Lauantaihuomenet

Yllättävää. Ei lörppäketjua vielä.

18.7.2015
misukka
misukka

Voi harmi :/

Mut tietty hyvä et on huomenna pirteä.

Mä vetelen iltapalaksi savulohta. Nami :)

18.7.2015
misukka
misukka

Pöh. Myö mihkää lähtä ku tuo ukko nukkuu pystyyn..

Noh. Eipä se liiemmin haittaa. Eipähän huomenna väsytä. 😊

18.7.2015
tennari
tennari

Meidän äippä on lupautunu olee täs meillä lasten kaa.

Vaan saas nähdä miten ukko jaksaa. Eilen tuli yöllä kotii kahden maita ja aamulla läks seiskaan takas. Talkoohommissa tuon Big Wheelsin osalta..

18.7.2015
tennari
tennari

Tennarille kivaa iltaa!

Työ saitte muksut johkii hoitoon?

Tekkee hyvää tuollanen kahden keskinen aika. :)

18.7.2015
misukka
misukka

Sralla, joo. Ukon vanhempien tykönä ollaan vielä. Huomenna tai maanantaina lähdetään kotia kohti. Kahtotaan nyt jaksaako vielä huomisen olla.

Riu, ei me taideta paluumatkalla ylimäärästä kiekkaa tehdä vaikka läppää sillon siitä heitettiinkin ettei iso kiekka olis. :D Jos haluut eroon niistä rinnansuojista, ni pistä postin mukana tulemaan. Mie voin pistää tilille jottain jos haluat.

Kivasti meni päivä rompetorilla ja museoautoja katsastellen. Kyytiin tarttu valurautainen lettupannu, pieniä sydämen muotoisia lettuja varten. Mie ku oon kehno tinkimään, ni pari euroa sain pois vaan, maksettavaa jäi 13 euroa.

Keskimmäinen sai polkuautokisasta pokaalin ja karkkipussin 4-6 vuotiaiden sarjassa. Esikko sai karkkipussin 7-10 vuotiaiden sarjassa.

Keskimmäistä jouduin tosin vähän avittaa ku auto oli niin painava. Tosin niin oli ohjeistuskin, että pienten sarjassa isit saa auttaa. Tosin nyt autto äippä :D Selostaja oli varsinainen vääräleuka. Se sepusti ettei formuloissa saa autoja kiinni juosten mutta nyt nähdään sekin ihme ;)

Pienin tais saada jonkin asteisen lämpöhalvauksen. Oli niin kitinä ja käninä kunnes äsken käytin viileässä kylvyssä. Nyt potkiskelee tyytyväisenä kopassaan. Leikkii unipupunsa kanssa ❤

Mites se carata noin äkäseen on tuommosille viikoille hujahtanu että kohta nyytti sylissä...

18.7.2015
misukka
misukka

Morjesta. Siis me lähettii kaupunkii 10 jälkee ja tultii just kottii. Big Wheels tapahtuma toi tänne yli 1000 amerikan autoa ja n. 15000 kävijää.. Näkyy hintsusti katukuvassa. 😆

Illalla jos miehen kaa repästäs ja lähettäs kattoo meidän uusi Veturitori ja Big Wheelsin iltabileet.. Ihan alkoholittomalla linjalla mut edellisen kerran ollaa käyty ksksistaan 2012 Big Wheelsin pileet.. 😊

18.7.2015
tennari
tennari

Täällä ollaan nyt 35+5 viikoilla ja yöllä eka käynti äippäpolille koska oli aivan jäätävä alavatsa- ja alaselkä kipu, illalla jo paineen tunnetta. Syynsä niille olikin! Kanava kadonnut olemattomiin, pari senttiä auki ja pää tuntuu 😍 Kohta siis päästään synnyttään! Nyt vielä pitäis lepäillä ja tehdä pakkaseen raparperi-porkkanahilloa. Samoin mansikat. Mustikat ja vadelmat sit koitan saada sinne vielä myöhemmin näiden kolmen kanssa.

18.7.2015
carata
carata

Helou 😊

Misukka hyvä että siekii sait nukuttua paremmin. Vaikkakin kippeellä tissillä 😃 Ei vitsi ja nyt tuli mieleen että oisin voinu siulleantaa ne äitiyspakkauksen liivinsuojat, ne on tuolla jemmass ihan käyttämättömänä. En oo ees käyttöönottopesua tehny. Ajatte tätä kautta takas kottiin niin saat mukaan 😃

Vipelle mukavaa työpäivää tai lenkkeilyä! Molemmat kuulostaa kivalle 😃

Nki kyllä meijän lapset on käynyt uimassa toukokuusta lähtien, vaikka ite en järveen uskalla ees varpaita kastaa 😃 Mukavaa mökkeilyä teille 😊

Meillä on taas isin nukkumispäivä. Äääääh... No kohta vauva herää uniltaan ja syö, sitten vois itekkii lähtee johonkin. Kuka nyt nätillä kelillä sisällä haluaa kököttää? Keskimmäisen pojan kaveri kävi äsken kolkuttelemassa ovella mutta pysyin lujana enkä päästänyt sitä meille leikkimään. Aina käy jotenkii vaan niin sääliksi vaikka samaan aikaan mie en kestä sitä tenavaa. Mutta minkäs se mahtaa jos ei oo tavoille opetettu 😁

Mustikkapiirakkaa tekkee mieli niin vissiin ois mentävä mehtään 😊

18.7.2015
riu
riu

No on ainakin levänneempi olo vaikka istuinkii puolisen tuntia silloin viiden jälkeen ihmettelemässä, että herääkö tuo syömään vai ei :D Ja aamusta sain taas nukkua kun isännys nappasi vaavin kainalosta.

Hassua tämä nykypäivän meno, että ihmetellään kun ei vastausta kuulu alle vuorokaudessa :D Joskus tarttee asioita selvitellä tai on menoa, ettei olla heti vastaamassa. Joitakin vuosia sitten ihmeteltiin jos ei viikon sisään mitään kuulu :)

Eiköhän ne sieltä tämän päivän aikana vastaa kuitenki.

18.7.2015
misukka
misukka

Huomenta! Täälläkin hieno ilma vaikka lupasi tosi huonoa keliä vielä torstaina ja perjantai aamuna.. Jätettiin mökkeilykin väliin kun toi pieni ei välttämättä oikein sadevarustuksessa itsekseen liiku,niin on aika raskas kanniskeltava ja sitten se pukeminen ja riisuminen koko ajan,kun mökillä ollaan lähes koko ajan ulkona,mutta syömiset ja pottailut yms. Pitää kuitenkin hoitaa mökissä,niin kylmällä ja sateella se on pelkkää pukemista ja riisumista.. Päädyttiin että ens viikonloppuna mennään oli sää kuin sää,niin varmaan silloin on sitten huonoa vaikka nyt on luvannut hyvää 😂

Hyvä Misukka että oot saanut nukuttua pidemmän yön vai valvottiko kipeä tissi sitten?

Meillä ei suuria suunnitelmia,mies lähtee vanhemmilleen ainakin esikoisen kanssa,jos ottaa mukaan pienemmänkin niin teen varmaan vähän töitä eli viimeistelen Vasua yms. Ja jos taas pienempi jää kotiin,niin lähden päikkäri lenkille..
Sitten illalla on sauna,siinä on päivän suunnitelmat..

18.7.2015
Vipe
Vipe

Ihan ensiksi. Niffelle ihania hääjuhlia! Täällä kainuussa aurinko paistaa, toivottavasti teitäkin sää suosii.

Meillä vauva havahtu johonkin aikaan yöstä mutta tuikkasin tutin suuhun ettei karju ihan suoraa huutoa kun kerään itseni syöttökuntoon, ja pieni jatkoikin unia niine hyvineen. Heräsi vasta viiden jälkeen syömään. Oli vähän tisu pipi ku oli niin täynnä maitoa.

Toivottavasti tennarilla vaavin silmän rähmintä rauhottu tissimaidolla. Meillä on nyt pari kertaa kohtuu sitkeäkin rähmä luovuttanut eikä tarvinnu lääkekuuria lähteä hakemaan.

Täällä on tänään rompetori ja vanhoja autoja näytillä. Sinne siis suunta tänään.

Mukavaa päivää kaikille!

18.7.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...