Helmikuun odottajat 2016

Löytyisiköhän täältä muita helmikuisia? :)

29.6.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

No niin,siinä on kokoa pojalla,ainakin omiini verrattuna 😄 Mutta tosiaan varmasti urakka vaivan arvoinen ja pitäähän pojalla kokoa olla 😉
Onnea vielä..

26.2.2016
Vipe
Vipe

Onnea myös Outskalle pojasta,tällei myöhään kun ei näitä näe näitä odotus ryhmiä tonne etusivulle.. Ne supparit tais sittenkin tihentyä tarpeeksi 😄 Minkäs kokoinen jässikkä sieltä sitten tuli?

25.2.2016
Vipe
Vipe

Paljon onnea Loralle!! : ) Ihanaa, että vihdoinkin teidän pitkä odotus palkittiin!

22.2.2016
Anni92
Anni92

Oikein sylin täydeltä onnea Lora teidän koko perheelle! Ihan tuli kyyneleet silmiin, kun teidän pitkä odotus on viimein palkittu!!!!!

22.2.2016
Sannukki
Sannukki

ONNEA ONNEA ONNEA! Vielä tätäkin kautta! Ei mennyt karkauspäivälle 😉 Ihania vauvan tuoksuisia ensipäiviä teille sinne pikku perheenä 😘 olette sen ansainneet ja vihdoin on vauva sylissä,ihanaa..

22.2.2016
Vipe
Vipe

Pieni poikamme syntyi tänään klo. 2.47 rv 40+5 mitoin 3385g / 50cm. Vanhemmat on kyllä täysin myytyjä pienokaisesta!♥

22.2.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Lora,ymmärrän ettei enää malttaisi,mutta tosiaan voi olla että sitten kun tapahtuu,nii tapahtuu rytinällä 😄 Ja onhan loppu aika, sellaista pelkkää odotusta.. Mitään suurempia ei voi suunnitella koska lähtö voi tulla koska vain,mutta voi mennä vielä muutama viikkokin.. Toivotaan että pian alkaa tapahtua kaikilla helmikuisilla 😄

15.2.2016
Vipe
Vipe

Vipe, tiedän, ettei kaikilla välttämättä tule limatulppaa tai vauva laskeudu kun synnytys käynnistyy mutta tällähetkellä vain odottaa, että edes jotain tapahtuisi. :) Rupeaa nyt olemaan oma malttamattomuus koetuksella kun odottaa jo kovasti vauvan syntymää, koska tässä nyt muutenkin joutunut pitkään odottamaan niin tälläinen parin päivän tai viikkojen odotus tuntuu tuskaiselta.

15.2.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Outskalle tsempit ettei menis enää kauaa!
Loralle,hyvähän se ajatella mieluummin että menee vielä aikaa mutta,itse sanoisin ettei toi välttämättä ole sen merkki.. Mulla ei ole kummastakaan mitää limatulppaa tullu,tai varmaan on jossai siinä synnytyksen lomassa ja esikoinen ei ollut vielä edes matkalla synnyttää laskeutunut vaan teki jotain sirkus temppuja ja teki muuten supistukset kipeää ja ihan huonon olon kun supistuksen aikana toinen tekee jotain kuperkeikkaa.. Käyrällekaan ei vauvaa saatu,kun oli niin vilkas että karkasi koko ajan.. Ja synnytys oli siis jo tosi hyvässä käynnissä.. Poika syntyi ehkä n. 2-3 tuntia siitä kun oli rauhoittunut ja asettunut asemiin 😄

15.2.2016
Vipe
Vipe

Täällä ei ole limatulppaa näkynyt, eikä kyllä juuri supistuksiakaan ollut. Perjantain neuvolassa sanoivat, ettei vauva ole vielä kiinnittynyt kun päätä sai heilutettua. Jotenkin luulen, että tässä menee vielä hetki kun jotain rupeaa tapahtumaan ja jännityksellä odotetaan minkä kokoinen vauva tuolta mahasta syntyy. Jos vauva, vaikka syntyisi ennen laskettua päivää tai ei menisi paljon yli lasketun. Nähtäväksi jää! :)

14.2.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Misukka ja nki91, Täälä ollaan vielä yhdessä kasassa! :) Poikaa tosiaan odotan ja muistaakseni noissa vanhoissa keskusteluissa olen siitä maininnut. Tulen kyllä heti kertomaan vauvan syntymästä tänne kun vain ehdin, myös sinne lörpän puolelle. :) Päivät käy kyllä vähiin ja voi olla, että vauva antaa vielä odottaa jonkin aikaa, eikä tulekkaan vielä hetkeen maailmaan.

On kyllä ärsyttävää kun nämä odotustyhmät ei nouse etusivulle ja pitää erikseen käydä katsomassa onko viestiä tullut.

10.2.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Olihan täällä Loran ja muidenkin kuulumisia.

Mä jo aattelin kun ei ole näkynyt etusivulla lainkaan.

Oi ihanaa, että Lorakin saa pian nyytin sylkkyyn. Kumpaakos te nyt odottelette? Ei ole tainnut olla siitä juttua.

Ja tuut sit tonne lörpän puolelle huutelee kun vauva on maailmassa ni saadaan tietää heti!

Tää onki ihan pebasta, ettei odotusryhmien jutut nouse esille.

10.2.2016
misukka
misukka

Hah! 😄 Kiitos paljon Vipe! ❤️ Mä vauvalle vähän jo höpöttelin, että vois syntyä ystävänpäivänä jotta saapa nähdä pitääkö "sopimuksesta" kiinni 😂 Kyllä mä vielä ihan rauhassa olen ollut kun ei tämä vauva ainakaan vielä ole mitään tulon merkkejä antanut suuntaan tai toiseen. Voi hyvin olla, että menee vielä yli, kunhan ei syntyisi karkauspäivänä! 😁

Outska80, Voi olla että sä oletkin ensimmäisenä synnyttämässä! 😄 Mullakin on vaatteet pestynä ja sairaalakassi melkein kokonaan pakattu. Pinnasänky on vielä siskollani ja vauva nukkuu sen ajan kehdossa. Tsemppiä muös sinulle loppurutistukseen! 😊❤️ Pian meillä onkin jo pienokaiset kääröt sylissä! 😍

9.2.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Hui! Enää 8päivää! Kyllä jännittää.. Voi tulla vaikka jo huomenna tai sitten vasta 3 viikon päästä 😄 Tai jospa vaikka ihana pieni ystävänpäivä paketti 😉
Mä olin yllättävän tyyni esikoisen kohdalla vaikka ole Malttamaton muuten.. Ehkä siksi että esikoinen ei antanut pienintäkään merkkiä siitä että aikoisi tulla ja lääkärikin oli sanonut että tämä ei täältä vähään aikaan tule.. Joten olin jo valmistautunut että yli se menee,mutta päättikin syntyä juuri laskettuna.. 😄 eka luulin että nyt vihdoin tuli eka harkkasupistus mutta olikin sitten oikeita supistuksia 😂
Anteeksi taas pisti muistelemaan esikoisen syntymää.. Mutta se on vaan niin ihana kokemus ja nii ihanaa että sinä pääset Pian kokemaan sen 😍
Malttia viimeisiin päiviin ja onnea synnytykseen 😘
Lopetanko aina jutun samaan lauseeseen 😂

9.2.2016
Vipe
Vipe

Jokos täälä on synnyttäneitä? :) Minulla vielä 8 päivää laskettuun aikaan ja pikkuhiljaa odotellaan, milloin pienokainen esittäisi tulon merkkejä. Saapa nähdä pääsenkö pian kertomaan uutisia vauvan syntymästä! :) ❤️

9.2.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Kiitos paljon Vipe! :) Kyllä tässä enemmän vain jännittää kun synnytys lähestyy ja välillä taas menee hetki tajutessa, että olenkin raskaana. Vielä tuntuu ihan oudolta, että meitä olisi noin kuukauden päästä jo kolme. :)

18.1.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Tylsää ettei nää odotus ryhmät enää hyppää tonne eka sivulle jos joku kirjoittaa,täällä meinaan jännittään erityisesti Loran vauvan syntymää.. Olen itse ollut vähän poiskin sivustolta,mutta tajusin juuri että kohtahan on jo helmikuu 😜
Hurjan nopeasti menny aika ainakin tällein sivulliselle..
Tsempit loppu odotukseen ja H-hetkeen ja siis toki kaikille muillekin kuin Loralle 😊

15.1.2016
Vipe
Vipe

Kiitos Lora! Oot ollu paljon mun mielessä!

8.1.2016
Sannukki
Sannukki

Sannukki, aika on tosiaan mennyt nopeasti ja ei jotenkin meinaa uskoa, että niiden hoitojen jälkeen tässä odotellaan vauvaa jo loppusuoralla. Onnea teille pikkupojasta!

8.1.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ihanaa Lora, että kohta teillä on jo se nyytti sylissä!! Tosi nopeasti menny aika, kun muistan, kuinka jännitit ekoja hormonipistoksia. Meidänkin pienempi mies täyttää huomenna "jo" kolme viikkoa!

8.1.2016
Sannukki
Sannukki

Tervetuloa vain uudet. Täälä vähän jo jänskättää kun laskettu aika koko ajan lähenee. Hurjaa, että on jo rv 34 ja kuusi viikkoa enää jäljellä, ellei vauva päätä syntyä ennemmin. Ainakaan ei ole vielä ollut mitään merkkejä siihen suuntaan, että tulisi etuajassa. Vauva on raivotarjonnassa ja ainakaan ei tarvitse kääntää kun on jo lähtöasemissa. Isoa vauvaa ei kuitenkaan uskota tulevan minun koosta johtuen ja painoakaan ei ihme kyllä ole tullut tähän asti kun päälle 6kg. Sf-mittakin menee hyvin siinä normaalikäyrällä. :)

Tarvikkeiden hankintakin on jo hyvällä mallilla, mutta vielä pitäisi itsellensä ostella imetyspaitoja ja imetysliivejä ja pinnasänkyyn vuodevaatteita/suojia. Vaunuihinkin pitäisi ostaa myös sade-ja hyttyssuoja. Pinnasänky on tosiaan siskollani jolta se saadaan, mutta eipä sitä ihan vielä tarvitse jos nukkuu aluksi äitiyspakkauksessa. :) Vielä mietin pitäisikö ostaa jo 68 kokoa isompaa vaatetta kaappiin vai ostaisiko vasta myöhemmin?

8.1.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Niin on! :) ❤️ En ole enää saikulla ja olin sen marraskuun ensimmäisen viikon poissa töistä, mutta muuten ole pystynyt nyt töissä käymään. Pari viikkoa vielä töitä, jonka jälkeen ne loppuukin. :)

3.12.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ihania ystäviä sulla, kun järkkäsivät juhlatkin :)

Ei mene enää kauaa kun saat nyytin syliin. Vieläkö saikuttelet vai pystytkö töissä käymään?

2.12.2015
misukka
misukka

Mitäs Helmikuisille kuuluu? :) Täälä vaihtui tänään rv 29 ja hammaslääkärissä käyty ja pääsin sieltä ilman reikiä! :) Ystävät piti minulle viimme viikonloppuna pienet yllätys juhlat ja oli kyllä tämä nainen ihan sanaton siitä kaikesta. ❤️ Vauvan pää tällähetkellä painaa tuolla alhaalla ja kävely meinaa välillä olla nyt vähän kivuliasta.

2.12.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Täälä ollaankin nyt sitten sairaslomalla tämä viikko unettomuuden takia kun ei ole tullut nukuttua viimmeisen parin viikon aikana juuri yhtään ja töissä päivät menneet vähän silmät ristissä. Tuollaista melatonin nimistä lääkettä sain tähän unettomuuteen, jospa siitä olisi apua. Ainakin viimme yönä oli vähän höntti olo, mutta silti heräsin 3-5 kertaa yöllä vessaan tai antamaan kissoille ruokaa. 12 tuntia tuli kuitenkin nukuttua ja vielä meinaa olla vähän väsy. Vaikuttaa vielä matalat verenpaineet ja hemoglobiinikin tähän omaan vointiin, ettei vain jaksa.

Jospa pian kävisi ruokakaupassa ja sen jälkeen kävelylenkillä niin heräilisi tähän päivään.

3.11.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ihanaa että oli hyvä reissu ja poika osallistunut pienillä potkuillaan.. Voih,en malta odottaa että saatte nyytin syliinne,niin pitkä taival teillä ollut!

21.10.2015
Vipe
Vipe

❤️

20.10.2015
memmu
memmu

Kiva, että tykkäsitte reissusta. Laatuaikaa kaksin :)

20.10.2015
misukka
misukka

Kiitos paljon! :) ❤️ Reissu nyt lusittuna ja palattu normaaliin arkeen. Matka meni hyvin ja käveltyä tuli oikein urakalle nähtävyydeltä toiselle. Ruoka oli hyvää, vaikka ei nyt ollut sen ihmeellistä kuitenkaan. :) Kivuilta ja muilta säryiltä suurimmaksi osaksi, mitä välillä pientä päänsärkyä esiintyi. 20-astetta oli koko viikon ja hyvin vielä tarkeni t-paidalla ja mekolla. Lennot meni hyvin, vaikka poitsu ei oikein tykännytkään laskuista ja nousuista kun alkoi aina kovasti potkimaan. :) 💙

20.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ihanaa Lora!!! Ja hyvää lomaa!!!

13.10.2015
Sannukki
Sannukki

Ihanaa reissua teille, Lora!

Mä kyl tykkään näistä meidän pojista. Olisin ihan hukassa jos tähän porukkaan eksyisi tyttö.

En tiedä kestäisinkö sitä draamailua. Kyllä pojatkin osaa, mut veikkaan, että tytöt on pahempia.

Ja teini-iässä pojat on äidille helpompia. Kuten tytöt isälle.

Vaikka nuo poitsut voikin olla vilkkaita, niin osaa ne olla herkkiksiäkin ja niin liikkiksiä rakkaudentunnustuksineen.

12.10.2015
misukka
misukka

Kiitos paljon! ♥ Vaikea sanoa kummatko on helpompia, mutta ainakin miehen siskon pojat on melko vilkkaita, että toivon mukaan ei tule yhtä vilkasta! :D

Huomenna tosiaan lähdetään Italiaan ja palataan sunnuntaina eli tälläinen pieni loma tulossa. :) ♥ Syömisen kanssa saakin olla todella tarkkana ja huolehtia nestetasapainosta.

12.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ihanaa 😍 musersit nyt mun vuosien tutkimus työn 😝 mutta aivan ihanaa että kaikki hyvin ja poika tulossa..
Jos totta puhutaan pojat on helpompia.. Onhan tietysti jokainen lapsi yksilö,mutta ehkä tytöt osaa olla vähän dramaatisempia monessa jutussa ja sitten ns. Rakenteellisesti.. Poika kun toteaa juuri kun on täys toppavarustus päällä että "pissahätä" niin senkun avaat vetskarin ja kaivaa pippelin esiin,kun tytöltä joutuu laskee kaikki alas.. Samoin yleiset likaiset vessat on kivempis pojan kanssa..
Ja ylipäänsä vaan pojat on helppoja tapauksia 😂 ei ehkä kaikki ja voihan nuo tietyssä iässä olla vilkkaampia,mutta mä olen erittäin tyytyväinen mun poika kaksikkoon 😄

Mutta ihanaa,onnea teille,nyt vaan odottamaan että saatte kasvotusten tavata pienen ihanan poikanne.. Mä en malta helmikuuhun.. 😅
Ja ettekös ole reissuun lähdössä huomenna.. Mukavaa reissua teille..

12.10.2015
Vipe
Vipe

Ihanaa! ❤

12.10.2015
misukka
misukka

Kiitos! ♥

12.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Mehtään meni oma veikkaus mutta isosti onnea loralle ja miehelle!!!!! 3

12.10.2015
memmu
memmu

Onnea Lora!

12.10.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nyt saan tulla kertomaan niitä odotettuja uutisia ja oma veikkaus meni oikein eli vahva poikalupaus saatiin! Tulevat vanhemmat on kyllä niin onnessaan tästä pienestä ihmeestä! ♥ ♥

12.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Jäi vikasta lauseesta pois että niin älä välitä..

11.10.2015
Vipe
Vipe

Lora,toivon että tämä raskaus sujuu ongelmitta loppuun ja joskus kun sen aika on,saisitte pienelle ihmeellenne sisaruksen..

Ihmiset herkästi käskee olemaan onnellisia että on edes yksi kun jotkut ei saa yhtään,mutta minä tiedän että sitä toista voi haluta ihan yhtä kovasti kuin ensimmäistä ja vaikka se ensimmäinen ilahduttaa joka päivä,niin ei se lohduta,päin vastoin haluaa palavasti myös toisen yhtä ihanan ihmisen ja toiselle seuraa..

Ja nyt kun on nuo veljekset tossa,niin voi luoja miten rikas tuo pienempi on kun sillä on tuollainen veli.. Odotus aikana välillä Surin etten voi antaa toiselle sitä kaikkea mitä esikoiselle mutta toisen synnyttyä huomasin mistä kaikesta esikoinen jäänyt paitsi.. Nythän meillä on paita ja peppu noi pojat..

Karkasi aiheesta,mutta haluan vaan jo valmiiksi sanoa että haave toisesta lapsesta on sallittu ja jos törmäät näihin ihmisiin joihin itse törmäsin eli jotka vaan käskee iloita toisesta eikä anna "lupaa" surra sitä ettei toista kuulu..

11.10.2015
Vipe
Vipe

Kiitos! 😘 Vaikea kieltämättä sanoa kumpiko tulee, mutta minulla ollut vahvasti poikaolo. Tosin voi oma veikkaus mennä täysin pieleenkin. 😄 Eipä tosiaan ole väliä kumpiko tulee, mutta aina olen toivonut poikaa ja tyttöä niin olisi sitten molemmat. Siihenkään kun ei voi vaikuttaa, mutta aika näyttää suodaanko joskus toista lasta. Tämä yksikin on jo meidän pieni ihme! ❤️

11.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ihana päivä teillä, Lora, huomenna ❤

Mä tiedän yhden parin joilla lapset tulleet koeputken kautta, molemmat tyttöjä. Sit yksi joka ihan "vain" hormonihoidoilla sai vauvan, ni sai pojan.

11.10.2015
misukka
misukka

Nyt kyllä jännittää.. Tsempit ultraan Lora!!
Jännityksellä odotan että onko sieltä tulossa pakkas tyttö vai oletko poikkeus minun tuntemien ja tietämien lapsettomuus hoitojen kautta lapsen saaneissa.. Kun jostain syystä kaikki saaneet tytön.. Vauva lehdessä tais olla kyllä joku saanut pojankin mutta jotenkin mulla vaan iskostunut päähän että kaikki lapsettomuudesta kärsineet saa tyttöjä 😂 ehkä Murrat mielikuvan tai vahvistat sitä,onnea joka tapauksessa..

Enpä usko että tuossa vaiheessa kumpikaan on pettymys.. Terve lapsihan se on pää asia ja ihanaa että olet päässyt jo raskaudessa noin pitkälle 😍

11.10.2015
Vipe
Vipe

Huomenna rakenneultra! Vähän meinaa nyt jänskättää! :D

Nki91 Kuulinkin yhdeltä, että sukat on hyvät tumppuina ja imetystyynyn kanssa en vielä tiedä, mitä teen mutta täytyy sitä kokeilla synnärillä jos vain onnistuu niin tietää käynkö ostamassa. :) Pinnasänky ostetaan varmaan myöhemmin ja lapsi nukkuu hyvin sen aikaa äitiyspakkauksessa kun siitä tekee sängyn. :)

11.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Meillä molemmat syntynyt normikokoisena 50/3175 ja 50/3465 ja silti mennyt 50/56 pitkään.. Esikoisella jopa yli 2kk ellei melkein 3 ja pienemmälläkin sen jonkun pari kuukautta.. Vaikka paino on noussut kyllä reilusti esikoisella syntymä paino ei oikeastaan edes tippunut,mutta pituus tullut kaiketi vähän perässä.. Tai onhan toi esikko vieläkin pienehkö.. Pienempi on normi kokoinen..

3.10.2015
Vipe
Vipe

Olenkin ostanut tarkoituksella 56-koon vaatteita kun 50-koon vaatteet menee niin nopeasti pieneksi ja ei tosiaan vielä tiedä, minkä kokoinen vauva masussa kasvaa. :) Toivon mukaan kuitenkin pysyisi masussa pitempään kun minä. 62 ja 68-koon vaatteita pitäisi vielä ostella kun niitä ei oikeastaan ole ja isommat hankinnat puuttuu vielä kokonaan.

3.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

No sie oot ollu niin pikkukeskonen syntyissäs. Toivottavasti siun vauva pysyy yksiössään pidempään ja syntyy likempänä normaalia kokoa.

Mä ite mietin, että onko helmikuiselle kaukaloon lämpöpussi turha. Mut vaikka tuo syntyi vasta maaliskuun puolella, ni ei ollut. Tosi kiva kun pystyi vauvan pitämän sisävaatteissa siellä pussin sisällä.

Meillä lapset melko lämminverisiä ja sisällä lämmintä, niin meillä on tälle ollut body, housut ja sukat. Ei muuta tarvii. Lämpöpussiin sit ehkä joku kevyehkö takki jos sattuu olemaan tutkijaluonne jonka kädet ei pysy pussin sisällä.

Vaunuihin toppahaalari.

Vauvasta sanotaan, että kerros enemmän vaatetta kuin itsellesi puet. Mutta esimerkiksi vaunuissa on lämmin koppa tai pussi, niin se on jo se yksi lisäkerros. Ei siis todellakaan tarvii vauvaa hukuttaa vaatteisiin.

Tälle vauvalle olen itse asiassa pukenut enemmän päälle kuin aikaisemmille. Esikolla oli ihan vastasyntyneenäkin pelkkä vaippa päällä kun pärjäsi hyvin ilman vaatteita. Tosin meillä sisälämpötila oli silloin 25-26 astetta.

3.10.2015
misukka
misukka

joo, on noita vaatteita tullut ostettua jo ennen raskautta niin on jotain kerääntynyt. :D On niin vaikea tietää paljon talvivauvalle pitää pukea vaatteita. Jos lapsi tulisi minuun syntyessään niin hukkuisi 50-koon vaatteisiin :D Minä kun synnyin rv 28+1 ja olin 30cm pitkä! :D

3.10.2015
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...