Torstaita taas!

Lämmintä huomenta kaikille 🌞 Nopeasti taas viikko menee kun jo torstai.. Mitäs muille?

2.7.2015
Vipe
Vipe

iltapäivää! pigletille paranemista! toivottavasti ei oo korvatulehdus 😩 ihanat vipen pojat😍 misukalle turvallista matkaa!! ja riulle terkkuja! me ollaan aamu oltu mll.n aamupäiväkerhossa ala-asteen pihalla ja poika löysi uuden ystävän 😊 vuotta vanhempi, yhtä ujo ja mahtava poika jolla hauska äiti tuosta läheltä 😊 noilla synkkas heti kyllä ajatukset yks yhteen ja tietty tuolla on sama nimi kuin meidän pojan lemppariuimakaverilla 😁 pyykkejä on pesty ja mä oon hionu meidän saunan palosuojamuurin, joten nyt tuo heinänuhainen mies voi alkaa tekee lauteita. muuten ollaan vaan nautittu auringosta. poika joutui päiväunille pitkästä aikaa kun tuo kuumuus ja touhu veti sen ihan väsyneeks. toivottavasti nukkuu illalla hyvin.. epäilen vaan 😣 nkille tsemppiä! ja muista ottaa nyt ne ötökkäkarkkotteet mukaan!

2.7.2015
teeko
teeko

Misukan perheelle mukavaa reissua ja terveiset Riulle 😉
Pigletille jaksamista flunssan kanssa.. Kannattaa viimeistään huomenna käydä näytillä ettei tarvitse viikonloppua viettää päivystyksessä.. Ja toivottavasti vauvan olot helpottuu nyt hampaiden myötä..

2.7.2015
Vipe
Vipe

Ihana jälleennäkeminen Vipen pienillä ❤

Niin juu. Huomenet Heinolasta. Käytiin just aamupalalla ja matka jatkuu...

2.7.2015
misukka
misukka

Täällä esikoisella jälleen pistos päivä joten sinne suunnataan ja samalla matkalla jäädään tottakai ulkoilemaan... Mies saadaan tänään kotiin..

Ja en tiedä voiko olla,mutta vauva nukkui normaalisti eli hyvin,heti kun esikoinen saatiin kotiin.. En tiiä oliko sattumaa että juuri esikoisen poissa oleva yö oli huono vai oliko illalla niin ikävissään että jäi kalvamaan johkin aivoihin ja heräili yön.. Ja voi sitä riemua kun esikoinen tuli.. Ensin vauva silitteli nätisti sitä päästä ja sitten alkoi paini.. En tiedä yrittikö syliin vai halaan vai mitä mutta tarttui vaatteista kii ja hirveällä tuhinalla alkoi puskea ja toohottaa niin ettei esikoinen meinannut pystyssä pysyä (kun istui lattialla) 😍 Ja kun noilla ei koko eroakaan paljoo ole,kiloissa ei ole kuin muutama hassu kilo eroa,niin vauva kun puskee päälle niin siinä saattaa esikko jäädä kakkoseksi.. Halutessaan saa vauvan pois kimpusta mutta siinä Yleensä sitten vauvaa sattuu,joten yleensä pyytää multa apua että ottaisinko vauvan pois,sitten kun sille riittää.. Eilen se oli molemmin puolista naurua.. Ja kivahan on että noilla on noin ihana suhde (toivottavasti säilyy)mutta yleensä kun on helpompaa kun toinen on yökylässä,niin meillä se on vaan raskaampi,kun vauva on kärtty hereillä ollessaan eikä edes nuku hyvin.. 😓

Tälle päivälle ei suuremmin suunnitelmia ton pistoksen lisäksi 😊 Nautitaan kesästä ennenkuin taas viilenee ilma..

2.7.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...