Kuukautiset myöhässä, mutta testit näyttää negatiivista!

Missä vaiheessa te muut olette saaneet kotitestiin plussan? Mulla on edellisistä kuukautisista nyt reilu 5 viikkoa ja oletetusta hedelmöittymisestä pian kolme viikkoa. Testit vain näyttävät negaa koko ajan, ei edes mitään haaleita viivoja. Lieviä alkuraskauden oireita on ollut viikon verran, vahvimpana niistä kipeät tissit ja paineen tunne alavatsalla. Kuukautiset on aina olleet epäsäännölliset, 28-37 päivää. Nyt on jo kp40. Ihan kamalaa odottaa menkkoja tai plussaa! Kovasti toivoisin olevani raskaana :)

5.8.2015
PHanni
PHanni

Kiitos paljon vastauksista. Liinart inhottavia tuollaiset väärät hälytykset. Parempi onni jatkossa! Tänään alkoi vatsaa vihloa ikävän tuttuun malliin.. Kyllä on raastavaa odotella kun niin kovasti on vauvaa toivottu.

5.8.2015
PHanni
PHanni

Niin ja minulle kävi nyt viime kiertolla niin että raskaustesti näytti haaleaa plussaa ja tein monta testiä ja aina vaan haaleaa näytti ja kovasti erilaisia oireita. Luulin tietty että olen raskaana ja laskin että olisin ollut 5 viikolla mutta sitten kuitenkin kuukautiset alkoivatkin.

5.8.2015
Liinart
Liinart

Joskus raskaushormonin määrä on niin vähäistä että se ei näy testeissä, mutta siltikin raskaus voi olla ihan normaali. Äidilläni kävi niin että kolmatta lasta odottaessaan vasta 3 kuulla raskaustesti näytti positiivista ja normaali raskaus oli kuitenkin ja terve lapsi. Minulla myös todella epäsäännölliset kuukautiset. Täytyy vaan malttaa odottaa vaikka se vaikeaa onkin. Toivotaan kuitenkin parasta! 😊

5.8.2015
Liinart
Liinart

Mulla viimeisimmän kohdalla kierto heitteli kovastikin ihan vaan siksi kun vauvatoive oli niin kova. Ja testasin vasta kun menkat oli viikon myöhässä pisimmän kierron mukaan. Silti sain vain haamuja.

Aikaisemmissa tullut vahva plussa silloin kun menkat viikon myöhässä.

Kroppa yrittää vastata oireilemalla kovaan vauvatoiveeseen. Eli oireisiin et voi luottaa. Odota vain vielä jonkin aikaa ja testaa vasta sitten.

Toivotaan, että saat mieleisen tuloksen.

5.8.2015
misukka
misukka

Kannattaa testaamisessa malttaa mielensä.

Ite odottaisin tilanteessasi vielä viikon.

5.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä oon tehnyt sillä clearbluen digitestillä jossa lukee raskaana tai ei raskaana.. Aamupissasta tehtynä sillä saanut tuloksen jopa paripäivää ennen kk alkua.. Neljä päivää ennen se kai lupaa mutta en ole niin aikasin tehnyt..

5.8.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...