Raparperi-kaurapaist​os ilman jauhoja?

Onko ohjetta jollain? Kiits.

30.6.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi siinä käyttää myös kaurajauhoja, jos ei halua vehnää käyttää. Samassa suhteessa tai hiukanenempi kaurajauhoja.

6.7.2015
äipsyli
äipsyli

Juu, en miekään oo koskaan laittanu jauhoja. Paitti ehkä perunajauhoja keräämään nesteen kiinni.

Ompuille teen sen kaurasörsselin ihan vaan margariinista, sokerista ja hiutaleista. Olikohan sataan grammaan rasvaa desi sokrua ja joku 7-8dl hiutaleita. Nyrkkivakiolla mieki teen. Jos on liian rasvasta ni lisää hiutaleita ja jos menee kuivaksi ni hitusen rasvaa lisää :D

30.6.2015
misukka
misukka

katsellaan, miten teen.

30.6.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie teen vaan ihan summamutikassa, että määriä ei ole. Silppuun rapafperin, ripottelen päälle sokeria ja perunajauhoja (raparperista irtoo aika paljon nestettä). Sitten sulatan voin tai margariinin ja laitan sekaan puurohiutaleita ja sokeria. Viskelen seoksen raparperien päälle ja työnnän koko komeuden uuniin. Paistan parissa sadassa asteessa kunnes se on nätin näköinen 😊

30.6.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...