Mikä ruoka näistä raaka-aineista?
Kaapin tyhjennysoperaatio... Kaapista löytyy siis: avattu puolillaan oleva paseerattu tomaattipurkki, fetaa, mozzarellaa, puoli pulloo punaviiniä, porkkanoita, valkosipulia, puoli purkkia savupaprikakermaa, sipulia, savupaprikaa purkissa, pakkasessa on naudan suikaleita. Noi kuulostas kaikki hyvältä yhdessä.. (ehkei juustot) mutta missä mudossa? Pata? Jotenkin kyllästyttää tehdä aina pataa.. Saako noista jonkin kastikkeen järkevästi? Kannattasko jättää jotain pois vai käydä ostaa kaupasta jotain lisää et sais jotain huippu hyvää ruokaa :D :D Oon oikeesti ihan hyvä tekee ruokaa ja yleensä jämäruuat onkin niitä parhaita, mut en haluu haaskata nyt hyvää viiniä ja lihaa ihan turhaan jos ruuasta ei tuukkaan hyvää :'D

Vastaa
Listaa uusin ensinpunkku juotavaksi :)

Mä jättäisin juustot ja viinin pois. Porkkanoista rakuunaporkkkanoita tai ihan muuten vaan paloiksi ja voissa paistaen jos ei oo rakuunaa.
Muista kastike ja lisäkkeeksi vaikka riisiä.
