no niitä lähipäivien ruokia? :)

Mitäs evästä teillä on suunnitelmissa? :)

1.6.2015
riu
riu

meillä oli eilen uunilohta, bataattiranskalaisia ja auradippiä sitä jäi mulle viel täks päiväks joten poika saa syödä purkkiruuan hoitopäivän jälkeen. Huomenna teen jauhelihakastiketta ja spagettia parin päivän satsin. Perjantaina meen juhlimaan mun synttäreitä kavereitten kanssa grillauksen merkeissä. Lauantai taitaa mennä mäkkäri linjalla äitillä ku poika on mummilla päivän ja sunnuntaina mennään pojan papalle syömään. :)

2.6.2015
zennaes
zennaes

Hei. Mul olis kilon jauheliha, kuis sitä kebabii tehdään? Ihan uus juttu mulle mut vois kokeilla ehkä.. 😊

2.6.2015
tennari
tennari

meillä kasvis sosetta ja velliä   pojallani on vasta hampaan alkuja .

1.6.2015
jatta25
jatta25

Eilen ja tänään Makaronilaatikkoa. En tiiä sitte mitä muina päivinä tekis, täytyy jotaki keksiä :)

1.6.2015
simpura
simpura

Tätä asiaa pitänee vähän pohtia. Eilen syötiin makaroonilaatikko loppuun. Jauhelihakastiketta on vielä vähän, että saadaan keskimmäisen kanssa lounas. Esikko syö siellä futiskoulussa.

Kananugetteja ja jauhispötkylöitä on pakkasessa, ne varmaan tuhotaan tälle viikkoa. Muutenkin meidän ruuat tulee nyt löytymään pakastimesta. Tuli tilattua se hiton fillari esikolle ni nyt kitsastellaan ruokashoppailuissa. Se kun kustanti pari sataa enempi ku suunnittelin.

Eli pakastimelle suuntaan tänään. Possun ulkofilettä siellä on iso mötkylä. Eiköhän siitä evästä saa hetkeksi. Teen varmaan kastikkeita ja kiusausta siitä ainakin niin on useammaksi päiväksi.

1.6.2015
misukka
misukka

Meillä oli eilispäivänä italianpataa piiiiitkästä aikaa. Sitten illemmalla ihan vaan raakamakkaraa ja munakokkelia. Tänään illalla ois kermasipulilohta, päivällä lapset syö varmaan mummin luona miun hammaslääkärin aikana :) En malta uottaa että uusien perunoitten hinta laskee! Sen jälkeen niitä on meillä harva se päivä 😂

1.6.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...