Päivä Tukholmassa

Mitäpä voisi tehdä Tukholmassa päivän aikana. Laiva on satanassa joskus 9.30 ja lähtee takas Helsinkiin klo 17 jälkeen. Tai jotain sellaista. Meinattiin käydä Kolmårdenissa mutta se on hirveen hintainen. Samoin se huvipuisto. Eli jotain edukasta mutta lapsille kivaa olisi mukava keksiä. Ideoita? Reissuun lähdetään Jussin jälkeen sunnuntaina eli Tukholmapäivä on ensi maanantai.

16.6.2015
misukka
misukka

Tai jos sää suosii, niin Skansenin ulkoilmapuistossa on kiva kierrellä. Vanhoja rakennuksia, eläimiä, nukketeatteria.. Eikä pääsylippu ole kovin kallis. Ja voi ottaa vaikka omat eväät mukaan ja etsiä piknik-paikan.

20.6.2015
Välitalo10
Välitalo10

En oo ikinä ite käyny koko Ruotsissa, mutta meidän perhe lehden mukana tuli tarjous Silja linellä päivä Tukholmassa ja kuljetus & pääsyliput Gröna Lundiin ja sitä haaveilen, jos onnistuisi!
Ja itseasiassa oli tarkoitus laittaa ketju onko kellä kokemuksia tuosta?
Meillä tietysti pienet lapset ei pääse niin paljon nauttimaan laitteista ikänsä ja kokonsa vuoksi

Keväisin ja syksyisin ollaan tehty viking linellä risteilyt lapsiperheporukalla että laivalla olo on lapsille tuttua vauvasta asti. Mutta siis yötä olis nyt ekaa kertaa... Ja mies mukana 😊 !!!

19.6.2015
Minnie
Minnie

Täytyy harkita tota Vasa-laivaa ihan tosissaan. Ihan jo teekkarina :D Ei vaan parane mainita Paavo Nurmen patsasta siellä :D

17.6.2015
misukka
misukka

Me oltiin kolmådenissa 2012 kesällä. Meitä harmitti ihan hirveesti portilla ne maksut mutta kun siellä asti oltiin niin... Mutta täytyy kyllä sanoa että ainakin silloin oli aivan täysin hintansa arvoinen päivä. Siis ihan toista laatuaan kun vertaa näihin esim suomessa oleviin eläpuistoihin missä häkissä voi nähdä nukkuvan (masentuneen?) eläimen. Oli ikimuistoinen päivä ja mä haluan käydä siellä sitten joskus toistekkin vaikka en edes mikään eläintarha ihminen ookkaan.=)

Ja kiitti tästä viesti ketjusta. Mekin lähdetään telttailemaan ja varmaan tullaan tukholman kautte kotia niin täältä saa kivoja tärppejä! *peukuttaa*

17.6.2015
myrmeli
myrmeli

Me on oltu päivä Tukholmassa.

Kuninkaanlinnan vahdinvaihtoa kannattaa käydä katsomassa. Teidän isompia poikia varmaan kiinnostaa.

Me käytiin NK:n tavaratalossa.

Tukholman metrolla kannattaa kanssa matkustaa.

16.6.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...