Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Toiveena raskaus

Hei! Osaisko joku auttaa.. Menkat alkanu viimeksi 28.5. Nyt viime viikolla tein haalean plussan ja tänään kunnon vahva viiva. Clearblue digitaalisella tein niin sain tulokseksi 1-2 viikkoa hedelmöittymisestä. Aina ollut todella todella epäsäännölliset menkat... voiko siis olla mahdollista että oikeesti olen raskaana... mutta jos laskee viimeisistä menkoista niin viikkoja pitäisi olla enemmän ja tavallinen testikin olisi näyttänyt plussaa jo paljon aiemmin... 😊 kiitos tuhannesti! Toivottavasti joku osaa auttaa ja saada mielenrauhan 😊♡

15.7.2015
Sahanna
Sahanna

Kierto voi tehdä kunnon loikat. Joskus on hedelmöitys voinut sattua viikkoa aikasemmin ja toisinaan reilusti "oletettua" myöhemmin. Nim. sen kokeneena ;) Kyllä sä vaan raskaana olet, ja neuvolassa varmasti laskevat sen positiivisen testin mukaan LA:n :)

15.7.2015
Nailfairy
Nailfairy

Plussa on plussa. Joten onnea!

Mut neuvolaan kannattaa olla yhteyksissä, että pääset varhaisultraan viikkojen selvittämiseksi.

15.7.2015
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Oon tehnyt clearbluella, apteekin omilla.. liuskatesteillä ja raskauskeijusta tilatuilla puikkotesteillä. Kaikki nöyttää positiivista! Mutta voiko toi olla millään logiikalla mahdollista, että raskaus olisi mahdollinen vaikka viime menkoista niin kauan.... 😊ja siis toissaviikolla testit näytti negaa.. Viime torstaina alko positiivia ilmestymään..

15.7.2015
Sahanna
Sahanna

Upp

15.7.2015
Sahanna
Sahanna

Teepä toinen testi, jollain muulla merkillä.

15.7.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...