Toivottakaa mulle onnea!

8v sitten kun ostin tämän torpan, joka lohkottiin irti kantatilastaan, haaveilin että joku päivä mulla olisi varaa lunastaa loputkin tilasta itselleni. Nyt sitten tilukset on pistetty myyntiin, ja meillä on tasan tämä yksi mahdollisuus saada se lunastettua, oltiimpa sitten valmiita tai emme. se olisi juuri sitä, mitä myö tarvittaisiin, astetta isompi tupa (tällä haavaa tosin taas vain yksi makkari käytettävissä, mutta siellä ois koko talon mittainen tilava vintti jonka voi rempata käyttötilaksi, ja sinne sais vaikka jumankekka 3 makkaria lisää!), tilusten mukana tulis kourallinen puolikuntosia latoja, jotka on omiaan säilömään kaikki nuo autonromut ja muut projektit jotka tällä haavaa kasvaa sammalta pihamaalla... ja sitten myö saatasi pesäeroa tuosta nuorisostakin:) voisivat halutessaan jäädä asuttamaan tätä nykystä tupaa, joka on siis täydellinen pikkuperheen torppa, ja maksasivat tästä vuokraa, kun myö vanhukset päästäsi nauttimaan vihdoin kahdenkeskisistä illoista isompaan;) kaiken lisäksi myö kuitattaisiin vuokratuloilla uutta lainaa, eli periaatteessa omat lainaerät pysyisi sitten kuitenkin juuri siinä missä nykysinkin. mutta se, että onko pankki samaa mieltä meidän kanssa, niin se nähdään huomenna. tää siis voi mennä joko helevetin hyvin, tai sitten helevetin huonosti. jos tuon ostaa joku toinen, se tarkoittaa sitä että meiltä lähtee käyttötontti, koska tää tontti on lohkottu aikoinaan siten, että 90% on hyödytyskelvotonta rinnetta ja joenuomaa. kaikki nää vuodet myö ollaan käytetty koko tilan alkuperäistä yhteistonttia, ja se on omistajalle ollut ok, koska on pitänyt tilaa vain kesämökkinään, ja meidän nurmikonleikkuut ym, on auttanut pitää tilaa kunnossa hänen poissaollessaan. pitäkää siis peukkuja, jotta myö saadaan säilyttää lintukotomme!

9.8.2015
Blanco
Blanco

Onnea blanco todella paljon!! 🙌

12.8.2015
teeko
teeko

Hienoa 👍🏼 Ihan nahtava juttu ☺️

12.8.2015
carata
carata

Jes hienoa blanco onnea vielä!

12.8.2015
Vipe
Vipe

Onnea, onnea!

12.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

maanantaina tehdään kaupat:)!!
en ois ikinä uskonut että tää on mahdollista. ainakaan siis tässä elämänvaiheessa:D siksi se paniikki syntyikin kun en ollut ehtinytkän "rikastua" tässä 8n vuoden aikana siten kuin olin kuvitellut;))

12.8.2015
Blanco
Blanco

Mahtava juttu. Paljon onnea!!

11.8.2015
odottaja
odottaja

Ihanaa Blanco! Jippijaijei, jjuhuuuuu!!

10.8.2015
misukka
misukka

Tosi mahtavaa!!! Ihanaa,onnea unelmien toteutukseen!!!
"se oli viimeinen,ei tule suurempaa,unelmista suurin,ei synny suurempaa,ei milloinkaan,ennen seuraavaa" 😉

Ihanaa kun pääsee toteuttaan unelmaansa ja vielä ihanempaa että kun se toteutuu,niin aina syntyy seuraava suuri unelma.. 😍
Ja unelmista suurinhan on saada rakastaa,jos ei muuta niin sitten vaikka sitä unelmaa..

10.8.2015
Vipe
Vipe

yei! hieno homma ja tsempit neuvotteluihin!

10.8.2015
Mummy83
Mummy83

ei oo totta! saatiin lainalupaus:D!! lopullinen varmistus tullee varmaan huomenna, ja jos ja kun niin käy, niin päästään kauppojen tekoon jo mahdollisesti loppuviikosta:))

10.8.2015
Blanco
Blanco

Lykkyä rahoitusneuvotteluihin!

10.8.2015
misukka
misukka

peukut on pystyssä! :-D

9.8.2015
teeko
teeko

Tsemppiä!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

9.8.2015
carata
carata

Pidetään peukut pystyssä ja varpaat ristissä..

Toivotaan että unelmat toteutuu..

9.8.2015
Vipe
Vipe

Onnea Matkaan, Blanco ja perhe!

9.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...