Aurinkoista tiistaita!

Hyvää huomenta kaikille!!:)

9.6.2015
memmu
memmu

Kiva et tennarin esikko jaksaa pyöräillä :) Noi pienet osaa kyl yllättää energisyydellään.

Voihan rähmä sentään. Meillä taitaa huomenna olla päivystyskäynti edessä. Tuon vauvan vasen silmä rähmii ihan järkysti eikä siihen nyt pysty edes tissimaito. Kahdesti oon jo tänään tirauttanu silmään maitoa mut rähmii sitkeesti. Semmosta ällön vihreetä vieläpä. :/ Viimeksi maito autto kun oikea silmä rähmi.

9.6.2015
misukka
misukka

Voihan pirulainen, ukko joutuu jäämään illaksi töihin. 😯 Mennään siis tyttöjen kesken synttäreille. 😊

Esikko ajaa hirmusia lenkkejä pyörällään. 😊 Mukavaa et on reipas.

Nki sanoo sit ukolleen suorat sanat. Ja älä kuuntele selityksiä. Mutta auto ja muut raha asiat on pientä siinä et sinä ja lapset voitte hyvin.

Heh, meilki pikkuneiti touhotti hirveesti tos leikkimatolla ja äsken ku käännyin kattoo ni mahallaan nukkua tusjottaa tuossa siskon legopalikka melkein pään alla.. 😀

9.6.2015
tennari
tennari

Sulla on kehnot lähtökohdat nki tuossa autojutussa. Miehes vaan käyttäny sua hyödyksi ja sulle ei jää mitään. Tivottavasti sulla on todisteet, et mitä oot hommannut. Muuten ei jää käteen mitään.

Meidän pienin reenaa ihan tosissaan tuota kääntymistä nyt. Äsken meni ees taas mahalleen ja takas selälleen. Ja taas uudestaan. Harmi ettei ollu kameraa likellä et olis saanu videolle. Nyt ku on kamera ni tuo väsy ja meni hermot koko touhuun.

Ja näköjään nukahti puolittain vatsalleen tuohon leikkimatolle :D

9.6.2015
misukka
misukka

Huomenet

Ihana Vipen esikko! :) Vai omilleen muutti jo :D

Toivotaan, etä pigletin pieni viihtyis kärryissä. Mä olen tuon meidän pienen laittanu silleen kärryihin et selkänojaa nostanu ekan pykälän ylöspäin. Vähän näkee sieltä reunan yli jotain ni on paljo tyytyväisempi ku ihan vaaterissa. Meillä tuo vauvan koppa on aina kovin lyhyesti käytössä...

Ai tänään oli pelargonin huki pissileikeissä.

Meillä meni yö taas ihan keturalleen. En tiedä mitä toi vauva vonku ja ähräs pitkin yötä mut ei ainakaan nukkunu.

Puolen viiden maissa käytiin vaihtamassa puolityhjä vaippa ja otin kainaloon nukkumaan ni parilla herätyksellä nukuttiin puoleen ysiin.

Ihanaa kun noi isommat on niin automaattiohjauksella aamut ettei tarvii kuin kinasteluihin ärähtää. Aamupalat hoituu ja vaatteetkin löytää ennen pitkää päälle. Tuo keskimmäinen vetkuaa vaatteiden kanssa.

Nyt jannut on jo pihalla.

Mulla ei mitään suunnitelmia tälle päivää. Kunhan toi pyykkikone tuossa pyörittää vaatteita taas.

Jossain vaiheessa pitää kyllä kuhtuu joku korjasja sitä kahtoo kun ei halua luukkua avata. Keskimmäinen on siinä roikkunu ni se lukituksen avaus ei nyt oikein pelitä :/ Sitä saa ootella helposti tunninki ja käydä välillä nytkyttelemässä että aukeaa.

9.6.2015
misukka
misukka

Just harkoista kotiutuneena vaatteiden vaihto kahvin jälkeen. Sit muksujen ulos. 😊 Tarttee tolle pienemmälle vaihtaa rattaisiin jo istuinosa kun ei sitä huutoo kuuntele hullukaan ku herää vaunuissa kesken ulkoilun..

Illemmalla kaverin pojan synttärit johon koko perheen voimin suunnataan. 😊

Huomenissa mennään sit Jyväskylään lasten kaa miehen veljen luo serkkuja moikkailee. 😊

9.6.2015
tennari
tennari

Teekolle mukavaa päiväkoti ulkoilua ja talleilua.. Jokos alkaa kellari oleen hyvässä vaiheessa?

9.6.2015
Vipe
Vipe

Huomenta..

Tänään on pelargonin vuoro aloittaa aamu pissa show:lla 😄 ei sais nauraa 😁

Meillä muuten tolla pojalla vaihdettiin jossain vaiheessa yövaippa teippivaippaan.. Housuvaippa alkoi vuotaan vaikka oli kilojen puolesta ihan sopiva,sitten vaihdettiin isompaan housuvaippaan joka oli kilojen puolesta iso,mutta ei Siis koon puolesta ollut mitenkään väljä,mutta ei sekään oikein pitänyt yöllä,joten kokeiltiin sitten vielä siitä isommasta koosta teippivaippaa ja sen sai niin ettei vuotanut.. Poika oppi yö kuivaksi vähän reilu kaks vuotiaana eli varmaan alle 2 vuotiaana oli tämä ongelma..

Toivotaan piglet että tyttö tänään viihtyis vaunuissa.. 😊 monesti sitä odottaa että elämä helpottuisi,mutta sitten taas toisaalta toivoo ettei vauva kasvais 😄 hirveä ristiriita tilanne.. 

Meillä toi esikoinen on nyt niin isoa poikaa,kun täyttää huomenna 3.. 😄 Eilen teki itse itselleen aamupala leivän ja sitä edellisenä päivänä muutti omilleen (teki kodin pieneen nurkkaan) ja ajoi siellä partaansa 😂

Tänään ei ole juurikaan suunnitelmia,ulkoilua,varmaan kauppaa ja sitten illalla jumppaan,vuorossa ois vatsa pakara treenit 😄 pitää alkuviikosta ottaa kunnon liikunta pyrähdys kun huomenna multa poistetaan toi hammas,niin sitten ei heti pääse liikkumaan. 

Mukavaa päivää kaikille.. Tuvitukselle piti sanoa että tosi kiva tukka,varmaan kevyt ja kuitenkin pitkä.. En tiiä tosin sopisko itselle.. Yleensä jos ihailee jotain vaatetta tai hiuksia mutta jos kokeilee itselle,niin ei näytä yhtään niin hyvältä kuin toisella 😜

9.6.2015
Vipe
Vipe

huomenta! ai ku väsyttää.. mennään avoimen päiväkodin kanssa puistoon niin poika juoksi Jaloissa koko aamun et joko mennään niin ei meinannut tulla lähtemisestä yhtään mitään.. sieltä sit tallille ja ehkä iltapuhteena käyn kellarissa. mikäs ihme sillä pelargonin lapsella on tullut öiden kanssa😨 pigletille tsempit vauvan kanssa! meillä sai koira superpaljon liikuntaa kun poika oli vauva kun ei tuo meidän poika kanssa nukkunut kuin jos vaunut oli liikkeellä

9.6.2015
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...