Telttaretki, trangia ja yksi vuotiaan ruoka, IDEOITA?

Ollaan suunniteltu telttaretkeä naapurimaahan. Mä kaipailen ideoita mitä syöttäisin tuolle yksi vuotiaalle? Aamulla tietysti puuroa leipineen, välipalaksi hedelmää tai sosetta purkista, mutta mitä ihmettä syöttäisin lämpöiseksi ruoaksi? Jonkin verran neiti syö meidän kanssa samaa mutta sormiruokaillen. ja jollain parkkipaikalla tuo ei onnistu. Purkkiruoan tietysti saa lämpöiseksi kun sitä pitää lämpöisessä vedessä mutta kertokaas mitä vaihtoehtoja teille tulee mieleen? Edellisinä vuosina ollaan syöty paljon eineksiä, esim italian pataa tai nuudelia jne mutta nuo sisältää paljon suolaa ja mausteitakin... Niin ja tietysti toiveissa olisi päästä mahdollisimman helpolla jotta siihen syömiseen ja ruoan valmistukseen ei kuluisi hirveesti aikaa...

2.6.2015
myrmeli
myrmeli

Yritettiin tilata teltta Saksasta mut se meni liian vaikeaksi. Haettiin sit vähän simppelimpi mut toimiva teltta Biltemasta. 6 mahtuu oikein hyvin nukkumaan ja toinen puoli toimii eteisenä. Korkeutta pari metriä, et isännyskin saa seistä suorana siinä keskikohdalla.

Viime kesänä meillä oli telttavieraita ni kun puolet nukkujista oli lapsia, oli tilaa oikein mukavasti. Vieraiden koira nukku häkissä eteistilassa.

Voin kattoo, jos siihen telttaan löytyy vielä linkki.

 

Se video on vmw-muodossa. Se oli joku windowsin oma moviemaker, jolla sen tein. Mulla näky Media playerillä ihan hyvin. Mut siinä on joskus jotain bugeja ollu mullakin, ettei kaikki näy.

Ja just ne äänet yritin minimoida pois :D Hassua jos vain ne kuuluu...

2.6.2015
misukka
misukka

Tuli muutes mieleen misukka että se peppukiito video niin en saa sitä näkyviin. Siinä kuuluu vaan ne äänet...mitkä siis olit yrittäny poistaa=)

Onx se mahdollista vai onko se vaan musta johtuvaa?

2.6.2015
myrmeli
myrmeli

Joo kyllä meillä "autojääkaappi" on mutta sitä onko se koko aikaa kylmänä niin sitä ei tiedä kukaan. Esim lauttamatkat olis ainakin ja sitten yöt jos ei oteta/saada sähköpaikkaa... 

Mietiin että trangias on se paistinpannu osakin että munakas olis yksi hyvä kans mutta mitäs sitte ku se kanamuna hajoo sinne jonnekkin pussin pohjalle ja aurinko sitä sitten välillä lämmittää niin mahtaa olla hyvät hajut loppu lomasta...=)

Leikkaa kyllä ihan tyhjää...

Millanen teltta teillä misukka olikaan? muistan että kirjoitit siitä täällä jotain. Tilasit sen jostain ulkomailta? Joku äärettömän hieno ja iso?

Meidän kolmen hengen teltta on uuden tulokkaan ja lasten kasvettua jäänyt pieneksi niin pitäis uusi hankkia...

2.6.2015
myrmeli
myrmeli

Onko teillä miten kylmäsäilytysmahdollisuutta eli jotain autojääkaappia tms?

Tekis jonku kasvissosekeitonsuolattomana ja siihen sit vaihdellen säilykelihaa tai pala makkaraa. Jos pakastais annoksittain, vois säilyä viileänä pidempään. Etenki autokaapissa.

Ite oon pohtinu, et telttareissuille pitäs hommaa semmonen kolmineuvonen autokaappi (12/230V/kaasu). Ne on vaan hitokseen kalliita.

Mekin telttaillaan tänä kesänä mut toi meidän pienin ei toivottavasti vielä kk päästä kaipaa kauheesti soseita.

2.6.2015
misukka
misukka

up

2.6.2015
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...