Raparperi-kaurapaistos ilman jauhoja?
Onko ohjetta jollain? Kiits.

Vastaa
Listaa uusin ensinVoi siinä käyttää myös kaurajauhoja, jos ei halua vehnää käyttää. Samassa suhteessa tai hiukanenempi kaurajauhoja.

Juu, en miekään oo koskaan laittanu jauhoja. Paitti ehkä perunajauhoja keräämään nesteen kiinni.
Ompuille teen sen kaurasörsselin ihan vaan margariinista, sokerista ja hiutaleista. Olikohan sataan grammaan rasvaa desi sokrua ja joku 7-8dl hiutaleita. Nyrkkivakiolla mieki teen. Jos on liian rasvasta ni lisää hiutaleita ja jos menee kuivaksi ni hitusen rasvaa lisää :D

katsellaan, miten teen.

Mie teen vaan ihan summamutikassa, että määriä ei ole. Silppuun rapafperin, ripottelen päälle sokeria ja perunajauhoja (raparperista irtoo aika paljon nestettä). Sitten sulatan voin tai margariinin ja laitan sekaan puurohiutaleita ja sokeria. Viskelen seoksen raparperien päälle ja työnnän koko komeuden uuniin. Paistan parissa sadassa asteessa kunnes se on nätin näköinen 😊
