Rintsikoiden osto (iso koko)

Onko kukaan tilannut ulkomailta? Jos niin mistä? Yritin katsoa hyviä eli minulle hyvän mallisia merkkejä ebaysta mutta mulla niin paloi hermot ku niitä tuli jotain 50 sivua vaihtoehtoja ja jos jotain klikkas niin siitä ei ollut kokoa? Jos laittoi koon hakukenttään niin sitten tuli ihan perseestä perämoottoriin missä tuo mun koko jotenkin ilmeni ja edelleen niitä sivuja oli kymmeniä... Ärsyttää vaan se että ne olis siellä niin paljon halvempia kuin täällä. Melkein sais kahdet yksien hinnalla. Mutta kun en yhtään tiedä mistä sais helpolla ja vaivatta ja vieläpä halvemmalla kuin täältä suomesta....Joo masentuneena taidan todeta että toivoton yhtälö... Vielä kun en hyväksy mitään mummo liivejä vaan niitten pitäis olla hienoja, pitsiä väriä ja vaikka bling blingiä=) Kellään mitään vinkkiä?

14.8.2015
myrmeli
myrmeli

Tarttee tutustua tohon Changeen. Täällä kylällä ole moista kauppaa..

16.8.2015
tennari
tennari

Change on tosiaan paras 👍🏼

16.8.2015
carata
carata

changen liike ja niitten nrttikauppa :) Tosin mä en netistä mitään rintsikoita osta kun pitää se sopivuus päästä kokeilee ennen ostoa.

Mä en jaksa niitä palautusrumbia postin kautta.

16.8.2015
misukka
misukka

Tarkoitatko changen liikettä vai jotain nettikauppaa?

16.8.2015
myrmeli
myrmeli

Joo siis kyllä mä kokoni tiedän, loput riippuu liivin mallista. Liivi liikkeestä mä olen aikoinani näin suureksi ruvennutkin, siihen asti olin kyllä niin kuvitellut kokoni väärin. Mut ah mikä autuus se on olla täydellisesti istuvat liivit päällä. Nois mittaa sieltä ja täältä jutuis en ole vain onnistunu. Mutta kun koko on se mikä on ja oot kotihoidon tuella niin ne rintsikka kaupan omat on vaan niin niin kalliita... mutta joo siis hyvästä kannattaa kyllä maksaa.

16.8.2015
myrmeli
myrmeli

Käy jossain ihan rintaliiviliikkeessä mittauttamassa koko niin on ainakin oikea.

Mä olen ostanut kaikki liivini viimeiset pari-kolme vuotta Changelta. Ja kun kuuluu klubiin ni tarjouksia on ihan jatkuvasti. -40% hyvinkin usein. Silloin rintsikalle jää hintaa joku 20-25 euroa kipaleelta

15.8.2015
misukka
misukka

Kiitos, pitääpä tutkia suurennuslasin kera joku päivä!!! En tiedä teinkö joskus jotain väärin vai oliko ohjeet netissä väärät, mutta sain tulokseksi silloin joku 85 B... pitänee kokeilla uudestaan niillä ohjeilla mutta suurella varauksella suhtaudun...😁

15.8.2015
myrmeli
myrmeli

Mut ulkomailta en o tilannut. Enkä oikeen osaa edes tilata .

15.8.2015
tennari
tennari

Lumingerie on suomalainen nettikauppa mistä oon tilannu ittelleni liivejä. Sielki joskus hyviä alennuksia. Sinne ku laittaa mitat ohjeiden mukaa ni antaa oikeen koon. Mä tilasin parit urkkaliivit ja tuli niiden mittojen mukaan sopivat. Ja löytyy muitakii ku mummoliivejä.. 😊

15.8.2015
tennari
tennari

No noi mun parhaimmat rindet on kokoa 75ff ja ne on tämän imetyksen ja odotuksen jälkeen ehkä hiukka liian pienet, eli 75g olis varmaan just hyvä...

Kiitos tuosta vinkistä, pitäis vaan löytää jostain mielenkiinto ja aikaa käydä läpi se kaikki materiaali...

14.8.2015
myrmeli
myrmeli

Kuinkas iso se koko sit pitää olla?

Ebay on välillä tuskastuttava kun yleensä myyjät ei laita kokoja siihen etusivulle tai otsikkoon näkyviin vaan ne pitää klikkailla sieltä välisivuilta.

Ja monella ei sit ees ole mitään erikoiskokoja. Näitä normikokoja löytyy vaikka kuinka paljon.

Samaa tuskaa käynyt läpi kun tilailtu itämaisen tanssin pukuja sieltä. Minä, normaali suomalainen M-L-kokoinen en löydä riittävän kookkaita asuja minua isommista puhumattakaan.

Jos löydät jonkun myyjän jolla on oikeita kokoja tarjolla, ota sen tiedot talteen ni voit sit myöhemmin tilata siltä suoraan.

14.8.2015
misukka
misukka

kukaan?

14.8.2015
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...