehnyt uuden. Ärsyttävää.

22.8.2015
riu
riu

Huomenta!

Vipe usko pois se lapsi kävelee 😄 Siis onko tullut sanomista kun oot ollut lasten kanssa keskenään vauvauinnissa? Vähän pöhköä, kun eikös se riitä jos tilanne on vaan hallussa? Kyllä jäisi meilläkin uinnit uimatta tuosta syystä. Nyt ne jää uimatta aikasin kellonajan takia 😀

Piglet no kävipäs onni että oot äitiyslomalla. Onko seuraava mammaloma suunnitteilla olympiavuodeksi?😀

Tuvitus ei kai se appi tuosta nyt voi oikein suuttuakaan? Tosin ainahan ne on vähän eri säännöt mummolassa kuin kotona, mutta äkkiä lapset sen oppii. Mitäs kaikkea siellä tapahtumassa on?

Mie yritän kiskoa lapsia liikkeelle. Hiukan hitaasti käy tämä... Aamusta pitää olla kuitenkin jäähallilla ja isoin poika jäällä. Treenien jälkeen ois meininki käyvä maanpuolustusjuhlaa kahtomassa, kun se isimieskin on siellä. Sen jälkeen lapset mummille ja äiti humpalle 😜 Meillä on tänään rapujuhlat, jeejee 😄

22.8.2015
riu
riu

Aamupuurolla. Koht lapsille aamupala. Klo 10 oli cooperin testi. Kuinkahan muijan käy.. 😂

Jos jossai välis ehtii ni sit lasten kaa uimassa jos kävis. 😊

22.8.2015
tennari
tennari

Juu ja siis ilmoitin meidät myöhempään uintiin ettei tarvi herätä ihan niin aikaisin.. No vauva herätti kuitenkin seiskan jälkeen 😂 Eli paljon pidempään ei saanut uinua 😄

22.8.2015
Vipe
Vipe

Meillä tänään vauva uinti.. Eiliseen sain vastauksen että jutellaan tänää lisää.. Eli tänään selvinnee Saanko käydä poikien kanssa kolmistaan jos en saa seuraa,vai jääkö sitten kaikilta väliin.. Ymmärrän edelleen että on sääntönä 1 aikuinen yhtä uimataidotonta lasta kohden,mutta miksi mulle ei ole aikaisemmin kukaan sanonut mitään vaikka olen satunnaisesti käynyt yksin poikien kanssa.. 😢

Sitten tänään pitää käydä kaupassa ja illalla on sauna.. Ja ehkä keskiaikais markkinoilla voisi pyörähtää mikäli sikäli aikaa jää..

Siinäpä se taas menee päivä juostessa sinne tänne 😄

Mukavaa päivää kaikille..

22.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...