voiko kaikki olla hyvin?

Minulla on neljäs raskaus nyt 7+0. En edes arvaisi olevani raskaana, eli ei mitään isompaa oiretta. Pissalla on saanut välillä ravata ja hetkellisesti saattaa tulla pahaolo, kuin normaalisti. Edelliset raskaudet olen voinut tosi huonosti ja ollut väsynyt. Viime raskauden makasin kolme kk sohvalla kuolleena. Nyt en osaa nauttia tästä, kun pelkään keskenmenoa tai tuulimunaa. Voiko olla rankan raskauden jälkeen oiteeton raskaus? Jos en laskisi milloin menkat olisi alkaneet, en arvaisi olevani raskaana! Huoli painaa nyt enemmän kun en uskalla iloita raskaudesta.

1.8.2015
mama1985
mama1985

Tää on kuukauden takainen aloitus ja aihe huomioonottaen aika vanha.

Onneksi mama sulla asiat on hyvin, päätellen muista kommenteistasi.

2.9.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla valitettavasti oli vaan heikkoolo ja vessan ravaamista mutta oli tuulimuna RV 7+3

2.9.2015
julle 95
julle 95

Kiitos vastauksista! Nää kyllä helpotti, toivoa on viellä! Välillä heikottaa ja on kumma olo, mutta ne on niin pientä. Pitäisi vain osata nauttia helposta raskaudesta. Meinaan kyllä soittaa maanantaina neuvolaan, että jos pääsisin ultraan pian. Toisaalta elämä jatkuu normaalina, kun ei osaa ajatella itseään edes raskaana olevaksi. Eli hitusen helpompaa, kun ei mieti koko aika asiaa :D
Ja sitähän toivoin, että raskaus olisi helppo! Viime raskaus oli niin kamala, että en pahempaa 3kk elämästäni tiedä...

2.8.2015
mama1985
mama1985

Soita neuvolaan ja pyydä lääkärikäynti tai lähete äippäpolille. Kaikki voi olla hyvin mutta se auttaa sua itseäsi kun näet että kaikki on ok.

Mulle toitotettiin, että raskaudet on erilaisia ja oli ihan mahdotonta uskoa kaiken olevan hyvin kun tämä viimeinen raskaus oli niin erilainen kuin aikaisemmat ja kolmas raskaus meni kesken pitkillä viikoilla.

Stressi ei tee hyvää ja np-ultraan on sulla vielä niin pitkä aika odottaa.

1.8.2015
misukka
misukka

Voi olla oireeton raskaus uja asiat hyvin. Mulla kolmas odotus oli lähes koko raskauden ajan oireeton. Voin hyvin.

1.8.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kovasti haluaisin ultraan katsomaan tilannetta, mutta viellä ei varmaan saa selkeää vastausta, varsinkin jos viikot onkin myöhemmässä. Karmivaa alaselkäkipua oli 3viikolla, voiko se olla mennyt jo silloin kesken, vaikka pariviikoa myöhemmin selkeä plussa?

1.8.2015
mama1985
mama1985
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...