Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kaksosia odottavat tai jo saaneet

Heippa! Ajattelin että voitasi vähä jakaa kaksosraskauden oireita ja elämää synnytyksen jälkeen. Oon nyt rv 9+3 ja pahoinvointi on vienyt voimat ihan täysin! Oottelen kovasti että alkais jo helpottaa.. Kertokaa omista rauskauden aikaisista jutuista! :)

8.6.2015
JonnaEmilia93
JonnaEmilia93

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

15.10.2017
Sasa0000
Sasa0000
3 years, 4-month-old toddler

...Meilä on suvussa kaksosia. Tiiä sitte onko taikaa että Son suku vika ;) kuinka vain. Olen onnellinen ♡ :)

19.11.2015
Jansculi
Jansculi

Mie voin taas kertoa erittäin helpon raskaus uutisen kaksosten osalta...
En ees tietty olevani raskaana koska kuukautiset tuli aivan normaalisti!!! Painoa ei kertyny, eikä maha kasvanu. . . Oliki pikkunen järkytys ko heinäkuun kuukautisia ei kuulunu! Menin neuvolaan kun vihdoin oli täti tullu lomalta ja täti kokeilee kädellä noin tuntumaa missä kohtu olis.. tittidiiiiiì :) tämä on kyllä Hmmm. . Olisko 20vko :o
MITÄÄÄÄÄ ÄÄÄHHH ?????
Ei voi. Mentiin ultraan. Kyllä. Sielä vauva. HEI. Kaks :D :D raskaus oli tooosi helppo ja nyt mulla on ihanat kaksos tytöt ;) ♡♡♡
siitä ultraan ja

19.11.2015
Jansculi
Jansculi

Ei ole suvussa kummallakaan, mutta neljäs raskaus mulle, sehän vähän nostaa "riskiä" mitä enemmän lapsia. Aika jännää kyllä odotella. On niin eriasia saada yksi tai kaksi samalla, varsinkin, kun sitten olisi jo kolmen sijasta viisi lasta!

14.8.2015
mama1985
mama1985

mama1985 mul on semmonen käsitys et voi olla joko yks tai kaks. Mut en tiedä varmaks. Varmaan parin viikon päästä selvii lisää. Onko suvussa kaksosia? sehän on yleistä että periytyy 😊

14.8.2015
niksu_hilja
niksu_hilja

Ja oireet on ihan kamala oksentelu, järjetön väsymys, tukka tihkuu rasvaa.. jos ultran viikkoihin luottaa, niin tein haamutestin jo 3+0! Neljällä viikolla selkeä plussa.

14.8.2015
mama1985
mama1985

Onko kaksosilla yksi vai kaksi ruskuaispussia, vai riippuuko se raskaudesta? Viikoilla 6+3 ultrassa yksi ruskuaispussi, mutta ultraaja ei ollut varma löytykö kaksi sykettä. Oli hassusti piilossa sikiö. Nyt sitten odotellaan ja jännitetään kaksi viikkoa uutta ultraa!

14.8.2015
mama1985
mama1985

ttanjah kiva kuulla, että kaikki meni hyvin. Onnea identtisistä kaksosista. Meillä oli rakenneultra tällä viikolla ja kaikki hyvin. 2-tyttöä tulee, mutta ei ole identtisiä.

14.8.2015
niksu_hilja
niksu_hilja

niksu_hilja, hyvin meni. Siellä edelleen 2 kappaletta oli ja liikkuivat koko ajan. Niskanturvotus oli ok ja yhteinen istukka on lapsilla, eikös se silloin tarkoita, että ovat identtiset? 😊 Seuraava lääkäriaika 2.8.

9.8.2015
ttanjah
ttanjah

ttanjah miten meni ultra? :) toivottavasti kaikki oli hyvin!

8.8.2015
niksu_hilja
niksu_hilja

niksu_hilja, joo tämän viikon perjantaina on niskanturvotus ultra, jännittää, että onko kaikki hyvin...

3.8.2015
ttanjah
ttanjah

ttanjah.. voi ei, tosi kurjaa 😕 oon pahoillani! toivotaan että tälläkertaa menee kaikki hyvin, vaikeuksien kautta voittoon. Onko sulla ensimmäiset lapset tulossa? kohtahan sulla jo on ensimmäinen ulra ja sit saat tietää enemmän, onko identtisiä vai kuinka 😀 kiva, et pahoinvointi on jo ruvennut helpottaa. Mulla kesti viikolle 15 asti, enempi ja vähempi päivästä riippuen. Nyt viikkoja 18 ja olo on muuten ihan hyvä, paitsi maha kun kasvaa niin kipuja riittää alamahassa ja alaselässä. Rasitus ei tee hyvää.

30.7.2015
niksu_hilja
niksu_hilja

hei! olen kokenut 3 keskenmenoa, koska kikpirauhasissa oli vajaatoiminta. Neljännen kerran raskaana ja menin varhaisultraan viikolla 7, sieltä löytyi 2 alkiota,joiden sydämmet löivät. Nyt viikkoja 11+5 ja pahoinvointi alkaa helpottaa. Pahin pahoinvointi oli viikoilla 8-10, ja voimat olivat tosi vähissä. Toivon parasta että tälläkertaa kaikki menisi hyvin 😊

29.7.2015
ttanjah
ttanjah

kivaa, et sait jo niin aikasin tietää kaksosista😊 sulla on varmaan kohta sit se 12vk ultraki? siinä sit taas saa vielä lisää infformaatiota 😊 Mulla on sit elokuussa seuraava ja se on rakenneultra sitten 😊 ei sitä kyllä varmasti osaa omalla kohdalle odottaa kaksosia, vaikka suvussa olisikin niitä enemmän, tuli varmasti yllätyksenä. Mulla on ihan muutamat kaksoset vaan suvussa ja aika kaukaisia, niin en kyl osannu yhtään odottaa, mut oli kyl ilonen yllätys 😊 ihanaa et sun äiti on innostunu ja hankkinu jo kaikkea, muistan ku mun äiti hankki kans kokoajan kaikkea kun esikoista odotin ja hankkii edelleenkin jatkuvasti, kun on niin sekasin 😆 odottaa jo nyt et kaksosten sukupuoli selvii niin pääsee niillekkin ostelemaan kaikkea 😂 meil on ennestään aika paljon tavaraa ( varsinkin tytölle ), mut on hankintojakin ja PALJON! Noi rattaat on just yks isoin hankinta, kun mä haluan hyvät koska mulla ei oo autoa ittelläni käytössä ja liikutaan aika paljon. Oon kuullut paljon hyvää easywalkerseista ja emmaljunga double vikingeistä ainakin. Mut ei noi kovin halpoja oo 😯 ootko sä vielä miettiny mitään rattaita? ootko kerenny vielä miettimään kelan tukia, että otatko äityispakkauksia vai rahaa? niitähän saa valita 3kpl. esim 2 pakkausta ja 1 raha ( 140€ ) tai miten vaan 😁 vitsit pitäis jotaki listaa rupee väsää mitä kaikkee tarttee, helpottaa sit kun sukupuolet selvii. Mulla ei oo aavistustakaan kumpii olis mut mieles on ollu et tyttö ja poika tai poika ja poika, kaikki vaihtoehdot on hyviä. niinkun sanoit, tärkein et että olis terveitä ja tulis turvallisesti maailmaan 😍

27.6.2015
niksu_hilja
niksu_hilja

Mulla oli eka neuvolakäynti rv 8+5 ja silloin ultrasivat. :) Silloin ei ainakaan näkynyt seinämää välissä. Saattaapi munki vauvelit syntyä joulukuun puolella! :) Meillä on molempien suvussa kaksosia , joten toisaalta oli odotettavissa, mutta silti oli ylläri ku lääkäri kertoi asian. Mun äiti on ihan yli-innokas, on ostanu jo pinnasängyt ja jotai vaatettaki :D Kyllä niitä hankintoja pitää varmaan alkaa pikku hiljaa tekeen että ei tarvi sitte kaikkia kerralla ostaa. (: Mietinnäs ollu että minkälaiset rattaat/vaunut kannattais hommata. Ootko sä tehny vielä hankintoja? Mulla jotenki aavistus että olisivat tyttöjä, mutta ei oo väliä kumpiako tulee, kun vain turvallisesti saadaan heidät maailmaan! ❤️ Onko sulla vielä kutinaa kumpiako olisivat? (:

26.6.2015
JonnaEmilia93
JonnaEmilia93

Ei oo kun viikko eroa meillä 😊 mulla on laskettuaika 31.12, mutta kun olin tossa ekassa ultrassa niin kätilö sanoi, että harvoin ne kaksoset loppuun asti on. Eli eiköhän Joulukuun aikana vauvat synny 😊 miten ne neuvolassa osas jo kertoa, että odotat kaksosia vai ootko ollut varhaisultrassa? :) identtiset on kyllä omalla tavallaan kans niin ihanat, onko mitään aavistusta kumpia olisivat? meillä vauvat ei oo todennäköisesti identtisiä, ne oli omissa pusseissaan ja ilmeisesti niillä oli omat istukatkin. Harmi että pahoinvointia vieläkin on.. ootko saanu neuvolasta mitään apuja? ilmeisesti kaksosia kun odottaa niin oireetkin voi tulla just tupla pahana 😯 mullakin on välillä vielä tosi etova olo ja tänään jopa oksensin, mutta luulen että se johtuu noista vitamiineistä ja raudasta kun mulla on ongelmia niiden ottamisessa 😯 ootko kerennyt vielä miettiä mitään hankintoja? onko teillä suvuissa kaksosia että onko kokemusta yhtään 😊 ?

26.6.2015
niksu_hilja
niksu_hilja

Olipas kiva ku joku löysi tämän keskustelun! Mulla alkoi nyt rv 12 ja pahoinvointi ei oo helpottanu vielä.. 😩 Väsymys kumminki on vähä vähentyny! :) Ekalla neuvola kerralla sanottiin että identtiset olisivat, mutta katsotaan mitä np-ultras ollaan mieltä. Tämä on mun ensimmäinen raskaus, joten kaikki on ihan uutta ja ihmeellistä! Laskettu aika on 8.1-16. Onkos sulla tiedossa ovatko identtiset? (: Ja koska sulla laskettu aika? (:

26.6.2015
JonnaEmilia93
JonnaEmilia93

Moikka JonnaEmilia93 ja muutkin 😊 olisi tosiaan mielenkiintosta lukea muidenkin kokemuksia. Itselläni alkoi tänään 13rv ja viikko sitten sain tietää odottavani kaksosia. Ollaan erittäin iloisia ja onnellisia, vaikka raskaus hieman jännittääkin ja kaikki tuleva. Meillä on myös kohta 2v tytär, joten vähän on kokemusta ennestään ja tämä raskaus on ollut huomattavasti hankalampi kun edellinen. JonnaEmilia93, toivottavasti pahoinvointi hieman rupee helpottaa. Mulla vähän parempi jo, mutta välillä etoo 😯 milloin sulla on laskettuaika? tiedätkö odotatko identtisiä kaksosia? onko ensimmäinen raskaus? :)

25.6.2015
niksu_hilja
niksu_hilja
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...