PERJANTAI

Huomenta,enpä ole aikoihin ollut perjantai näin aikaisin hereillä.. Lienee siis sanomattakin selvää että töitä tänäänkin 😄 Mennään yhdessä perhekerhoon.. Sitten kun hoidokki haetaan käydään kaupassa ja lähdetään mökille,yksi yö ollaan eli huomen illalla jo tullaan kotiin..

14.8.2015
Vipe
Vipe

Täällä kans tolla esikolla ei kiitollisuutta ole havaittavissa. Jotkut ei kai ikinä opi.

Mulla hitsas ihan tosissaan kiinni kun eilisen riehumisen jäljiltä ei oppinu mitään. Kauhee huuto ja ralli vaikka yritettiin levätä ja vauvaa nukuttaa. Se kun ei tänään ole juuri nukkunut. Menin sanoo, et rauhottuu ni tämä hemmetin neropatti keksi että lähdetään ulos. No eihän siinä mitään muuten, mutta ei meinannu meille mainita asiasta mitään.

Ihan asiana hirtti kiinni se, että tuo opettaa nelivuotiasta lähtee omin nokin johonkin ilman että pyydetään lupaa tai edes kerrotaan mihin ollaan menossa.

Mä olen tuolle niin vihainen että voisin kuristaa sen. Ja mun päätä särkee taas :/ Verenpaineet nousi ni jysäri iski heti.

Mut jotain positiivista. Vauva nukkuu vaikka karjuin pää punasena isommille pojille.

14.8.2015
misukka
misukka

Kiitos Tuvitus,meillä esikko ollut 1v 73,3 ja 10,2 😄 toivottaisin mukavaa kerhoo ja lenkkeilyä,mutta molemmat luultavasti jo ohi,paitsi ehkei toi lenkkeily 😂

Teekon pojalle paranemista 💙

Riulle mukavaa iltaa telkkarin parissa 😜

Myrmeli saanut mukavan oman hetken,toivottavasti teilläkin yöt alkaa hiljalleen sujua..

Nki:lle jaksamista kaupunki retkeen,ellei ole jo ohi.. Esikoinen ollut avulias ja hyväntuulinen aamulla..

Misukalle onnea rakennusprojektin aloitteluun..

14.8.2015
Vipe
Vipe

Isännys meinasi, että jouluna olisi harjakorkeudessa ja säältä suojassa. Sit ulos rappaus kun kelit antaa myöten ja sisäpuolta tekemään.

Nyt suurin juttu olisi saada julkkarit ja asemapiirros tehtyä et voi laittaa hakemuksen sisään. Pohjat on melko pitkälti valmiit. Mitä nyt sain idean, et meidän vanhempien makkarin vois siirtää toiseen päähän taloa :D Eli vaatii vähän töitä kun isännys piirtää polylinellä ja apuviivastoilla eikä vaan viiva tuohon ja tuohon ja tuohon. Mä ite teen paljon suoraviivaisemmin :D Ei tarvii ku siirtää seinä uuteen paikkaan ni se on siinä.

Isännys on tommonen näpertelijä ja hifistelijä ni se näkyy kaikessa mitä se tekee.

Tiiä sit onko toi jouluna säänsuojassa-aikataulu kuinka realistinen kun tuossa pitää vähän louhia ja sitä ennen pätkiä puut pinoon ja tehdä kaivo sekä jätevesihommat.

Mut kun elementteinä tulee ni se on vajaa kuukausi kun on sit oikeasti katto päällä.

14.8.2015
misukka
misukka

Ahaa misukka kerkeskin jo valottaa mun kirjoituksen aikana!

Minkälaisella aikataululla haaveilette uudesta kodista?

14.8.2015
myrmeli
myrmeli

Heipä hei Taas Piiiiitkästä aikaa! Meillä esikko koulussa ja pienin nukkuu ja keskimmäinen meni miesten hommiin paapan kanssa ja minä saan nyt hetken liberoida. TJESH!! Yrinin sitä toki jo ennemmin yhdessä vauvan kanssa mutta eipä siitä mitään tuu ku toinen näkee aina mahdollisuuden päästä syliin ku mä istun. Yhdellä kädellä kirjoittelu ei tahdo olla mun lempipuuhaa!

Mä kun tunsin itteni väsyneeksi mutta sun piglet kuulumiset kun luki niin vähä pisti mietityymään oonko sittenkään niin väsynyt... Toivottavasti kuume laskee nopeesti ja saisit nukkua kunnon päikkärit. 

Mitä te misukka meinaatte ruveta rakentamaan? Vaikka kovasti oon koittanu taustailla niin multa on tainnu mennä ohi teidän rakennus hanke.

Kovasti mäkin oon ihmetelly ku meidän makkaravauvaa pidetään niin pinenä ja sirona mutta kun noita teidän lukemia katsoo niin onhan se. 8,5 kg ja 77 oli yks vuotis neuvolassa, ainakin tuohon tuvituksen esikkoon on aikamoinen matka=) vaikka olihan toi meidän keskimmäinenki suurinpiirtein samaa luokkaa. Ei sitä silloin ymmärtäny mutta nyt kun on kans vanhoja kuvia kattellu niin voi herran jestas mitkä posket sillä onkaan ollu!!!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Se olis meillä niinkuin monella muullakin ensimmäinen arkiviikko taputeltuna...tästä se taas lähtee...

Viikonloppuna on tiedossa tänään keskimmäisen kuskailua kaverille ja voisin tyttöjen kans käydä kaupassa sillä välin hakemassa tarjouksia. Huomenna meen kaverin kanssa ulos syömään, odotan todella!!! ja sunnuntaina kutsuis mustikkametsä...Johan siinä onkin tarpeeksi taas...varsinkin tuon mustikkametsän kanssa... Toivon vain helppoa ja suurta saalista ja minimaalisen vähän hyttysiä, en voi sietää sitä kun korvassa inisee koko ajan...

14.8.2015
myrmeli
myrmeli

Ai niin, unohtu omat jutut kokonaan ku innostuin nkin esikon retkestä niin kovasti :D

Rakennuslupa on käytännöllisesti katsoen takataskussa sillä edellytyksellä, että nykyinen puretaan. :)

Alkuun meinas, et pitää hakee poikkari kun talon koko kasvaa ja paikka siirtyy mut kaavotuksesta totes, et kun yks talo lähtee toisen tullessa ja edelleen yhden perheen asunto ni ihan selvää pässinlihaa. Et ei muuta ko hakemus sisään vaan. 👍 Ihan mahtista!

Täytyy ruveta potkii isännystä, et rupiaa piirtämään meille mökkiä ihan tosissaan :D

14.8.2015
misukka
misukka

Ihanaa kun teidän esikko pääsee retkelle :) Mä luulen, et toi eskari on teidän esikolle tosi kova juttu. Ja vuoden päästä sä olet ihmeissäsi kun tyttö muuttuu tuon vuoden aikana tosi kovasti. Tulee iso tyttö. Mä luulen, et hän oppii tulevan vuoden aikana tosi paljon. Jos saisitte hänet vielä ns. kokopäivähoitoon eskarin lisäksi niin vaikutus olisi vieläkin suurempi.

14.8.2015
misukka
misukka

Huomenta

Pigletille jaksamisia. Toivottavasti se hammas tulisi nopsaan läpi ni helpottais. Meillä ekaa hammasta huudettiin 4 yötä. Sit ku naskali tuntui olevan lähes läpi ni isännys hieroi sitä ientä ja paineli, ni vissiin tuli paremmin esiin eikä sit kiukuttanu niin kovasti enää.

Vipen pojat on kyl ihan käsittämättömiä. Ei ole vauvakaan vilkasta nähnytkään. Sekin niin ultrarauhallinen tapaus ettei tosikaan. Tietty sulle se tuntuu vilkkaalta kun esikoinen joku tuommoinen zen-tyylinen rauhallisuuden perikuva. :)

Toivottavasti teekolla ei tulla kovin kipeäksi.

Meillä vaavi piti huolen et olin hereillä ennen puolta seiskaa mut köllöteltiin ja höpöteltiin seiskaan. Keskimmäinen ilmesty joskus kuuden tietämissä viekkuun. Ei sekään siinä kyl nukkunu enää sen jälkeen. Esikko oli jo vessassa käyny kun sen herätyskello soi 6.25.

Esikolla alkoi just koulu. Pienemmät pojat on syöneet, vauva osan puurosta pukeltanu jo uloskin ja mulla aamupala työn alla.

Suunnitelmissa olis käydä poikien kanssa rakennusvalvonnassa et sais vähän kyseltyä millä mielellä ne on tästä meidän rakennushankkeesta. Ja kummosillako lupahakemuksilla lähdetään liikkeelle. Tartteeko suunnittelutarveratkasua vai poikkaria tai tulisko jollain helpommalla systeemillä.

Sit tuo tiskipöytä näyttää siltä, et sille tarttee tehdä jotain. Ja kämppä on myös imurointia vailla. Eikös siinä ole jo suunnitelmaa kerrakseen? :)

14.8.2015
misukka
misukka

Vipe tosi hienosti on pojat jaksanut istuu kahtomassa peliä! Jännä nähä mitä meijän pienin sitten tykkää... Ja mitenköhän hyvin ne kuulosuojaimet pysyy päässä 😁 Meijän isoin poikahan pääseekin"ilmaiseksi" ensi kaudella kun on junnu. Sen takia"ilmaiseksi" kun siinä on kuitenkii jäsenmaksua ja muuta pientä 😃

Voi ei piglet! Oot ehdottomasti ansainnut piiiiiitkät päikkärit!

Teekon pojalle paranemista! Harmi kun ette päässeet nyt sitten mukaan 😐

Meillä isommat lapset on koulussa ja kaikki muut nukkuu. Eli käyn itekkii vaakatasoon 😃 Tänään ohjelmassa kauppareissua ja karkinsyöntiä, siinä kai tärkeimmät 😃 Isimies menee yövuoroon joten kaukosäätimen yksinvaltius on miun. Huraa! 😃

14.8.2015
riu
riu

huomenta! meillä mies heräsi jo puoli 7. mä äsken ja poika vielä nukkuu :-) kipeä tuo yöllä tuntui olevan mutta kuumeesta ei vielä tietoa. mies menee kaverinsa luo kaataa puita ja mä jään nyt sit pojan kanssa kotiin. piti mennä mukaan alunperin että tuo olis päässy leikkimään mut eipä nyt tietenkään päässyt. kylläpä teidän pienet on kasvaneet! toivottavasti piglet saat nukuttua jossain välissä!

14.8.2015
teeko
teeko

Voi ei piglet.. 💛 todella paljon jaksamista ja toivotaan että vauvan kuume pian laskee.. Ja juu piglet,mä olen ollut huvittunut siitä että pidän tota meidän vauvaa isona ja aina sanon mikä jättiläinen se on.. Sitten muut vauvat onkin samankokoisia tai isompia 😂 on siis toki pienempiäkin jotkut,mutta yleensä muut ei pidä tota isona 😝 kaikki on niin suhteellista..

14.8.2015
Vipe
Vipe

Ja nyt kun omat aamuromaanit kirjoitettu,niin voi myös kysyä että mitäs muilla mielen päällä..?
Ja mukavaa päivää kaikille..

14.8.2015
Vipe
Vipe

Niin ja pitihän mun eiliseen.. Uskomaton Mummyn tyttö,itse oisin ehkä ollut paniikissa ja ehkä.vielä näin aikuisella iälläkin vielä 😄 Reipas koululainen kyllä ja hyvä että pääsi perille vaikka vaikeuksien kautta ja vähän myöhässä..

Vauvalla oli eilen neuvola ja mitat oli lähes samat kuin meidän pojalla 1v 3kk neuvolassa 😂 pituudesta puuttui sentin verran,painoa oli enemmän ja päässähän noilla on sentti eroa jos Vertaa molempien nyky mittaa..
Eli meidän "jättiläinen" oli 74,7 senttiä 10,9 kiloa ja pipo 46,7 😊 normi kokoinen siis on mutta esikoiseen verraten iso.. Eihän noilla paino eroa ole enää kuin 2.. Kevyemmältä esikoinen tuntuu kantaa kun vauva sylissä sillei nojaa/roikkuu koko ajan.. Ja isopäiseltä vauva vaikuttaa kun samoja lakkeja käyttää esikoisen kanssa,mutta sen pää meni niin tasaisesti 0 käyrää ettei sitä viivaa siitä edes erota 😂 esikoisella viiva yhtä tasainen mutta alakäyrän alapuolella..
Pituudessa nyt sentään vielä on 15 senttiä eroa..
Muuten ei neuvolassa mitään ihmeellistä,kun eihän toi 10kk ollut edes pakollinen,mutta halusin mittoja saada kun 8kk ja 12kk välissä on niin paljon aikaa.. Ja mä tykkään käydä neuvolassa..

14.8.2015
Vipe
Vipe

Kirjoitin taas näköjään tohon.. No ei se mitään..
Eilinen harjoitus ottelu meni hyvin.. Pojat jaksoi nätisti istua,jopa toi meidän vauva.. Olen sitä pitänyt vilkkaana mutta 3x20min on sen verran hyvä suoritus 10kk ikäiseltä että ehken enää pidä 😂 yhden kerran meinas hermostua,mutta oli varman jo nälkäkin niin saatuaan ruuan ja maidon niin jaksoi taas.. Eikä juuri viihdykettäkään kaivannut (siis leluja) vaan ihan riitti lippu ja sellainen Räikkä..
Hienosti jaksoi esikoinenkin mutta se nyt ei ole mikään yllätys,vauvasta mä huolissani olin.. Mutta esikoiselle toki pisteet myös koska ei tuo kaikille 3 vuotiaillekaan helppo nakki ole tollainen istuminen.. Ja lisäksi siinä oli pari poikaa (toinen ainakin 4v. Toinen ehkä.samaa ikää) jotka juoksi ja riehui ihan koko ajan ja se toinen ilmeisesti yritti poikaa mukaan kun vähän aikaa teki niin että juoksi siihen pojan eteen ja jotain "irvisteli" ja juoksi pois ja taas uudestaan.. Olin varma että kohta poika lähtee koska se on aika mukaan menevää tyyppiä.. Tai ehkä ikäkin tekee mutta melkein kaikkea on kokeiltava mitä muut lapset tekee ja ihailee vähän vanhempia lapsia.. Mutta ei lähtenyt mukaan riekkumaan,vaan istui kuin tatti.. Kolmanteen erään sai sitten makkaran kun oli niin hienosti ollut,ilman että oisin sille jotain luvannut tai erikseen sanonut että nyt ollaan nätisti.. Viimeiset 4 minuuttia meinas olla että ei ois enää malttanut istua,mutta nätisti oli siinä omalla paikallaan silti..

14.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...