voi apua, se ois puhelimen osto eessä!

Puhelin meni särki ja vakuutusyhtiö sanoi että osta uusi. No hitto vie ku ei samanlaista enää ole... Joten nyt apua puhelimen ostoon! -hinta n. 400 € -hyvä kamera -iso näyttö -mieluummmin ei android... Vinkkejä?

13.8.2015
riu
riu

mulla on omana puhelimena Samsungin Trend. tykkään et on simppeli mut sillä pystyy käyttää toimintoja. Ostin tytölle saman just helppokäyttöisyyden takia. Ja kyllä noilla ainakin pystyy ihan puhelun kautta puhuun videopuhelujakin, ei tarvii siis whatsappia tai skypeä. En tiedä yhteensoöivuudesta sit ku videopuheluita harrastan vaan miehen ja tytön kans ja molemmilla Samsung, miehellä oli joku edistyneempi versio, en muista mikä. Kamera siinä vois olla parempi, ei se mua tuolleen ruudulla haittaa, mut jos kehittää kuvia niin sillon sen laatueron huomaa. :)

Työpuhelimena mulla on Lumia jotain, en muista mikä mut sen verran uusi ettei oo Nokia vaan Microsoft :) ja no onhan se ihan siihen tarkoitukseen (puhelut, sähköposti, kamera) ok, mut en tykkäis omana puhelimena kun se on niin iso. :) Enkä mä osaa lopettaa sillä puheluja :D naurettiin yhden kollegan kans ku se valitti samasta ongelmasta et ollaan tyhmiä sit yhdessä eikä sit saada soitella toisillemme, kun ollaan täysin sen varassa et toinen osapuoli lopettaa sen puhelun :)

13.8.2015
Mummy83
Mummy83

Kerrohan riu sit käyttökokemukset Sonysta.

Mulla alkaa palaa käpy tähän 520:seen ja sen kaatuiluun.

Mä kyl varmaan palaan johki androidiin. Samsungiin tai johki muuhun.

Salamavalo saa kyl olla. Tää halpis lumian kamera on ainaki ihan arsesta kun yhtään kohteen liikettä siedä.

Isännällä on nokian 1020 ja tykkää. Musta se on kauhea halko.

Tämä nykynenkin lentää käpälästä jatkuvasti.

13.8.2015
misukka
misukka

Ja mä oon tullu siihen tulokseen et ei niin isoo puhelinta olekaan mikä ei mulla olis häveyksissä aina.. 😂

13.8.2015
tennari
tennari

Mulla vissii joku super Samsung jos kerta tulleet alaspäin eikä toimi. Mä en kertaakaa käyttäny huollossa. Tää on se pölyn ja vedenkestävä malli. Samoin tää on tippunu asfaltille ja ties minne mut esim näyttö ei oo menny kertaakaa rikki kuten mutsin Lumiassa esim. 😊 Tässä.tää kamera on ainaki ihan tosi hyvä. Mun käyttöön. Jos tarttee hienompia kuvia ni sitä varten meil on järkkäri. 😊

13.8.2015
tennari
tennari

No hyvän tähen jos miulla on jo nyt puhelin jo nyt aina häveissä niin mitä se ois pienen puhelimen kanssa... 😊

13.8.2015
riu
riu

Riu,hyvä valinta,mulla on sama mutta compacti koska oli mulle normi liian iso 😂
Ja sulle liian pieni 😂

13.8.2015
Vipe
Vipe

Sony Xperia Z3 oli minkä tilasin. Kuhan mie sitä opin käyttämään niin palaan asiaan 😃

13.8.2015
riu
riu

No mie otin ja tilasin Sony xperia jotakin kun siinä riitti kamerassa pixelit. Vähän pienempi se on ku tämä, mutta toisaalta näin isoja puhelimia ei oikein olekaan 😃 kai se silmä tottuu pieneen ku opin mie tähän laajakuvatelevisioonkin jota puhelimeksi kutsun 😃

13.8.2015
riu
riu

Carata 😂 toisaalta joskus hauskakin jos vauva konttaa joku lelu suussa niin kamera ehdottaa eläin kuvausta 😜 tosin en tiedä onko tässä eläinkuvaus erikseen vai vaan meidän kamerassa..

13.8.2015
Vipe
Vipe

Toi kasvojen ym tunnistus on ihan kamala 😄 Mäkin kun häissä otin kuvaa, niin saattoi tarkentaa takana olevaan tauluun kun edessä ois ollut ihan oikeitakin ihmisiä mihin ois pitänyt tarkentaa ja tunnistaa kasvoiksi 😏 Ilmeisesti ollut siis hyvä maalari 😅

13.8.2015
carata
carata

Mun serkku tykkää kans iPhonesta,mutta sanoi ettei silti suosittele ellei monella kaverilla ole sitä,koska just noi kaikki hyödyt vaatii sen että toisella on.. Ja se on tosi sisäsiittoinen.. Android siitä hyvä että se pelittää lähes kaiken kanssa..

Ja juu kameralla saa hyvän kuvan ihan pilkkopimeässä huoneessakin.. Ja tää tunnistaa jos kuvaan poikia niin vaihtaa automaattisesti lapsi kuvaukseen jos kohde liikkuu ottaa käyttöön liikekuvauksen ja niin edelleen.. Paitsi yks kerta nauroin että poikaa kuvatessa tuli vauvan kuva ruutuun mutta vauvaa ei vauvaksi tunnistanut 😂

13.8.2015
Vipe
Vipe

Ja iPhonessa on ainakin älyttömän hyvä ja tarkka kamera ☺️

13.8.2015
carata
carata

iPhonen huono puoli on se, että sitä et itse pysty korjaamaan juurikaan. Toki voit purkaa osiin jos ostat välineet, mutta en suosittele. Tässä et siis pääse käsiksi edes akkuun. Mutta eipä munkaan ole tarvinut. Huollossa olen sen verran käyttänyt, että purkasivat ja putsasivat just kaiuttimen ja mikin sekä noi pari näppäintä... Plussaa on se, että iMessagena saat laitettua ilmaisia viestejä ja Facetimella soitettua ilmaisia videopuheluita, kunhan vasaanottajalla on myös iPhone. Tai iPad. Meilläkin siis tyttö tykkää soitella isälleen töihin iPadillä. Netin kautta menee, saman ajais ehkä Whatsapp osittain, mutta musta toi on silti ihan näppärä lisä. Kuoret on kestävät. Vaikka mulla on tippunut muutaman kerran puhelin ulkona ja sisälläkin, niin vain pari hassua osumaa on kulmissa. Ja miehelläkin on iPhone, ei sekään sitä ole saanut rikottua vaikka on töissä murskalla. Kivituhkaa sillä on vaihtelevasti kaiutin reikä täynnä, mutta se on musta aika pientä... Ja akku kestää pitkään 👌🏼 Lisäks näyttö on sellainen, ettei kerää tohon päälle mitään älytöntä määrää tasvaa etteikö sormi toimis. Mä kun joskus lainasin kaverilta puhelinta, kun jotain piti näyttää, niin eihän siinä sormi toiminut niin hyvin kuin omassa. Monta kertaa joutuu lääppäsemään että pääsi haluamaansa paikkaan...

13.8.2015
carata
carata

Sam, tää on ihan hullua sanoa näin, mutta se lumia on liian halpa 😃

Nki miehellä on joku semmonen puhelin eikä se todellakaan täytä miun vaatimuksia 😃 oon vaan tullu siihen tulokseen että samsungia en halua 😁

13.8.2015
riu
riu

Mulla ei henkilökohtaista kokemusta ole samsungista,miehellä on Samsung ja myyjän mukaan Sony poikkeaa samsungista siinä että parempi kamera,kestävämpi akku ja vedenpitävyys kaikissa puhelimissa,kun samsungila vain siinä kesto puhelimessa..

Mä en ois Lumiaa vaihtanut pois mutta meidän itkuhälytin vaati Androidin tai just jonkun iPhonen enkä tablettia viitsinyt mukana kantaa,niin se oli sitten "pakko" vaihtaa.. Surin kovasti mutta en enää,tää on ollut hyvä..

Niin ja akun kesto.. Pystyn tosi kauan käyttään puhelinta vaikka ois 6% jäljellä.. Toki riippuu mitä tekee,mutta pystyy hyvin melko pitkän puhelunkin puhuun.. Kerran oli 2% ja kirjoitin juuri jotain hehtaaria tekstiä tänne ja pelkäsin että riittääkö,niin riitti vielä suht pitkään netissä surffaamiseen.. Ja kyl mies useammin lataa kuin minä.. Ja on parempi kuin lumiassa,muusta en tiedä..

13.8.2015
Vipe
Vipe

Mä olen iPhonen kannattaja! Toimii 👍🏼

13.8.2015
carata
carata

Miun hintaluokan lg:ssä ei taija olla kovin hyvä kamera. liekö se on sonyn osto eessä 😁

13.8.2015
riu
riu

Ootko katsonut mikä se LG on? Oli meinaan älyttömän laadukkaat kuvat,mitä oli kummi ottanut sillä,tosi terävät ja selkeät.. Vähintään yhtä hyvät kuin tässä..

13.8.2015
Vipe
Vipe

Saan ostaakin 600 € puhelimen

Joo vipe sitäkii kattelin, paha vaan ku android 😁 mutta harkintalistalla kuitenkin!

13.8.2015
riu
riu

Ja tää compacti kun en halunnut jätti puhelinta eli en tiedä onko normi kokoisessa vielä parempi vai sama.. Kauppias sanoi että tässä on huomattavasti parempi kuin esim. Samsung ja miehellä Samsung niin huomattava ero..

Tää myös kestää vettä ja on tosi hienon näköinen 😂

13.8.2015
Vipe
Vipe

Sonyssa 20,7 megan kamera 😉

13.8.2015
Vipe
Vipe

Tässä on nyt kynnyskysymykseksi muodostumassa kamera, omassa on 20 megan ja muissa, no, ei. Hitto vie. Mie ku kuvittelin että ostan vaan jonkun 😃

13.8.2015
riu
riu

Mulla Samsung Galaxy S5. Tykkään. 😊 On android mut mie tykkään enempi ku Nokialaisesta. I phone olis toinen mitä voisin ostaa joskus kun tarvis.

13.8.2015
tennari
tennari

Sonyssa hyvä kamera iso näyttö MUTTA Android.. Mä oon Lumian jälkeen tykännyt..
Vauvan kummi osti LG:n puhelimen ja siinä tosi hyvä kamera ja iso näyttö.. Muusta en tiedä että onko esim. Android tai hintaa tai mitään..

Ei sillä että omanikaan hintaa tietäisin tai siis muistaisin..

13.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...