Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pojalle nimi

Olen selaillut paljon aiheisia keskusteluja, mutta mikään nimi ei vaan jotenkin nappaa. Alec olisi itselläni ajatuksena, tai Mikael, mutta ukko ei ole ihan samoilla linjoilla. Oiskohan täällä kellään hyviä ehdotuksia? Ja Kustia ja Villeä jne ei tarvitse edes ehottaa :D

2.8.2015
perhosiavatsassa
perhosiavatsassa
3 years, 5-month-old toddler

riu! Miio? Ja sitäkö meinaat ettei tarttis tavata :D

Tuo menis kyl täydellisesti tuonne naapuruston katraaseen kun siellä kaikki tuollasia outoja Mi alkuisia. Minka on se normaalein nimi siinä katraassa. Eikä siis miun korvaan sekään alkuun kuulosta kauhean normaalilta :)

3.8.2015
misukka
misukka
2 years, 4-month-old toddler

Meillä ei ole onneksi joutunut nimistä "tappeleen" aika sama maku ollut tai sitten mies mun mieliksi myöntynyt.. Siksi päätin että toisen pojan nimen mies saa päättää mä vaan ilmoitan sitten jos en tykkää,mutta valitsi sellaisen josta tykkään.. Vaikka etunimeä epäröin että onko tyhmää että molemmat on sitten seitsemästä veljeksestä mutta mietin että mitä väliä,kun kerta nimestä tykätään ja sopiihan yhteen ainakin..

Mutta on siitä saanu kyllä kuullakin,eniten ärsyttää että ihmiset luulee nimien olevan vain sen takia ne mitkä on,mutta esikoisen kohdalla ei tajuttu edes paitsi kun ihmiset kaikki sanoi siitä ja toisen lapsen nimi oli aluksi heitto,mutta ihastuttiin siihen ja sen nimen lempinimellä meidän iskä kutsui jo esikkoa ennen kuin kastettiin..

Ja voin sanoa että me ollaan siis edetty seitsemää veljestä nurin kurisessa järjestyksessä 😝

2.8.2015
Vipe
Vipe
2 years, 9-month-old toddler

Niin oishan se kiva ettei esim. Luokalle sattuisi saman nimisiä,mutta koskaan ei tosiaan tiedä..
Mun yks kaveri antoi tytölle harvinaisen vaikkakin kalenterista löytyvän nimen,niin se yksi kaveri totes että eipä ole harvinaisuus kun heidän kylällä kymmenen saman nimistä tyttöä kun oli oikein buumi..

Eli riippuu paljon paikka kunnastakin jossain et välttämättä törmää kaimaan mutta muualla törmäät..
Itse haluan kans lapsille nimiä joiden kirjoitus asua ei tarvi tavata.. Siksi Luca mietitytti hetken ja mietin että jos antaa koolla mutta totesin ettei ole sitten enää se laulun kuunpoika.. Ja lisäksi joka tapauksessa kysyttäisiin että c:llä vai koolla,niin se on sitten ihan sama,Luca kun on nimi jota on paljon molemmilla kirjaimilla.. Eli kukaan ei automaattisesti kirjoittaisi koolla..

Pakko kertoa,kun on nimiä joista joutuu kysyy yhdellä vai kahdella iillä niin yhdeltä lapselta kysyin sitten kun kirjasin nimeä että yhdellä vai kahdella iillä niin vastaus oli y:llä 😂 menin ihan lukkoon.. Ajattelin että fiksusti tajuan kysyä montako iitä on niin ei ollutkaan yhtään.. Joutui tyttö sitten tavaan nimensä,kun en hämmästykseltäni tajunnu korvata iitä yyllä 😄

2.8.2015
Vipe
Vipe
2 years, 9-month-old toddler

Paljon mukavampi minun mielestä jos ei satu jokatoisella vastaantulijalla olemaan sama nimi..XD

2.8.2015
hanipazui
hanipazui

Meillä on lapsilla suomenkieliset nimet, ei ne kaikkein tavallisimmat kuitenkaan. Tokavekara kun sai nimensä suomessa oli parisataa kaimaa, nyt kaheksan vuotta myöhemmin on jo yli tuhat uutta kaimaa. Että koskas ei tiedä miten nimet yleistyy 😊 Miusta nimen pitää olla sellainen mitä ei tarvitse tavata. Miun sukunimi on vieraskielinen ja sitä kun on ikänsä tavannut niin en halluu lapsille samaa.

Miulle tulisi äkkiä mieleen noel ja miio 😊

2.8.2015
riu
riu

Minä olisin halunnut pojan kolmanneksi nimeksi Alexin, mutta poikkiksen mielestä oli liian ulkomaalainen sitten koko nimi, niin tuli tavan Aleksi..Nico nimeä ei hyväksynyt myöskään etunimeksi..Tavan Heikkiä ehdotteli koska kulkee heillä suvussa, vaan itse en tykkää siitä..pojasta tuli sitten Jiri Emil Aleksi..Jirko, Mirko, Ilja ja Sebastian olisi olleet myös kivoja Nicon lisäksi..tytön nimen olen jo päättänyt jos vielä joskus satun saamaan lapsia..

2.8.2015
hanipazui
hanipazui

Misukka,hauskasti teidän pojat yhdistyy noilla kolmansilla nimillä 😄 Ihana..
Meillä pojat seitsemää veljestä,joten jos haluu koko porukan,niin työsarkaa riittää.. 😂

2.8.2015
Vipe
Vipe
2 years, 9-month-old toddler

Nimiehdotuksia: Nicolas, Oscar, Alexi, Anton, Vilhelm, Werner...

Itsellä kaksi poikaa, joilla vanhat suomalaiset nimet ja vaikka suosiossa ovat tällä hetkellä vanhat nimet niin yhtään lapsi kaimaa ole vielä kävellyt vastaan. Meidän poikien nimet kuitenkin sieltä harvinaisemmasta päästä ettei vielä suosioon ole päässeet tai ainakaan esikoisen.

2.8.2015
mato11
mato11

Meillä on hyvin Suomalainen nimi, se jota on 13 tusinassa. Joten ei siihen mikään superhyperouto etunimi sopisi. Meillä on lapsilla perinteiset nimet. En niitä kirjoita tähän mutta yhtä perusnimiä kuin Pekka, Kalle, Valtteri jne.

Toisaalta kumpikaan meistä ei myöskään tykkää näistä nykymuotinimistä jotka on niin outoja ettei niitä osaa tavaamatta kirjoittaa.

Tavoitteena oli, ettei samaa etunimeä tulisi joka nurkalla vastaan. Esikon kohdalla se tavoite ei onnistunut kun samalla luokalla on yksi samanniminen ja luokkaa alempana kaksi lisää. Yksi vauvan kaima siirtyi juuri yläasteelle esikon koulusta.

Keskimmäisen kaimoja ei ole tullut vastaan.

Ja meillä on iloinen kopla. Kolmannet nimet on Kasper, Jesper ja Joonatan :D

2.8.2015
misukka
misukka
2 years, 4-month-old toddler

Minun tytöt on perus nimiä suomesta kolmas nimi esikolla on miehen papan nimestä tehty tyttömäinen nimi. Kun hän olisi halunnut nähdä papan mutta ei koskaan nähnyt.

Kuopus on minun bestiksen nimi kun olisin halunnu jo sen esikolle mut mies ei silloin lämmenny. Esikolla on pitkä ja joskus että ois lyhyempikin riittänyt mutta kun kinasteltiin etunimestä. Miehen on etunimi ja mun kolmas ja keksittiin väliin mikä rimmasi molempiin.

Kuopukse. Nimi keksittiin yhdessä. Esikko ois halunnu ruusu nimen mutta ei oikein passannu.

Mä niin tykkään vanhoista nimistä esim minun mummin nimi oli alli annikki minusta kaunis ja sointuva.

Pojalle ei olla kesitty nimeä. Eikä ole valmiina mutta meidän tytön etunimet rimmaa keskenään. ☺

2.8.2015
nki91
nki91

Mää oon kanssa aina tykännyt Oliverista! :) Esikoista kun odotin ja mietin poikien nimiä, niin mun mielestä Jaro oli hirmu ihana. Enää se ei niin iske, mutta silloin tykkäsin. :D

2.8.2015
Monster
Monster
3 years, 4-month-old toddler

Ai niin.. Meidän poikien nimet on hyvät kun ei juuri samoihin törmää (ainakaan ihan samanikäisissä) esikoisen kohdalla ollaan pari kertaa törmätty suunnilleen samanikäisissä samannimiseen ja kuopuksen kohdalla olen pari kertaa kuullut jonkun kutsuvan saman nimistä lasta.. Toinen oli 1-2v ja toinen kouluikäinen.. Eli ei jokainen vastaan tuleva ole saman niminen.. MUTTA kun on näitä kaiken laisia nimi Juttuja hammasharjoista pyyhe nipsuihin niin lähes kaikista löytyy poikien nimet.. Se on aika kiva mun mielestä,ettei ole yleinen mutta sen verran perus nimi että löytyy noista eikä tarvi erikseen teettää.. Ja jos ois tyttö niin senkin nimi löytyis niistä.. Se kai yleisempi ainakin pääsee top 10 nimiin ellei ihan top 3 joukkoon.. Mutta itse en ole törmännyt saman nimisiin kuin yhteen..
Ja nimen puolesta toivon että jos kolmas suodaan niin se olisi tyttö,vaikka muuten ehkä kolmen pojan kopla ois kiva,mutta sitten nimi ois aika ongelma.. 😀

2.8.2015
Vipe
Vipe
2 years, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...