Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Laskettu aika huhtikuussa 2016?

Aloitetaas tänne nyt ketju. :) Muita huhtikuun odottajia? Miten on raskaus lähtenyt käyntiin? Täällä jo viime viikosta asti lievää pahaa oloa. Eilen sain jo heittäytyä illasta sängynpohjalle peiton sisään, kun oksetti, päätä särki ja vilutti. Näillä helteillä mukavaa. :/. Laskettu aika näillä näkymin 7.4, eli jos edellisen tapaan tulee ennen laskettua aikaa, niin maaliskuun puolelle ehtii. :)

12.8.2015
LindaTi
LindaTi
3 years, 7-month-old toddler

Onnea lopuillekki huhtikuisille vauvoista ja ihana kuulla et banaanimangustin vauva on terve 😊💕 Meillä sujuu aika hyvin, tosi nopeasti menee päivät kyllä kahden lapsen kanssa... Mutta mitäs tässä, kesästä nautittu täysin rinnoin!

17.6.2016
HannnaK
HannnaK

Moikka huhtikuiset! Miten teillä muilla mennyt? Me päästiin sairaalasta tosiaan viikko synnytyksen jälkeen ja kaikki näytti hyvältä

3.6.2016
Banaanimangusti
Banaanimangusti

Rosalle vähän myöhässä onnittelut ja toivottavasti banaanimangustilla kaikki hyvin pienen kanssa!

25.5.2016
LindaTi
LindaTi
3 years, 7-month-old toddler

Banaanimangusti miten teillä nykyään menee? onko kaikki hyvin? En oo vähään aikaan täällä käynyt kattelemassa ja nyt kun tulin ja luin ton sun viestin niin vähän sanattomaksi veti :/ Mut toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja ootte saanut nauttia vauvasta! :)

24.5.2016
RosaMK
RosaMK
6-month-old baby

Meidän "pienestä" tuli kuin tulikin toukokuinen mutta syntyi 1.5. joten pitäydyn silti täällä huhtikuisten tutussa ryhmässä. Synnytys kesti 21h ja se vedettiin läpi 1g paracetamolia. Itse synnytys oli todella upea kokemus vaikka mimmi nirhaisikin vähän ikävän repeämän kun päätti punkea kätensä ulos ennen olkapäätä 🙈 Siksi olo nyt fyysisesti aika huono.. Valitettavasti pikkuinen ei ollut saanut kaikkea lapsivettä puserrettua ulos keuhkoista ja joutui suoraa teho-osastolle syntymän jälkeen. Olo on kaikin puolin kamala ja viimeiset päivät on mennyt sumussa ja itkien... Normaalisti tätä fyysistä epämukavuutta auttaisi se pieni tuhiseva paketti mutta nyt ei ole sitäkään tässä vaikka kaipuu on kovin mahdollinen ja huoli suuri.. Toistaiseksi tilanne näyttää hyvältä ja toivotaan että perjantaina otettavat aivokuvat näyttävät että hapenpuute ei aiheuttanut aivovaurioita ja selvittäisiin säikähdyksellä ja astetta kiitollisempana tästä koettelemuksesta. Nyt ei voi kun toivoa parasta ja mennä tunti kerrallaan..

4.5.2016
Banaanimangusti
Banaanimangusti

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

4.5.2016
Banaanimangusti
Banaanimangusti

Joo, eiköhän tästä pienestä toukokuinen tule 💛

29.4.2016
Banaanimangusti
Banaanimangusti

Paljon onnea! 😊 mahtaako banaanimangustilla tulla toukokuinen..😉

26.4.2016
HannnaK
HannnaK

Jes, ihanaa että lisää pieniä huhtikuisia tullut siis maailmaan 😍👶🏼 Oma pikkumimmi viihtyy vielä mahassa! La ylihuomenna ja torstaina neuvolassa meni tuos sf-mitta käyrän alapuolelle niin ens viikolle varattiin nyt ylimääräinen mittauskäynti.. Tosiaan pieni ja riehakas mimmi kyseessä joten ei oletettavasti tulossa pihalle ihan vielä 🙈

23.4.2016
Banaanimangusti
Banaanimangusti

Noniin nyt "kerkeää" tänne taas kirjoittelemaan :) meidän tyttö syntyi keskiviikkona 6.4, päivä ennen LA:ta. Aamuyöllä alkoi supistelut, tosi kipeitä heti ja melko säännöllisinäkin jo tuli. Loppui kuitenkin päivällä hetkeksi, ja jatkui taas n. Viiden aikaan. Ja niin kipeitä että pakko lähtä sairaalaan, vaikkei säännöllisiä ollutkaan. Seittämän aikaan oltiin sairaalassa ja 5cm olin auki. Halusin heti epiduraalin, ja sain myös sen ab tipan streptokokki b:n takia. Lapsivesi ei ollu menny eikä supistukset muuttunu säännöllisiksi, niin oli puhetta kalvojen puhkaisusta ja oksitosiinitipasta. Ei kuitenkaan vielä tehty niitä, ettei lapsi vielä syntyisi kun sen antibiootin pitäis kerkee olla pari tuntia ennen kun vauva syntyy. Mut meiän neiti oli malttamaton, ajattelin just pyytää lisää epiduraalia kun sattui niin paljon, ihmettelin myös et miks supistukset ei piirry käyrälle vaikka niin tuntuukin, niin olikin sitten ponnistusvaihe kyseessä :D kätilötkin vähän ihmetteli että miten jo nyt, kun ei niitä supistuksia niin paljon tuu, mut oli sitten sen verta tehokkaita. Siinä se vauva sitten kymmeneltä syntyi, vaikka olin vielä yhdeksältä varma että syntyy laskettuna päivänä :D ja muuten kaikki meni siis hyvin, mut se antibiootti ei kerennyt sitä kahta tuntia olla, niin ei sit päästy potilashotelliin (tayssissa siis synnytin) vauvan kaa :p saatiin onneks kuitenkin oma huone :) ja nyt on vauvan kanssa tää reilu pari viikkoa mennyt tosi hyvin, isovelikin osaa nätisti hoitaa! :)
Banaanimangusti onkos sulla vauva malttanut pysyä vielä mahassa kasvamassa? :)

22.4.2016
RosaMK
RosaMK
6-month-old baby

Kiitos! Toivottavasti siellä vauva malttaa kasvaa rauhassa! 😊

11.4.2016
LindaTi
LindaTi
3 years, 7-month-old toddler

Kiitos :) Toivottavasti teiän pikkuneiti ottais nyt kasvupurtin!

9.4.2016
HannnaK
HannnaK
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...