Typerin ohje/varoitus

Tuli tossa mieleen kun pojalle ostin uimalasit ja lueskelin sitten pientä ohje lappusta/tuoteselostetta ja törmäsin lauseeseen "uimalaseja ei ole tarkoitettu sukelteluun" SIIS MITÄ HELV... Siksihän mä ne ostin että poika näkee veden alla kun sukeltaa lelua altaan pohjasta.. Mutta siis niillä ei vai saa sukeltaa!? Vai onko taas joku tyhmä vastuun vapautus juttu ettei kukaan tyhmä vanhempi lykkää lasta veden alle ja hae korvausta valmistajalta että se hukkui vaikka oli uimalasit..  En ymmärrä,mutta minkälaisiin typerin ohjeisiin tai varoituksiin te olette törmänneet..

27.5.2015
Vipe
Vipe

äitini kerran sai idean yhdistää zumbaamisen ja juoksemisen. näin ollen se meni juoksumatolle ja alotti sen lantiovispaamisen sillä seurauksella, että unohti juosta, ja paiskautui päin seinää.

jos edelleen asuttas jenkeissä, niin se ois varmaan voinut haastaa sen juoksumatto-firman oikeuteen, koska ei siinä vehkeessä erikseen ollut kieltoa, ettei juostessa saa zumbata xD

3.6.2015
Blanco
Blanco

xDD  näin juuri sieluni silmin koko ryhmällisen viitta-asuisia jumppailijoita vetämässä stepperillä!

cittarissa oli kerran asennettu erillinen varotuskyltti alennuspaitojen viereen, jossa luki että

"HUOM! Napit saattavat irrota!"

noh, ehkä aiheellinen huomautus sinänsä, kun jäi ostamatta x)

Muistan miten kerran meidän työnjohtaja opetti mua käyttämään nippusidettä oikeaoppisesti... siis NIPPUSIDETTÄ! aattelin et toi pitää mua varmasti jenkkinä tai muuten vain todella tyhmänä. muistan muuten joskus myös nähneeni jonkun auton peilissä huomautuksen, että peilissä näkyvät kohteet voivat olla lähempänä kuin näyttävätkään.

mut ei hitto, mä en vaan saa tuota viittasankari-stepparia pois mun mielestäni xDD

29.5.2015
Blanco
Blanco

Noi keep away from fire tekstit lastenvaatteissa on musta erittäin paikallaan. Niissä on tiettyjä keinokuituja ym jotka voivat syttyä todella pienestä kipinästä esim takasta. Eli sitä lasta ei tartte nuotioon asti istuttaa ettö sen vaatteet voi syttyä tuleen.

29.5.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

Voi ei,mä kun jumppaan aina sellaisessa supermies asussa 😂😂😂

On se kumma että aikuisia ihmisiä pitää varottaa kahvinkin kuumuudesta..

29.5.2015
Vipe
Vipe

Hahhahhaaaa!!!! Ei jesus mitä käsi rasvaa, ja vähä mikä taulu.

Mieleen painuvin on kyllä ollu se kun stepperin ohjeissa kiellettiin käyttämästä viittaa. Hitto vie milläs asulla mä sitten jumppaan? Voi kuulemma aiheuttaa vaaratilanteen sotkeutuessaan niihin polkimiin

28.5.2015
myrmeli
myrmeli

olen nähnyt seuraavia varoituskylttejä:

-"älä koske suihkulla silmään!"  ....erään yleisen suihkun seinällä

-"pese kädet käytön jälkeen" .....rasvasta, jonka lääkäri määräsi käsille

-"vältettävä kosketusta aivojen kanssa"  ....samainen käsirasva!

-"kamera voi korkealta pudotessaan hajota tai vahingoittaa jotakuta"  ..canonin kamera. no shit??

- "keep away from fire!"  ...lastenvaatteissa. enkö siis saa istuttaa lastani nuotioon edes yökkärissä?

-"käytä aina suojalaseja ja kumikäsineitä!"  ....konetiskitableteissa. WTF???

28.5.2015
Blanco
Blanco

Niin sitä itsekin mietin että on just joku typerä ettei voi haastaa oikeuteen juttu.. Sama kuin noi pulkan tekstit.. Mä ainakin tunnustan ettei mun lapsilla ole pulkkamäessä kypärää,saati kyynär ja polvisuojia,joten jos valittaisin että lasta sattui ja tulisi ilmi että nämä puuttuu niin pulkan valmistaja ei olisi vastuussa.. 

Maailma menny niin tyhmäksi että jos joku nostaa vuoden vanhan lapsen puun oksalla istuu ja se sieltä tippuu,niin kaupunki on vastuussa kun on jättäneet tonne ulos 'lojumaan' niin vaarallisen puun eivätkä ole kaataneet sitä pois.. Joten täälläkin kaikki lapsuuden ihanat kiipeily puut on kaadettu pois 😭

Eiköhän se ole vanhempien vastuu valvoa lasta,eikä niin että heti haastetaan oikeuteen joku firma joka vähänkin vois asiaan liittyä,juuri esim. Jos lapsi hukkuu,niin heti sitten haetaan joistain uimalaseista tai kellukkeista syyllinen..

28.5.2015
Vipe
Vipe

Tottakai noita pelkkiä silmät suojaavia porukka käyttää sukelteluun, mut tuo on varmaan se peruste varoitustekstille.

Ja kuten Sralla sanoo, ei ne lasit ole lapsesta vastuussa :D Se varoitustekstihän on vastuuvapausöauseke. Ettei kukasn kuvittele että lapsen voi jättää valvomatta sukeltamaan kun on uimalasit päässä.

Lukeehan jenkeilläkin mikron käyttöohjeissa ettei mikroon saa laittaa kissaa...

28.5.2015
misukka
misukka

Mutta kyllähän uimaritkin käyttää tollasia laseja ja nehän sukeltaa ainakin kääntyessä.. Ja mitä itse lapsuudesta muistan niin snorklaus setti on pahempi kun kuvittelet että voi hengittää veden alla ja rauhassa hengittelet ja sitten Aalto hörppää sisään tai sukellatkin liian syvälle.. Uimalaseilla tietää että hengitystä pitää pidättää ei vahingossa hengitä vettä sisään.. 

Mutta kuinka moni pelkästään ui uimalasit päässä.. En tiedä ketään,paitsi just kunnon uimarit koska siinä vettä roiskuu paljon ja tosiaan sukeltavat välissä.. No jospa noi silti pitäisi silmät kuivana sukeltaessakin.. En usko että lapsi olisi ihan heti innoissaan nenän peittävistä laseista kun ei pysty hengittää nenän kautta..

28.5.2015
Vipe
Vipe

Suurin osa uimalaseista on tarkoitettu roiskeveden suojaksi uidessa eli ei tosiaan sukeltamiseen varsinaisesti.
Sukelteluun on sit niitä snorklausseteissä olevia laseja jotka estää nenän kautta hengittämisen. Eli sukelteluun tarkoitetuilla laseilla ei pysty vahingossakaan vetämään vettä henkeen nenän kautta.

28.5.2015
misukka
misukka

Lisäksi meidän pulkka ei ole lelu ja mäkeä laskiessa on käytettävä kypärää ja polvi- ja kyynärsuojia 😄

27.5.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...