Juhannussunnuntai

Hyvää sunnuntaita mammat!😁

21.6.2015
teeko
teeko

Ai niin! Hanin tytölle synttärionnittelut!!

21.6.2015
misukka
misukka

Voi sitä hanin poikkista :S Ihme tapaus. Kauanko meinaat jaksaa sitä kattella? Jos ei siis ala tapahtumaan jotain kehitystä ajattelutavoissa.

Kiva, et tuvituksen pieni on paranemaan päin :) Toivottavasti pääsette sinne kylpylään. Mitäs siun ukkos tekee kun pyhät ollu töissä?

Hyvä, et srallan loma-ahdistus helppaa.

Ei me olla vielä päätetty, mihin lähdetään maissa käymään. Katellaan vähän kelin mukaan. Arskaahan tuo on lupaillut. Eli ainakin ulos laivasta :D Kiitos kaikille vinkeistä. Ajatuksen aihetta on ainakin.

Jiille hyvää matkaa Espanjaan! Ettekös nyt alkuviikosta ole lähdössä? Ei varmaan ehditä "törmäämään" täällä ennen teidän lähtöä.

Me ruvetaan tekeytyy liikkeelle. Vaikka laivaan pääseekin vasta puoli neljä, niin meneehän tässä hetki kun laittaa autoa parkkiin ja junalla+ratikalla terminaaliin.

21.6.2015
misukka
misukka

ihanaa että tuvituksen pieni on paranemaan päin! hyvää risteilyä misukan poppoolle! juu ovet on jo tulleetkin että odottavat vaan asennusta. ei vaan viitsi laittaa paikoilleen ennen kuin kaikki on valmista etteivät saa kolhuja 😁

21.6.2015
teeko
teeko

Huomentapäivää

Voi kun kuulostaa hyvältä teeko! :)

Laitoin just vauvan ekoille päikyille.

Isommat pojat saa mennä tunniksi ulos. Sitten syödään ja ruvetaan tekeytymään kohti Helsinkiä.

Pojat oottaa risteilyä jo malttamattomasti.

21.6.2015
misukka
misukka

mitäs suunnitelmia tälle päivää? mä menen hetkeksi kellariin pesemään suihkuja yms ja laittamaan muutaman laatan kiinni takkaan. muuten aion nauttia auringosta pojan kanssa 😊 mies menee laittamaan vielä silikonit noihin tiloihin tänään niin se pääsee huomenna alkaa tekemään lauteita saunaan. yks kaappi vielä vessaan kiinni ja kiukaan paikoilleen nosto niin sehän on lauteiden jälkeen valmiit pesutilat meillä!😁tai jos ovet vielä kiinnittäis 😉 kuukauden päästä on jo ihan eri meiningit kun niinä päivinä kun poika nyt saadaan mummilaan niin mä viimeistelen nuo pannuhuoneen ja varaston pinnat jotta nekään ei kaipaa enään kuin maalia sen jälkeen. sitten ei puutukkaan kuin takkahuoneen pinnat ja listat ja se olis valmis 😁

21.6.2015
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...