Keksiviikon huomenet

Viikkopöllö iskenyt ihan kunnolla viime viikkoisen risteilyn jälkeen. Ei mitään käryä mikä päivä menossa. Mutta jos eilen oli tiistai, tänään täytynee olla keskiviikko ;)

1.7.2015
misukka
misukka

Antenniukot tuli ysiltä. Olin just vaihtamassa vauvalle vaippaa kun auto kaarti pihaan.

Mittasivat ja totesivat että ei tällä kukkulalla kyllä mitään 4geetä ole. Nyt voi todistetusti sanoa DNAlle ja muille jotka väittää, että ollaan peittoalueella, ettei todellakaan olla.

Tosin ku toosan toimimattomuus ei johtunu kännykkäverkosta, ni mittauskäynnistä pukkasi reilun satasen laskun.

1.7.2015
misukka
misukka

Hani,yksi äiti jolla on ensimmäinen lapsi oisko joku 5-6 luokkalainen sanoi että ennen pampers oli paras eikä siinä ollut mitään typeriä hajusteita ja voiteita,mutta vuosien varrella on kehittynyt huonompaan suuntaan.. Eli sunkin tytön aikana tosiaan pampers saattoi hyvin olla ihan ykkös vaippa 😄

Teeko,miehen loman aikana eli kuukauteen ei luovutettu poikaa mummolle,joten ehkä vauvallakin taas on totuttelua tähän arkeen 😂 on ehtinyt jo unohtaa sen kUn veli oli lähes viikottain yhden yön pois 😄 mutta jos taas palataan samaan vanhaan "yökylä rytmiin" niin jospa tuokin sitten taas muistais että kyllä se takasin tulee..

1.7.2015
Vipe
Vipe

päivää! toivottavasti misukalle kanssa tuli antenniukot ajoissa! mä oon kuullu kans tuon soodaniksin jostain muuten, kokeilemisen arvoinen juttu vois olla😊 kyllähän vipe teidän pienellä voi olla isoveikkaa ikävä. joskus sitten tottuu siihen että toinen on välillä pois, vaikka luulis jo tottuneen kun teillä on kuitenkin aika usein toinen kylässä💕😊 meillä oli muumit yövaippoina pitkään kun olivat ainoat mitkä imi tuon megapissijän pisut. päivisin oli liberot ja kestot käytössä. mä on päivissä ihan sekaisin kanssa. jotenkin kuvittelin et tänään Olis lauantai😁 tallilla käyty ja kellarissa. anoppilaan tultiin vielä leikkimään tuon pojan serkkutytön kanssa kun lähtee kotiin kait tänään..

1.7.2015
teeko
teeko

Niin ja ei se vauva mua kauaa jaksanut.. Nyt jo nukkuu..

1.7.2015
Vipe
Vipe

Sralla mun serkku ihmetteli pampersissa että kun vauva pissas niin tuli pistävä haju.. Eikä kuulemma mikään hyvä,vaan kuvaili sitä kuin ois jotain myrkkyä.. Kun mietti että voiko se olla hyväksi vauvan iholle.. Niillä kyllä iho kesti sen..

1.7.2015
Vipe
Vipe

Päivää. Ja hyvää heinäkuuta.

Hani, onko tuo Muumi- ja Pampers-vaippa-ale jossain paikallisessa kaupassa?

Meillä käytetään Muumeja.

1.7.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta..
Esikko yökylässä siis ja vauvan kanssa nukuttiin melko pitkään.. Aamupalat syöty ja aamutoimet tehty ja nyt tuo leikkii tuolla lastenhuoneessa.. Sain sen jopa viikonloppuna vihdoin siivottua/järjestettyä niin että vauva ei ylty mihkään 'vaaralliseen' eli ei mihkään pieniin juttuihin tai sellaisiin mitkä sais tuhottua.. Eikä esikoinenkaan kaikkiin pikkutavaraan itse ylty niin on helpompi kontrolloida sitä ettei pienet jää vauvan ulottuville.. Joitain nyt kipee jakkaralla mutta kun hoitolastenkin kanssa oli sääntö että itse ei saa kiivetä vaan ne mihin ei ylty täytyy pyytää multa.. Siten aina sitten tiesin että nyt on pieniä juttuja lattialla,joten tarkemmin pitää seurata pieniä,etteivät laita suuhun mitään..
Ja siis toki lapsia valvon,mutta kun ruokaakin pitää laittaa niin samaan aikaan ei voi olla koko ajan silmä kovana lastenhuoneessa 😂

Ja nyt kun vauva kerta viihtyy yksin nyt niin en viitsi mennä pilaan sen leikkejä,kyllä se kohta taas vaatii seuraa.. Eilinen oli ihan hirveä kun oli lähdössä esikon matkaan eikä sitten päässytkään,niin koko ajan ois pitänyt olla sylissä ja heti kun laskin nii. Itkien konttas perään ja roikkui housuissa.. Ei siinä muuten,mutta mun piti saada kämppä näyttö kuntoon.. Yökin oli vähän levottomampi en tiedä voiko olla yhteys siihen että esikko on pois,koska meillä vauva nukkuu jo yöt läpeensä hyvin,mutta AINA kun esikko on pois niin vauvan yö on levottomampi.. Vaikkeivät nuku edes samassa huoneessa eli ei luulis olevan merkitystä mutta ikävöikö sitten illasta niin että kun ei saa esikolta hyvänyön pusua niin ei voi nukkua hyvin.. Nyt tosin kaiketi tekee hammastakin että sekin voi olla.. Ehkä esikko sattuu yökyläileen aina juuri kun hampaita tulossa 😄
Eilinen vauvan kanssa pyöräily meni pienestä sateesta huolimatta hyvin,vaikka kyllä taas jännitti kaikki töyssyt joita riitti.. 😄

Misukalle jaksamista päivään.. Toivottavasti antenni miehet todella tuli aamusta ettet turhaan joutunut herään.. Se on ärsyttävintä kun heräät joidenkin remontti miesten takia aikasin vaikka lapset antaisi nukkua ja Sitten ne tuleekin vasta iltapäivällä 😣

Tuvituksen esikoiselle paranemista,toivottavasti pian hellittää..

Hanille onnea kirppis myyntiin.. Olipas poikkiksella hyvä puolustus.. 😩

Mäkään en tykkää pampersista ensinnäkin sen verkon takia ja toiseksi meillä ainakin pampersi turposi järkyttävän isoksi heti yhdestä pissasta 😮 toisella ei Edes ole kokeiltu muuta kuin liberoa ja muutamaa muumi vaippaa kun ollaan saatu postissa jotain näytteitä.. Muumit on mun mielestä reilumpia kuin libero.. Siis meillä ainakin jos käytti liberon 2 niin muumin 2 oli vielä tosi iso ja 1 meni hyvin.. Eli ainakin ihan pienessä koossa sai käyttää muumia numeroa pienempää.. Toki ehkä sitten jos liberon kakkonen oli jo jäämässä pieneksi niin meni muumin kakkonenkin ilman että ois ollut järkky iso.. Pampersistakin moni valittaa että Saa ihottumaa ja sääliksi kävi mun kaverin tyttöjä kun osti pampersia kun libero oli kallista ja tyttöjen peppu ei kestänyt niitä,niin sitten kun alkoi olla niin pahana ettei rasvailu enää tehonnut eikä ilmakylvyt yms. Niin osti liberoa ja kun pyllyn iho taas kunnossa niin osti taas pampersia ja sama homma taas sitten kun iho oli tosi paha niin hoiti sen kuntoon liberolla ja sitten taas säästi.. 😢 mun mielestä hinta ero ei Ole niin iso että tarvis kiusata lasten ihoa noin,johan pissaaminen kirvelee jos iho on rikki ja varmaan sen mitä säästi vaipoissa sai laittaa rasvaan 😣 Meillä ei esikoisen iho ollut moksiskaan pampersista mutta tykkäsin silti enempi liberosta ja toi toinen ei ole niin paljon muita merkkejä käyttänyt että voisi sanoa että kestäiskö iho..

Taas jaarittelen,mutta nyt sain leikkikaverin tosta vauvasta niin täytynee lopettaa ja antaa huomiota mieluummin vauvalle kui puhelimelle 😉
Mukavaa päivää..

1.7.2015
Vipe
Vipe

voi tuvituksen esikkoraasua :( Kurjaa kun noin hurjaksi tauti heittäytyi. Jospa se pian helppaisi. Onhan teillä atarax käytössä?

Mä en tykänny muumivaipoista kun ne ei ime pissaa yhtä hyvin ku liberot. Ihan kokoajan sai olla vaihtamassa. Ja ihottumaakin heitti kehiin vaikka muuten tuolla vaavilla hyvä iho.

Meni se paketillinen muumeja nopeammin ku liberopaketti vaikka siinä on enempi vaippoja.

Vaan enpä silti lahjasta valita. Jätän vaan itse ostamatta kun on nyt testattu.

1.7.2015
misukka
misukka

Meinasin tyytyväisenä jatkaa unia kun vauvakin tirsasi, mutta isännys läksi polliisin juttusille ja muistutti ystävällisesti, että antennimiehet tulee aamusta eli saattavat ilmestyä kasiin mennessä.

Kuka niihin aamusta oikein tietää.

Hyvät unet oli kesken. Nyt haukotuttaa.

Vaavi heräs kolmesti yöllä. Ei se teelusikallinen sosetta kovasti nälkää vielä pidätä :D Mutta hyvin tuntuu maistuvan ja eilen jakso pienen hetken odottaa karjumatta kun näki, että sosetta on tulossa. Naama loisti kuin Naantalin aurinko ensimmäisten makustelujen jäljiltä.

Tänään pakkausta. Ja ne antenniukot tulee mittailee, että johtuuko telkun pimentyminen kännykkäverkosta. Viime aikoina pätkiny kaikki kanavat niin ettei telkkua juuri tarvii avata kun ei siitä mitään näy kuitenkaan.

1.7.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...