Torjantaihuomenet

Arska paistaa ainakin nyt. Hyvät huomenet kaikille!

25.6.2015
misukka
misukka

Misukka joo toki tänne voi tulla yöksi! Ihan varma en oo että kaikille löytyy vuodepaikka, mutta meilläkii on teltta jossa lapset voi nukkua :D Hienosti teijän jässikkä oli kasvanut ja osaamisensakin vielä näyttänyt. Pieni iso :)
Eikös ne noissa aina kaho miten se lapsi kasvaa omalla käyrällään? Ei niinkään se miten suhteessa muihin. Meilläkii tuo sioin poika on aina ollut tuommonen nälkäkurjen näköinen, mutta kasvukäyrät on ihan ku viivottimella piirrettyjä, niin suoraan etenee :)
Toivottavasti piglet teijän matka meni kivasti, ja se siellä anoppilassa olokaan ei ois sitten niin paha rasti :)
Tännään on ollu ihan kotipäivä, en ees vaatteita ole vielä itelleni pukenut. Laiskan lötkeetä :D Siivota ois pitänyt, mutta ehkä mie sitten huomenna paniikissa raivaan olkkarin, keittiön ja vessan ennen ku miun lapsuuden kaveri tulee kylään. Muitten huoneitten ovet vaan sitten visusti kiinni :D Tosin se on miun lapsuuden kaveri, sen pitäs tietää että mie en harrasta siivoomista :D

25.6.2015
riu
riu

Meillä tulis toi 500g hyvinkin täyteen kuussa vielä. Ku 3 viikossa yli 400g.

Voihan tuo olla, että aloitellaan soseilut loppupuolella reissua kun ollaan appivanhempien tykönä. Tai viimestään kotiin palattua. Mut jos tuo alkupuoli pärjäis pelkällä tissillä kun teltan kanssa kuljetaan. Tuo kylmäsäilytys on kuitenkin haaste tuommosella retkellä.

25.6.2015
misukka
misukka

Olisko tennari just siitä kiinni, et teillä oli 3 viikkoa vanhempi ku tämä nyt. Et olis "pitäny" olla kookkaampi. Tosaalta, noi sijaiset on vähän tommosia... ;)

Me käytiin esikon kanssa kokeilemassa melomista. Käveltiin/pyöräiltiin tohon lammikolle tuossa parin kilsan päässä. Siellä oli paikallinen purjehduskerho esittelemässä erilaisia kajakkeja. Niillä on aina kesän alkupuolella tuommonen kierros, että pääsee kokeilee melomista.

Meinasin alkuun, et esikko pääsee kokeilee mut lupasivat vahtaa noita pienimpiä sen verran, et mieki pääsin. Oli hauskaa.

Esikko polki omalla fillarillaan sinne, keskimmäinen potkupyörällään ja minä lykin rattaita.

Hyvin meni pari tuntia. :)

25.6.2015
misukka
misukka

Nythän ilmeisesti ollaan siirtymässä takaisin siihen vauvojen kiintean ruuan antosuositukseen neuvolassa, mikä oli 15 vuotta sitten, että 4-kuisille annetaan kiinteitä.

Tokihan tuossa vaikuttaa vauvan oma kasvukäyrä, lisäruuan antamisessa.

(Ja keskosille annetaan lisäruokaa aiemmin kuin täysiaikaisina syntyneille, jos olen oikein ymmärtänyt).

25.6.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo 4 kk lääkärineuvola oli. Neiti oli 4.5 kk sillo. Painoo ei ollu vissii tullu pituuteen nähden tarpeeks.. 3 cm pituutta ja 500g painoo. Soseet kyl maistuu neidille. Söis enemmänki jos annettas. Tarttee ny heinäkuun alussa kysyy jatkosta omalta terkalta. Nyt oli joku yli innokas sijainen..

25.6.2015
tennari
tennari

Ehkä ne sit kattoo jotai omaa käyrää et jos siltä tippuu ni sit täytyy jotai tehdä. Tiedä häntä..

25.6.2015
tennari
tennari

Aha. Meillä oli neiti neuvolassa 7.6 kg ja 65.1 cm ja lääkäri käski alottaa soseet.. Luulis ettei meidänkää olis tarttenu jos Misukka teidän pieni on pidempi ja painaa vähemmän.. taitaa olla eri säännöt eri paikoissa. Noh, me kyl ei paljoo niit soseita kyl vedellä edes ja mulle kelpaa täydet yöunet. 😊

25.6.2015
tennari
tennari

Tuvitus. Changen clubilaisille on nyt -40% ale. Eli käy ihmeessä kattelemassa josko jotain kivaa löytyis. Sen alen saa heti hyödyksi jos liityt samalla siihen clubiin.

Ja pidän sormet ja varpaat ristissä, että pienen pää olis nyt kasvanut.

Pigletille toivon rauhaisaa matkaa. Kurjaa jos pieni karjuu koko matkan kurkku suorana. Lyhyempikin matka tuntuu pitkältä, puhumattakaan yhtään pitemmästä pätkästä.

Vipelle ja tennarille kivaa treeniä! Toivotaan, että nkillä jatkuu seesteinen olotila muksujen kanssa.

Me lähdetään ens viikolla reissaa ympäri Suomea teltan kanssa. Eka etappi jossain riun huudeilla. Vieläkö majoitustarjous on voimassa?

Siitä viikonlopuksi Ilomantsiin sukukokoukseen. Tai ainakin lauantaipäiväksi. Seuraava etappi kaverin luo Keuruun kupeeseen, sieltä Tuuriin, ehkä Vaasan kautta Ouluun (ellei suoraan päräytetä) ja sieltä Kainuuseen Kuhmoon. Sieltä sit kotio. Pari-kolme viikkoa tuossa mennee...

Pikkujäbä oli keränny 3 viikon aikana 420g painoa ja 2,4cm pituutta. Eli 7340g ja 65,4cm. Vähän tippunu likemmäs normaalikäyrää. Jossain +2...3% huudeissa menee. Sanoi, että tuo kova liikkuminen alkaa vaikuttaa eikä puhettakaan soseista. Hetihän tuo oli kierähtämässä ympäri kun pöydälle laski.

Ja lääkärille huuti ku palosireeni niin että varmasti korvissa tuntui. Se kun yritti sydäntä ja keuhkoja kuunnella ni tuo päästi semmosia kiljahduksia että mulla korvissa soi ilman stetoskooppiakin :D

Ei tosiaan ollu paras hetki lääkärin tutkimukselle kun oli väsy ja nälkä.

25.6.2015
misukka
misukka

Jaksamista Tuvitus toivottavasti ei ole päässä mitään,vaan ois mitattu väärin.. Ja toivottavasti löysät jotkut bikinit ja pääsette kylpylään ilman vesirokkoa 👍

Misukallekin jaksamiset nopeaan rytminvaihdokseen..

Pigletille toivon että auto matka menee hyvin ja appivanhemmat on edes jotenkin siedettävä..

Tennarille hyvät treenit.. 

Meillä tänään pojan pistos ja mulla illalla treenit.. Siinäpä suunnitelmat tälle päivää.. SittenVarmaan ulkoilua yms.

Mukavaa päivää kaikille..

25.6.2015
Vipe
Vipe

Mihis meettee reissaamaan Misukka? Meillä.4 kk neuvola siirty sillo 2 viikolla ku tääl ei neuvolassa ollu lääkäriä..

Seuraava oliski sit se piikkineuvola. Yök.

Tänää taas harkkoihin. 😊

Eikä mitää hajua mitä sen jälkeen tekis..

25.6.2015
tennari
tennari

Aikainen herätys *haukotus*. Meillä on vauvan 4kk neuvola ja lääkäri heti aamusta. Ajat oli hiukka tiukassa kun piti tälle viikolle saada jotta ylipäätään saadaan käytyä neuvolassa ja lääkärissä about 4kk iässä. Ku ens viikolla sit lähdetään reissaamaan.

Joten 8.30 pitää olla jo neukkulassa.

Hyvä et laitoin kännyyn 2 herätystä kun nukahdin sen ekan jälkeen.

Tälle päivälle ei muita suunnitelmia. Kunhan nyt saa katraan hereille ja ittensä tolkkuihin.

Aikamoinen shokki eilisen puolikymmenen letkeän herätyksen jälkeen herätä ennen seiskaa...

25.6.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...