PeRjAntAi!!

huomenta mammat, mitäs päivän suunnitelmia teiltä löytyy? Ilma on jo tähän aikaan törkeen nätti, mittari näyttää +17c ja elämä hymyilee. Mulle erityisesti, koska viikon ja samalla kuukauden viimeinen työpäivä, koska lOmA alkaa!!! :) ~mä oon fiiliksissä ~

3.7.2015
Mummy83
Mummy83

Iltaa

Jäi päivemmällä kirjottamatta, jotta mummylle hyvää lomaa!

Meillä on perhe sulloutuneena tämmöseen about 12 neliön mökkiin. 2kerrossänkyä ja pieni pirttipöytä mahtuu olemaan. Mut tämähän onkii vaan nukkumista varten, ei myö tässä aikaa vietetä.

Hirmusen lämmintä. Hikkee pukkaa. Vitsit ko onnistus sellanen mukava keli. Ei kylmää, eikä hiostavaa ja tuskaisen kuumaa. Semmonen kiva puoliväli :)

Itikoita on vaikka muille jakkaa. Ku honattiin, et mökissä on pistorasia, ostettiin tuommonen sähkönen itikkakarkotin. Nyt täälä on enää pari sitkeetä inisijää kun tullessa mökki täynnä heti ku oven avasi.

Ja mie kävin uimassa. Tosi pikasesti ku oli kauhian kylmää, mut nyt on talviturkki heitetty :D

3.7.2015
misukka
misukka

Helou helou!

Oli kyl huippuhienoa kyläillä riulla :) Oli tosi mukavaa! Vaikka kintut meinaa olla vieläkin vähän hyytelöä Olavinlinnan tornien jäljiltä :D Eilen vikat raput alas tuntui, että jalat pettää alta... Rankka paikka ;)

Muksut pelas tosi hyvin yhteen, isommat leskenään ja pienemmät keskinään. Samoin koko porukalla menivät niin, että hyvä kun talo kesti sitä menoa :D Jykevää tekoa kun on vielä pystyssä.

Pienimmät oli eilen ihan eri rytmissä. Toinen nukahti, toinen heräs ja päinvastoin. Illasta ja tänään lököilivät jo yhdessä peitolla käsi kädessä ❤ Kaverukset :)

Mut taas ollaan menossa. Itää kohti tie vie. Vähän nihkee keli kyl ajella. 29 astetta lämmintä. Onneksi on ilmastointi. Piuh... *pyyhkäisee hikeä otsalta*

3.7.2015
misukka
misukka

Tuvituksen pojalle tsempit tohon rokkoon.. Kuulostaa rajulta etenkin siihen nähden että ikää kuitenkin melko vähän.. 😱 ja vielä helteillä joutuu sairastaan 😢 No mutta sittenhän se on ohi 👍

Tennarille mukavia treenejä ja kaveritreffejä.. Ihana ettei tällä ilmalla tarvi ruokaa tehdä 😊

Mummylle viimeinen tsemppi rutistus töihin ja sitten ihanaa lomaa!!

Mekin Taidetaan tänään suunnistaa tohon "takapihan" uimarannalle.. Eilen jo piti mutta serkku pyysi lenkille ja se oli oikea valinta koska kotiin päin palatessa nähtiin paloaseman pihalla helikopteri ja ei siinä ehkä kaikki,mutta päästiin ihan läheltä seuraan sen lentoon lähtöä.. Vauva oli ihmeissään kun katseli helikopteria ja sitten kun se oli tarpeeksi korkealla se lensi meidän pään yli ja vauva ei tajunnut katsoa taakse,vaan helikopteri vain katosi mutta ääni kuului,nii katseli ihan ihmeissään että minne se meni 😂

Sitten kaupassa täytyy käydä ja mulla illasta jumppa.. Siinä tälle päivää suunnitelmat..

3.7.2015
Vipe
Vipe

Kuulostaa tuvitus aika rajulle tuo teidän esikon vesirokko. 😯

3.7.2015
tennari
tennari

Tänää koht harkkoihin taas. Sen jälkee tulee kaveri lastensa kaa toho meidän pihalle leikkimään. Meidän äiti lupas tehdä ruokaa et josko sinne sit suunnataan syömään ja päikkäreille.

Uusia treenihousuja pitäs investoida. Ni ei tarttis sit aina olla pesemässä niit muutamia ainoita vaan sen takii et ei o puhtaita treenivaatteita.

Jotai hellepäivää ne tänne on kai luvanneet. 😊

3.7.2015
tennari
tennari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...