Täältä varmasti saa hauskoja ideoita.. :D

Meil on siskon polttarit nyt lauantaina. Sisko puetaan jumppariksi, sellanen 80luvun tyyli. Siskon pitäisi suorittaa jumppatehtäviä aina välillä että saisi (palautus)juotavaa. Miten niitä sais kirjotettua hauskasti ja vaikka lorun tapaan tms? Ja mitä kaikkea hauskoja tehtäviä? Ja väillä pitäisi vaikka pyytää jotain ihmisiä jumppaamaan mukaan ;D Ehdotuksia? :D

25.5.2015
surkelo
surkelo

Polttarit onnistuneesti takana :) huh! Mukavaa oli! Paint ball ihan huippua!!!!!!!

31.5.2015
surkelo
surkelo

Joo, ei mitään noloa, eikä tosiaankaa mitää pusujuttuja tms :)
Me viedään ensimmäisenä sankari ratsastamaan, siitä sitten paint balliin, sit piknikille ja pelaillaan vähän mölkkyä, sitten myymään jumpparin palautusjuomia (vauhtihirmu trippejä), sit ravintolaan syömään, siitä sitten valmistautumaan illan rientoihin ja sit mennään katsomaan yhtyettä :)

Mut siis samalla kun sankari myy niitä trippejä, niin aina välillä joutuu suorittaa tehtäviä, esim. Lankuttaa niin kauan kuin jaksaa, laulaa jumppalaulu yms.. :)

27.5.2015
surkelo
surkelo

Mun on pakko sanoa, et kannattaa miettiä myös mitä itse haluais polttareissaan tehtävän ja mitä ei. Ihan sen takia, että mä en ainakaan haluais jakaa pusuja/haleja missään tai myyjä jotain karvoituksia torilla saadakseni rahaa. Omissa polttareissani olin tyttöporukalla kauneushoitolassa joka oli varattu meille. Sain valita kaksi hoitoa ja häitä ennen laitatinkin siis kynnet ja jalat. Sen jälkeen syömään ja iltaa istumaan. Toki hommaa hidasti se, että olin raskaana, mutta JOS olisin jotain todella noloa joutunut tekemään niin olisin kyllä karannut paikalta. Etenkin kun yleensä polttareista kootaan kirja tai ainakin jokunen kuva vilahtaa häissä.

27.5.2015
carata
carata

tekeen koreografioita suomibiiseihin niin, että esittää liikkeillä sitä biisiä. Biisit vois olla rakkaus tai hää-aiheisia ja vois joutua vaikka ottaan jonkun mukaan esittämään.

Jos sisko on oikee aerobiccaaja tai tunneilla kävijä, niin vois olla et on aina jotkut tietyt moovit per piste mitä pitää tehdä esim grapewine, pivot jne (en muista liikkeitä nimeltä muutaku tuon, mut tiiätte kyllä) ja vaikka että mitä useamman ihmisen saa mukaan, ni sitä isompi "palkinto" :)

26.5.2015
Mummy83
Mummy83

Tuo letkajenkka oiskin hauska!! :D
Pää-olkapää-peppu on tulossa, saa kerätä eka porukkaa siihen ja sit joutuu laulaan ja esitetään sen :D sutsi,satsa ois kyl kans kova :D

26.5.2015
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...