hyvää alkavaa viikkoa! :)

Se ois taas maanantai 😊

1.6.2015
riu
riu

Nki:lle vielä, käytä tyttöä terveyskeskuksessa lääkärillä. Samalla saa otettua virtsakokeen, ja muut tarvittavat testit. Voimia!

1.6.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nki, jos tyttö on kipeä, anna hänen syödä ja juoda sitä, mikä maistuu.

1.6.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niin ja kastemekosta piti sanoa että meillä miehen äiti tarjosi kastemekkoa,muttei onneksi löytänyt sitä niin tuli meidän suvun puolelta sitten.. Ja päätin että jos myöhemmin löytää niin musta on hyvä peruste että haluaa kaikki lapsensa samassa mekossa kastaa.. 

Ymmärrän että poikkiksen suku haluaa kastemekkonsa käyttöön,mutta hyvät perusteet sulla kyllä on.. Että ois kastettu lapset samassa mekossa ja mekko jäisi omille lapsille käytettäväksi.. 

Vaikeita asioitahan nuo on..

1.6.2015
Vipe
Vipe

Nki,ovat seurustelleet pikkasen päälle vuoden oisko 1v ja 3kk.. Mutta joo katsotaan mitä aika tuo tullessaan. 

Tammi meillä pojalla todettiin lastenreuma noin vajaa 2 vuotta sitten,oli silloin 1v 3kk mutta hänellä kävely huononi niin hiljalleen ettei sitä tajunnu edes kuin joka päivä näki,käveli hassusti ja sitten aamuisin alkoi kieltäytyä.. Öisin heräsi usein itkemään.. Mutta meillä ei kävely loppunut kokonaan vaan konttaamaan ei pystynyt.. Meillä tosin lonkat oli kunnossa ja tulehdukset oli polvissa ja nilkoissa ja ranteessa ja monessa pienessä nivelissä.. Toivotaan parasta teille,lonkat on kuulemma hankala paikallis hoitaa,kun pitäis lapsen maata seuraava vuoro kausi tai ainakin puoli makuulla olla.. Polvien paikallispistojen jälkeen saa sentään istua.. Toivotaan että saatte nopeasti hoitoa ja selvyyden asiaan.. Ja ettei ois mitään vakavaa.. 

Meillä pojalle otettiin taas pienen tauon jälkeen pyörä ja on venähtänyt sen verran että jalat yltää kunnolla polkimille ja heti oppi polkemaan..

1.6.2015
Vipe
Vipe

ootko sä nki mitannu lämpöä tytöltä. Jos se on kipeä.

1.6.2015
misukka
misukka

Onnea, marjaana, pienestä prinssistä!

Muistan sinut toki. Ihanaa, että lopulta teillekin pieni suotiin.

1.6.2015
misukka
misukka

Moikka!

Muistaakohan kukaan enää?! :)

Vuoden ollu aika lailla hiljaiseloo täältä ku on ollu niin kiirettä elämäs.. Kolmen keskenmenon jälkeen meilläkin tärppäs, just ku oli varattu aika tutkimuksiin :) Meillähän siis ennestään yks yhteinen lapsi ja mulla kolme aiemmasta elämästä. Kaks viikkoa sitten syntyi meidän pikkuprinssi. Samuli Putron sanoin: synnytys oli vaikea, hikoili myös hoitaja :) Aikamoista härdelliä ollu nää viikot ku heti iski vatsatauti koko sakkiin, pl.kuopus. Nyt alkaa elämä voittamaan :) Kesä onkin yhtä hullunmyllyä ku kolmet synttärit, yhdet rippijuhlat ja yhdet nimiäiset pitäis järjestää. Onneks isännällä on pitkät lomat, ja lisäks isyysvapaat siihen päälle. Vois muuten jäädä muu pesue ilman ruokaa, tää poika ku on aikamoinen tissitakiainen. Ihan mielenkiinnolla huomenna menee neuvolaan puntarille..

1.6.2015
marjaana
marjaana

Onpas hurja juttu, tammi. Jänskää, että noin yllättäin tuli tuommoinen. Toivottavasti selviää nopeasti, mikä vaivaa.

Ei kai toi meidän pieni nyt jo tee hampaita. Kauhia kiukku ja tiukasti tunkee nyrkkiä suuhunsa. Nälkäinen ei oo. Minä kyllä toivon, ettei oo hammaskiukkua. Ei ikenissäkään mitään tunnu eikä näy.

1.6.2015
misukka
misukka

Meillä oli yksi virsi pienimmän kasteessa. Ystävä sä lapsien, muistaakseni.

Teillä onkin hani nyt neuvottelun paikka. Kummassa mekossa kastatte.. Aika paha kyl.

Meillä oli ihanan helppoa. Isännän puolelta ei ollut mitään perintökolttua vaan mä tein kun esikko kastettiin. Kaikki on kastettu samassa mekossa. Eikä siihen edes ole vaaleanpunaisia nauhoja :D Siniset nauhat on nepparilla kiinni. Sen verran mä varauduin, et jos joskus kävis vahinko ja tuliski tyttö. Mut jos niin kehnosti käy, ni tarttee sit tehdä se pinkki nauha sitten erikseen.

Kastekulho on isännyksen oma. Sai sen omilta kummeiltaan kastelahjaksi.

Kauhee paikka olis kyl jos pitäis sumplia monen perintökalun välillä, et mitä käytetään...

1.6.2015
misukka
misukka

No enpäs saanut täysin lämpimänä syödä. Kiitos tuon keskimmäisen. Se ehti piirrellä ja sotkea esikon lehden sillä välin kun latasin sille ruokaa lautaselle... Huoh. Hiukka rasittava pikku tuholainen...

1.6.2015
misukka
misukka

Milloinkas Jiitä Epsanja taas kutsuu? Juhannukselta vai jo ennen? Ja superhienoa, että pippalot sujui hyvin :)

Toivottavasti Srallan poitsu saa uuden pyörän nopsasti haltuun ni uskaltaa taas kulkea ilman sydämentykytyksiä.

teekolle hyvää talleilua. Tässä ainaki alko just pienesti ripsuttaa vettä :/

Onneksi viime hetkellä kaivoin esikolle sadetakin mukaan sinne futiskouluun. Meinasin, et on hyvä sää ja arska paistaa mut eipä olekaan enää.

Meillä on uudet potut kiehumassa ni kohta lounasta. Vauva vetelee aamupäikkyjään kopassa. Saisinkohan mä syödä ruokani lämpimänä.. Toivotaan. Ei meinaan ole kovin usein sitä ihmettä käynyt. Tuo ihan järestään herää aina just silloin vaatimaan ruokaa kun mulla on lämmin ruoka nenän alla.

1.6.2015
misukka
misukka

huomenta! täällä tänään tallipäivä. jos ei ala sataa niin käydään jonkin verran laittaa laitumia kuntoon pojan kanssa. joku päivä sitten laitetaan ne kokonaan kun otetaan mun mies mukaan ja muukin porukka kasaan. ihanaa että j.n juhlat meni nappiin😁 misukalle hyvää futisäitiyttä! ;) toivottavasti srallan poika oppii nopeasti uuden pyörän hallinnan ja pääsee jännityksestä eroon! riulle jaksamista aamuvireän vauvan kanssa 😁 ja vipe: kovasti tsemppiä! mä todella toivon että se nainen muuttuu lapsen myötä ja että veljesi pitää puolensa. onneksi tulevalla lapsella on ainakin hyvä isä! paljon paljon haleja sulle täältä!!💞

1.6.2015
teeko
teeko

Huomenta

Meilläkin herättiin taas puoli seitsemän. Enkä saanut suostuteltua jatkamaan pötköttelyä. Nyt sit alkaa väsyä. Imee tuttia ja pötköttää kyljellään tuossa leikkimatolla.

Isommat pojat heräs just.

Esikolla tänään eka jalkapallokoulupäivä. Tämän viikkoa leikin siis sockermamaa :D

riulla on menoa ja meininkiä. Toi hampilääkäri ei kuulosta kivalta.

Täytyy tunnustaa, et en olisi Vipen veljeltä toivonut tuollaista uutista. Tai olisi edes vaihtanut akan vähän parempaan yksilöön ensin.

Vai että suuri murhe kun ei saa viinaa ottaa. Sepä kertookin jo paljon tätyskän arvomaailmasta.

Toivotaan 🙏 todella, että se akka muuttaa ajatusmaailmaansa. Vaikka valitettavasti tosi epätodennäköistä :(

Surettaa se siun veljes tosi kovasti. Että osuki tuommonen naikkonen kohdille. Paremman olisi varmasti ansainnut.

1.6.2015
misukka
misukka

Riulla taas puuhaa.. Teillä on tarkka vauva,ootko kokeillut asettaa sen sisäistä herätyskelloa soimaan myöhäisemmäks 😂

1.6.2015
Vipe
Vipe

Maanantai ja miehen eka virallinen loma päivä 😊 

Meillä on vauvan kanssa tänään eka puistojumppa.. Se on sellainen 3 viikon tiiviskurssi,on 2 kertaa viikossa.. Sitten illalla on vauvauinti lisäksi,sekin on eka kerta kun mennäänkylpylälle..

Eilen vauva oli vähän sitä mieltä nyt aletaan seisoskella,mutta itse en nähnyt kun epäonnistuneen yrityksen mutta mun äiti sanoi että se seisoskeli illalla kun oltiin pois.. Mutta en tiedä seisoskeliko sillei 90 asteen kulmassa kuin aikaisemminkin vai seisoko ihan suorassa.. Mä olen vähän vaativa,noiden taitojen suhteen ennenkuin markkaan ne kirjaan.. Sama ensimmäisen sanan suhteen olen tarkka,ei riitä että lapsi sanoo sanan,vaan sen pitää tulla niin että osaa toistaa sen pyydettäessä tai että varmasti tietää mitä tarkoittaa eli sanoo sen Aina oikeassa paikassa.. 😄

No mutta siis tänään seuraillaan sitten että nouseeko toi kunnolla seisomaan vai ei..

Sitten vielä pitäisi tilata pojan synttäri leipomisiin tarvikkeita,Kun kaikkea ei Saa kaupasta.. Piti eilen tilata mutta unohtui ja tänään on tilattava että ehtii tulla..

Eilen isoveli tipautti aika pommin.. Niille tulossa vauva.. No,iloinen uutinenhan se on,mutta kun tämä tyttönen,on vähän ollut sitä mieltä että jos Saavat oman lapsen niin veljeni kummius raukeaa,eikä hän Enää voi ikinä nähdä meidän poikaa,koska on oman lapsen kanssa.. Eikä tämä kyllä ole äiti tyyppiäkään,mutta kyllähän ihmiset oman lapsen myötä muuttuu,Joten toivotaan sitä.. Nyt vaan kun raskaus uutinen tuli,niin surullista oli että melkein ainoa mitä Sanoi,oli että ärsyttää kun pitää olla ilman viinaa 😭 luulisi olevan pieni asia,kun Saa kantaa ihanaa palleroista sisällä.. Veljestä tulee ainakin hyvä isä,jos on edes puoliksaan sellainen mitä oli meidän pojan kanssa ennen kuin alkoi seurustella.. Ja mä elättelen pientä toivetta että jospa se lapsi lopulta vähän yhdistäisi meitä ja tyttöystäväkin tajuaisi että ei voi itsekkäästi pitää veljeäni ja lasta vain heidän suvun puolella... Tai viimeistään heitän toiveeni sinne kun lapsi on jo vähän vanhempi niin tämä tuleva äiti alkaa haluamaan omaa aikaa kun Ei jaksa lapsen kanssa koko ajan,niin sitten voin veljen ja lapsien kanssa touhuta jotain kivaa.. Kummi haaveen olen jo heittänyt,vaikka olen odottanut että ehkä mäkin viimein saan hemmoteltavan kummilapsen viimeistään kun Isoveli saa lapsen,mutta sattui nyt kohdalle tuollainen tapaus,että turha edes odottaa kummi kutsua kun on vaakalaudalla sekin että pääseekö lasta edes näkemään..   

Jospa lopetan tän romaanin ja alan valmistautua hiljalleen jumppaan lähtöön..

Mukavaa kesäkuun ensimmäistä kaikille! Vauvakin heräilee sopivasti..

1.6.2015
Vipe
Vipe

Tuo meijän vauva näköjään herää joka aamu samaan aikaan, riippumatta siitä mihin aikaan käy nukkumaan. Tässä onkii aamu-unisella opettelua 😃 Tänään on ohjelmassa miun hammaslääkäri (iiiiik), pojan puheterapia ja sähly. Paljoo muuta ei kerkeekään kun vauvan hoito ja kotihommat vie oman aikansa 😊

Mitäs mammojen maanantaihin? 😊

1.6.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...