Imetys ja raskautuminen

Heippa! Täällä siis imetetään vielä poitsua (7kk) mutta toiveena olis 3laps. Ensimmäiset menkat olivat 31.5-4.6 ja toisia ei ole näkynyt. Nyt kp 36/29,30(ennen raskautta). Onko täällä muita ketkä yrittävät mutta imettää edelleen? ☺️

5.7.2015
3nkeli
3nkeli

Kiitos ☺️

15.11.2015
3nkeli
3nkeli

Onnea odotukseen :)

9.11.2015
misukka
misukka

Mulla tasottu kierto ja raskauduinki, 12+3 mennään. Imetys loppui raskauduttua kun maito ei riittäny ja sitä mukaan jäi kokonaan pois.

9.11.2015
3nkeli
3nkeli

Se vois olla, niillä minipillereillä sain kyllä tarkan kierron eikä lopettamisenkaa jälkeen heitelly. Täytyy neuvolasta kysästä 😊

11.7.2015
3nkeli
3nkeli

Meillä ei kolmatta yritetty, huomasin vaan ykskaks olevani raskaana kun tuo keskimmäinen lopetti tissittelyt. Menkat oli tulleet siitä lähtien ku keskimmäinen oli 7kk, mut imetin 1v2kk ikään asti ja siitä palttiarallaa kk päästä tärppi.

Hänet tosin menetettiin rv 19.

Nyt ei kai ole oikein vieläkään tajunnut että tuo kolmas on lopultakin tuossa olemassa ja kauhea raskauskuume päällä. Meni niin hukkaan tuo kolmannen odotus kun kokoajan pelkäsi menetystä ja odotti sitä pahinta tapahtuvaksi.

Mulla siis imetys toiminut vähän liiankin hyvin ehkäisynä että tuskin ainakaan kovin äkkiä on riskiä raskautumisesta vaikka pian pitäis tärppiä jos vielä meinaa, et noita pieniä lisää tulisi.

9.7.2015
misukka
misukka

Toisaalta lyhyellä ehkäisylläkin (oisko sit pillerit jos ne sopii sulle) voisit saada kierron kuntoon ja näin nopeammin tärppäämään? Mulla meinaan ei tosiaan kierrot ole aina ollut kellot tarkkoja mutta kun yhden lääkekuurin aikana oli syötävä pillereitä, niin sen jälkeen oli lähes päivän tarkka kierto.

9.7.2015
carata
carata

Mulla on 7/12 syntyny tyttö jota imetin 11kk, 6kk kohalla jätettiin pillerit pois ja toinen tärppäs pillereitten lopetettua 1v ja 2kk. Nyt ei alotettu edes ehkäsyä kun toinen syntyn12/14 😊 malttamattona odotan ❤️

9.7.2015
3nkeli
3nkeli

On täällä yksi, joka on syksystä -09 ollut joko raskaana tai imettänyt tahi molempia yhtä aikaa jopa 6kk! Että ei se imetys ole välttämättä esteenä raskautumiselle tai raskaana olemiselle (supistelut). Riippuu niin paljon ihmisestä kuinka ne hormonit vaikuttavat.

6.7.2015
äipsyli
äipsyli

Ja siis koosteena vielä, olen nyt siis 2011 joulukuusta lähtien ollut joko raskaana tai imettänyt. Ja ainut vuoto välissä on ollut jälkivuoto synnytyksistä sekä tuo yksi tiputtelu. Kunnon normaaleja menkkoja ei siis ole näkynyt... Imetys piti ne meillä poissa, mutta 8,5kk iässä lapset on yleensä vieroittaneet itse itseään, kun masu täyttyy kiinteistä, niin imetys on vähentynyt niin paljon ettei se ole sitten enää ollut esteenä. Mutta joillain tuo imetys pitää menkat pois niin kauan kunnes se maidon tulo loppuu ihan kokonaan.

6.7.2015
carata
carata

Me yritettiin toista lasta imetyksen aikoihin ja vasta kun imetys oli loppumaisillaan niin tärppäsi. Samoihin aikoihin tiputtelin pienen vuodon jonka nyt jälkeenpäin olen sit ajatellut menkoiksi. Ikäeroa lapsille tuli 1,5v. Kolmannen lapsen kanssa kävi samoin, eli vasta kun imetys oli loppumassa, niin tärppäsi. Tätä ei tosin yritetty, vaan oli tarkoitus kierukka laittaa, mutta se nyt sit jäi laittamatta. Ikäeroksi tässäkin tulossa 1,5v.

6.7.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...